Editörler : ayşegül bgm
01 Ağustos 2012 10:35

(Yeni bir yazı)Bakanlığın intibak için kabul ettiği programlar(içinde İşletme de mi var anlamadım)

(Alıntıdır).http://www.medihaber.net/2012/07/30/saglik-bakanliginin-kabul-ettigi-ust-ogrenim-programlari/

Sağlık Bakanlığının kabul ettiği üst öğrenim programları

Şuan Üniversite tercih döneminin olması nedeni ile Sağlık Bakanlığının intibak yapılması için kabul ettiği lisans ve ön lisans programlarını yayınlıyoruz.

YÖK?ün 2009 yılında bakanlığa yolladığı ve bakanlığın üst öğrenim kabul ettiği bölümler aşağıda yer almaktadır. Bakanlık bu hususu üst yazı ile il müdürlüklerine yollamış ve mutemetlik birimleri bu bölümleri kabul görmektedir. Aşağıda olmayan fakat YÖK?ün kabul ettiği bir diğer bölüm de itfaiyecilik ve yangın güvenliğinin acil tıp teknisyenlerinin üst öğrenimi olmasıdır. Bakanlığın?da bu hususu dikkate alıp müdürlüklere bildirmesi gerekmektedir.

Şimdi arkadaşlar linke girip te baktığınızda tabloya göre Sağlık Kurumları İşletmeciliği üzerine İşletme Lisans kabul sayılıyor.Ama Bakanlık bugüne kadar birkaç kişi haricinde kabul etmiyordu.Peki bu yazıya göre dikkat ederseniz(şuan üniversite tercih döneminin olması nedeni ile Sağlık Bakanlığının intibak yapılması için kabul ettiği lisans ve ön lisans programlarını yayınlıyoruz.)artık kabul ettiği anlamına mı geliyor.Fikri olan varmı?

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi