şuan yaşadığım durum maddi olarak biraz daha rahat yaşıyorsun sevgi saygı hoşgörü hepsi var nazar değmesin inşallah şu devirde aslında mecbur olunan durum bir memur maaşı bile çoğu şeye yetmiyor birikim yapamıyorsun yapsan bile her ay herşeye zam geldiği için alım gücün her geçen yıl düşecek
bence aynı yerde çalışmamak kaydıyla en mantıklı şey memurun memurla evlenmesi
Gönlün uyuştuktan sonra gerekirse memurluğu bırakırım valla bir daha mı geleceğiz dünyaya
Arada sevgi, saygı, anlayış olmadığı sürece mesleklerin ne olduğunun bir önemi de kalmıyor.
Arada sevgi, saygı, anlayış olmadığı sürece mesleklerin ne olduğunun bir önemi de kalmıyor. kimkin, 1 yıl önce - Alıntıya git
bence de
Oyuzden böyle bi başlığın açılması bile saçma yıllar öncesinden kalp uyum sevgi anlayış memur cs. Ayrımı yapılacak bisey degil.
izmirli ne zırvalıyorsun sen yahu:)
ah asikız ah dediğin gibi olsa keşke kız eğer memursa veya mühendis veya mimarsa çok zor başta kızın anası karşı çıkar eğer erkek memur falan değilse ki memuruda beğenmiyorlar , falanın kızı doktorla evlendi falanınki pilotla kızlarını caydırıyorlar. BolkaaR42, 11 yıl önce - Alıntıya git
ah asikız ah dediğin gibi olsa keşke kız eğer memursa veya mühendis veya mimarsa çok zor başta kızın anası karşı çıkar eğer erkek memur falan değilse ki memuruda beğenmiyorlar , falanın kızı doktorla evlendi falanınki pilotla kızlarını caydırıyorlar.
evlenirken mesleğin çok önemli olduğunu düşünmüyorum...... the king, 11 yıl önce - Alıntıya git
evlenirken mesleğin çok önemli olduğunu düşünmüyorum......
şirket anlaşması gibi evleniyorlar valla sahiden çoğu hiç öyle bakmadan evlenip gideyim kafası
Eski flörtüm "Maaşım hakkında söz sahibi olamazsın" demişti o günden sonra haliyle ilişkimiz çöküş devrine girmişti güya aşk birlikteliğiydi ...
farklı kurumlarda çalışıyorsa iyi bişey, aynı kurumdaysa tam bir işgence
Bilmem
bizim kurum aşmış artık herkes çift çift nerdeyse iyice abartmışlar evli olanlar çoğunlukta yani