Editörler : Pangaea

sonbaharyağmuru
Yasaklı
09 Ekim 2012 17:39

gofret hocam,

ben alan sınavını yok sayarak başladım ... resmi açıklama olana kadar eski sistem devam ...

resmi açıklama yok ki kafamıza neden takalım ?

hem alan malan gelmez bence rahat rahat çalış ...


mavi-hayat
Aday Memur
09 Ekim 2012 17:45

Alan sinavyla kafanzi bulandirmayin.eb gky kesin onlari bitirin durum kesinlesene kadar.zamana yazik


hüseyingök06
Aday Memur
09 Ekim 2012 18:00

evde hazırlananlar için büyük fırsat son gün bugün son 6 saat sadece 100 lira :)) http://www.memurfoni.com/firsat/2013-kpss-genel-kultur-genel-yetenek-konu-anlatimli-ve-soru-bankasi-arke-uzaktan-egitim-hediye-3913.html bakın görünn hocalarım ben aldım bu kampanyayı en azından bir bakın sonra aklınıza yatırın :)


the killers
Kapalı
09 Ekim 2012 18:07

ibn.i arabi hocam. alan sınavını dert etmeyin ilk seferde sadece sizin için değil herkese handikap yaratacaktır . matematikten malesef temelimiz olmadığı için başarılı olamıyoruz .tek başına çalışarak halledilecek ders değil. eğitim bilimlerine yediiklimden çalışmıştım, gy-gk da ihtiyaçtan çalıştım. soru bankası olarak farklı kaynaklardan çözmeye çalıştım beyazkalem, yediiklim,ihtiyaç vs. yayınlarını denedim.

karekök yayınlarının matematik sıfır adlı kitabı var ordan çalışabilirsiniz. vala hocam elimden geleni denedim olmadı. 2012 sınavına askerlik yüzünden girmedim bile. biraz şartları iyi bir iş bulabilirsem gireceğim. sınavı pek düşünmüyorum. seneye tarihten alım daha az olacaktır. malum alan değişikliği vs. ile iyice durum kötüleşti. bakan lise branşların sözünü bile etmiyor .


a_y_d_a_n
Şef
09 Ekim 2012 19:34

ben 4 yıl hazırlandım. ilk seferi saymazsak en iyi puanımı aldığımda şu şekilde çalıştım: önce konuları hızlı hızlı geçtim çünkü kaç sene konu çalışmış sıkılmıştım. sorulara ağırlık verdim. her dersten iki soru bankası paralel götürdüm. biri konu tarama diğeri karma şeklindeydi. konulara çalışırken hep karıştırdıgım, her sene benim için sorun olan ve her yıl kesin soru çıkan yerlerden özetler çıkarmış ya da altlarını çizerek konuları kısaltmıştım. işte soru çözerken her takıldığımda dönüp oraya baktım. deneme fazla çözmedim. sınava yakın başladım. bunlara dört dörtlük uymadım disiplinli değildim ama yine de işe yaradı.


huzur85
Kapalı
09 Ekim 2012 19:51

kaç aldınız Aydan?


huzur85
Kapalı
09 Ekim 2012 20:04

poliana geçen yıl da kazanamamıştım malesef:( konu eksiğim yoktu bu yüzden bir kez bitirip soru çözeceğim eğitimden ders ders gidiyorum pg yi bitirdim gk gy den konulara göre ilerliyorum sen nasıl çalışıyorsun yeni mezun musun?


pollıana
Aday Memur
09 Ekim 2012 21:21

huzu85 hocam benm 4.girişim olcak ama ben çalışmadn girdm ama baktm olmuyor bu sene çalşrak girmeye karar verdm öğrenme gelşm bitti yediiklimden çalşyrm bitarfatn soru bankalrını da çözyrm hem tekrar gibi oluyo unutmyrm ayrıca şöyşe bi tarhde bakyrm arada ama matemtk içimden gelmyo konular bitnce de son basım soru bankalrı alcam sürekli soru çözcem unuttkçada arada konularada bakarım inşallah mucize olur ve hepmz atanrz

09 Ekim 2012 21:32

yeni üye arkadaşlar ya eski üyelerimiz herkes bimer ve akime yaşadığı acıyı, atanamamanın verdiği stresi yazarak yolluyor... velilerin okulların öğrencilerin sıkıntılarını da yazın....


