Editörler : gül-feşan
21 Ağustos 2012 16:11

Ziraat bankası

arkadaşlar ziraat bankası sınavlarına hangi kaynaktan çalışacağım lütfen yardımcı olur musunuz

heyeee
Yasaklı
21 Ağustos 2012 16:25

genel müdürlükte tanıdıklarım var

meb_mağduru
Kapalı
21 Ağustos 2012 16:30

illegal yollara sevk...

melek-33
Şef
21 Ağustos 2012 19:10

hangi kaynaktan çalışacagım

tubiii58
Kapalı
22 Ağustos 2012 02:01

arkdşm iktisat zeynel dinler olabilir. şuan aklımda çok fazla bişey yk ama sonra özelden filan bakıp yazarım inş.

erhankosucuuu
Aday Memur
09 Şubat 2026 10:26

Dün yayınlanan 162. yıl reklam filmini izlediniz mi bilmiyorum ama bence izlemelisiniz bir bankanın reklamı insanı nasıl bu kadar içine çeker anlamadım harika bir iş olmuş sanki 162 yılın hepsine şahit olmuş gibi hissettim böyle bir şey beklemiyordum açıkçası Görkem Sevindik'te bu işe çok yakışmış birbirini tamamlayan bir ikili olmuşlar bence hayırlı olsun şimdiden

Karizmaunl
Müsteşar Yardımcısı
10 Şubat 2026 14:06

Alan bilgisi için Pegem Akademi veya Murat Yayınlarının banka sınavlarına özel hazırlanan konu anlatımlı kitaplarını tercih edebilirsin. Bu kitaplar iktisat, hukuk, muhasebe ve maliye konularını bankacılık sınav formatına uygun şekilde özetler.

Genel yetenek ve genel kültür kısmı için KPSS veya DGS hazırlık kitapları çok faydalıdır. Özellikle sayısal ve sözel mantık sorularında hız kazanmak için bu yayınların soru bankalarına bakabilirsin.

Banka sınavları konusunda uzmanlaşmış olan Yakın Eğitim veya benzeri platformların çıkmış sorular kitapçıklarını mutlaka edinmelisin. Ziraat Bankasının önceki yıllarda sorduğu soru tiplerini görmek sınavda karşına ne çıkacağını anlamanı sağlar.

Ayrıca bankacılık temel bilgilerini ve güncel ekonomi terimlerini öğrenmek için bankaların kendi web sitelerindeki sözlük bölümlerine veya temel ekonomi sözlüklerine göz atabilirsin.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi