Türk kadınının yüzde 90'ını şımarık ve kendini Hint kumaşı zannediyor. Benim gibi yabancı bir hanımla tanışın, evlenin. Türki Cumhuriyetler, Malezya, Endonezya Müslüman ülkeler tavsiye ederim. Dini önemli değil diyorsanız Tayland, Filipinler, Moldova, Romanya, Vietnam, Nepal vs ülkenin kadınları da erkeklerine hürmet etmeyi sevenlerden. Türk kadını dedin mi cin görmüş gibi kaçın...
Türk kadınının yüzde 90'ını şımarık ve kendini Hint kumaşı zannediyor. Benim gibi yabancı bir hanımla tanışın, evlenin. Türki Cumhuriyetler, Malezya, Endonezya Müslüman ülkeler tavsiye ederim. Dini önemli değil diyorsanız Tayland, Filipinler, Moldova, Romanya, Vietnam, Nepal vs ülkenin kadınları da erkeklerine hürmet etmeyi sevenlerden. Türk kadını dedin mi cin görmüş gibi kaçın...
Duraktaki Kedi , 2 yıl önce
Bu zamanda evlenmek isteyen erkeklerin aklından zoru var; maddi, manevi, hukuki bütün durumlar yüzde 100 oranla erkeğin aleyhine. Bu durumu sadece ben demiyorum, Sevda Türküsev hanımefendi de bir kadın olarak bunu bir kaç kez dile getirdi. Bu ülkede erkekler bedel ödüyor. Yapacağınız masraf ve katlanacağınız sorunlar evlilik için değmez. Erkek olarak evlenmeyi istesem, öncelikle en az 3 yıl evlenmeden aynı evde yaşamayı düşünürüm. Zaman eski zamanlar değil. Akıllı olmak şart, çok çakal gördüm bu yüzyılda...