mavi-hayat
Aday Memur
09 Ekim 2012 22:15

tarih calsyorum mola verdim kimse yok mu nerdesiniz


hopeless.teacher
Aday Memur
09 Ekim 2012 23:37

arkadaşlar benim de matematik pek ıyi değil.geçen gün kırtasiyeye gittim ıyi bir mat.kitabı bulmak için.yediiklimin keyifli matematik adlı kitaplarını gördüm.3 kitaptan oluşuyor.1.si konu anlatımı, 2.si soru bankası, 3.su çek kopart yaprak testleri.kitapların adları 'hiç bilmeyenler için kolaydan zora adım adım keyifli matematik'.ben aldım başladım çalışmaya.çok basit bir şekilde başlamış.daha ilk unitedeyim ancak gayet memnunum matematik yapamayan biri olarak.size de tavsiye ederim.arkadaşlar çalıştığımız kaynak isimlerini paylaşalım birbirimizle.


hopeless.teacher
Aday Memur
09 Ekim 2012 23:46

umarım alan sınavı gelmez ancak gelecek gibi görünüyor maalesef.ancak biz yine de birkaç arkadaşımın belirttiği gibi başlayalım.çünkü bir şeylerin netlesmesi kaynakların çıkması zaman alacak gibi.biz de bu sureyi en azından sınavın %60'ı için çalışarak değerlendirelim.


jane-eyre
Memur
10 Ekim 2012 00:12

hocam kaça aldın o mat kitabını benimde mat sıkıntı.


pollıana
Aday Memur
10 Ekim 2012 02:16

hopeless teacher hocam çok sağolasın paylaştığın için geçen gün benimde dikkatimi çekti o kitap ben de almayı düşünüyorum zaten yediiklimin bütün kitaplarını beğeniyorum açıklamalı güzel hangi derslere çalşysn başka


hopeless.teacher
Aday Memur
10 Ekim 2012 02:18

Hocam 3'ünü ayrı ayrı satıyorlardi.toplam da 40 tl tuttu.


hopeless.teacher
Aday Memur
10 Ekim 2012 02:23

genel türk tarihine bakıyorum polianna hocam.ancak dediğim gibi çok yoğunlaşmıyorum.bir anda sıkılmak istemedim çalışmaktan.alıştıra alıştıra çalışıyorum:) ınşallah birkaç güne kadar yoğunlaşabilirim. Kitabı ben çok beğendim. Mat. bilenlere basit gelebilir ama benim için basit başlaması çok güzel olmuş.yani basit soruları çözerken mat.korkum azalıyor.


pollıana
Aday Memur
10 Ekim 2012 13:07

hopeless teacher hocam katılıyorum sana birden korkutmmak gerek :) bende daha çok yoğunlaşamdm bende eğitim ve tarh bakyrm arada bakalm biranönce konuları bitrmk istyrm ama :( bende alcam o matemtk kitabndan bakalım bu arada siz çalışıyomsunuz


hopeless.teacher
Aday Memur
10 Ekim 2012 17:55

hocam benim yaşadığım yerde sadece ücretli öğretmenlik yapma şansım var.onu da yapmak istemiyorum çünkü psikolojik olarak çok yıpratıcı ücretli öğretmenlik.kadrolu öğretmenler arasında sanki sen aynı üniversiteleri, bölümleri bitirmemıssin gibi muamele görüyorsun.hele öğrencilerin tavırları ayrı bir olay.o yüzden odama kapanıp sadece kpss çalışacağım.çünkü gitgide işimiz zorlaşıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun(amin)


sonbaharyağmuru
Yasaklı
10 Ekim 2012 17:58

evet arkadaşlar nasılsınız neler yaptınız ... hopeless hocam yapamadınız mat. sorularını paylaşın elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım ...

beraber kazanalım şu sınavı ...


a_y_d_a_n
Şef
10 Ekim 2012 19:38

huzur85 83 almıştım hocam. ama dediğim şekilde daha düzenli çalışılırsa daha yüksek olabilir. Allah herkesn yardımcısı olsun

Toplam 148 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi