Editörler : F16 Gökçen
25 Eylül 2012 16:00

Sap/abap/erp hakkında...

Sap,erp gibi yazılımların uzmanlığının ve bu yazılımların temelini oluşturan abap programlamacılığına karşı ilgi duymaya başladım. Gelecekte daha fazla yaygınlaşacağını ve uzman işgücü açığının daha da artacağını umuyorum. Eğitimleri ile ilgili fazla seçenek yok, olan seçeneklerinin ise fiyatları gerçekten de oldukça fahiş. Daha önce bununla ilgili süreçlerde görev almış, eğitim görmüş kişilerin tavsiyelerini almak beni çok mutlu edecek. Şimdiden teşekkürler.


coelster
Memur
26 Eylül 2012 11:08

güncel..


Enflation
Aday Memur
23 Ağustos 2016 12:21

Merhaba,

Berki biraz geç olucak ama senin için bu soruları cevaplıyım ben.Öncelikle sap nedir kısaca sap kurumsal firmalarda kullanılan bir erp programıdır yani imalattan en üst düzeydeki yöneticiye kadar.Bu programın özelliği anında raporlama yapılmasıdır.Şimdi soruları cevaplıyalım.

Sap Danışmanlığı : Şirketlerde sap kurulduğu zaman uzun bir süreç olur bizimki 1 sene sürmüştüve her şirketin içeriğine göre farklılık gösterebilir bu sürede destek alınan kişilere sap danışmanı deniliyor ve bunlarda kendi içinde bölüm olmak üzere mm,sd,fi,co,hr,abap gibi bölümlere ayrılıyor.

Sap danışmanı olmak için genellikle yazılım yeteneği olan yada sapı çok iyi kullanan kişiler tercih ediliyor diye biliyorum bunun yanı sıra ingilizce ve almanca istenen diller arasında.

Bununla ilgili olarak yazılım,matematik vb. bölümler tercih sebebi olabilir.

Daha fazla bilgi almak isterseniz;

http://www.improva.com.tr/hizmetler/sap-uygulama-danismanlik/

sayfasını inceleyebilirsiniz.


minelkeserr
Memur
11 Ocak 2018 13:55

Erp nedir sorusunun cevabını bence kesinlikle uyumsoft.com'da bulabilirsiniz, gerçekten bu konu üzerinde çok başarılı bir bilişim şirketi.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi