Editörler : Pangaea

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 20:25

konuyu7 açık yazmamışsınız öğrertmenim. şikayet var mı? somut olay var mı?

sağda sola mı konuşuyor? eğer etrafta konuşup anlatıyorsa bunu ispatlayacak ŞAHİTLERİNİZ VARSA bu önemli, iftira ve hakaret davası aöabilrsiniz. ancak ıspatlamanız şarttır ceza alması için. şikayet etmiş ise hakkınızda işlem başlamış ise o zaman şahite gerek yok elinizde direkt belge vardır.

matdadas, 12 yıl önce

Veli Üzerime İftira Atıyor

Arkadaşlar bir veli başıma musallat oldu diğer velileride örgütlemeye çalışıyor sizce ne yapabilirim idare arkamda ama yine de moralim bozuluyor sözde öğrencilere kürtçe laf öğretmişim oysaki kürtçenin k sini bilmem.

Şimdi böyle bir durumda veli haksızmı..adam öğrencileri asimile etmeye gitmiş…kafası eğitimde falan değil..

matdadas
Yasaklı
03 Şubat 2013 20:33

eğitim lideri bunu sadece bir örnek verdim.olay bir üyenin geçmiş yazışmalarından bir örnek...kendisi okulda ırkçılığın daniskasını yapmış forumdada başkalarını ırkçı olarak suçluyordu bende bu yazışmayı örnek gösterdim..konuyla pek ilgili değil yani..

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 20:39

öğretmenim; ırkçılığın daniskasını yapmış ise gerçekten suç işlemiş ise elbetteki cezasını alacaktır. bu durumda suç sabit ise iftira davası açılmaz. biz suçlu olandan değil suçsuz olduğu halde kendisine iftira atandan bahsediyoruz.

AYRICA KONU HALA AÇIK DEĞİL. KRÜTÇE KONUŞUP IRKILIK YAPMAKLA SUÇLANMIŞ DİYORSUNUZ AMA YAZIDA KÜRTÇENİN K SİNİ BİLMEM DİYE BİR İBARE DE VAR!

müfettişlerin inceleyip suç var ise ceza verilmesi yok ise iftira davası açılması gerekir. konu net değil zira

matdadas, 12 yıl önce

eğitim lideri bunu sadece bir örnek verdim.olay bir üyenin geçmiş yazışmalarından bir örnek...kendisi okulda ırkçılığın daniskasını yapmış forumdada başkalarını ırkçı olarak suçluyordu bende bu yazışmayı örnek gösterdim..konuyla pek ilgili değil yani..

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 20:45

Cahıllîge bak bişi olmaz takipsizlik çıkar herkesin sikayet hakkı vardır yoksa her takipsizlik kararında savcı resen soruşturma açardı..

Eğitim Liderii, 12 yıl önce

konuyu7 açık yazmamışsınız öğrertmenim. şikayet var mı? somut olay var mı?

sağda sola mı konuşuyor? eğer etrafta konuşup anlatıyorsa bunu ispatlayacak ŞAHİTLERİNİZ VARSA bu önemli, iftira ve hakaret davası aöabilrsiniz. ancak ıspatlamanız şarttır ceza alması için. şikayet etmiş ise hakkınızda işlem başlamış ise o zaman şahite gerek yok elinizde direkt belge vardır.

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 20:58

her takipsizlik kararında savcı resen soruşturma açmaz. konyu anlamamakta ısrarcısın biz bu başlıkta İFTİRA dan bahsediyoruz. haklı şikayetlerden değil.bi gün öğrenci dövmediğiniz halde sizi çocuğumu dövdü diye şikayet ederler ise siz de bu yersiz şikayetin bir karşılığının olması gerektiğini düşünürsünüz!

cahil sözünü iade ederim. kişi kendinden bilirmiş işi! cahiller herkesi kendisi gibi cahil sanırlar keza...

Kemal Özkan 07, 12 yıl önce

Cahıllîge bak bişi olmaz takipsizlik çıkar herkesin sikayet hakkı vardır yoksa her takipsizlik kararında savcı resen soruşturma açardı..

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 21:07

Tanık yoksa herhalde şikayet işlemden kaldırılacak ama ögretmende soruşturma bitene kadar görevden alınacak ondan sonradâ yürek yoksa inkar edıcektır sonradâ kurtulur ama o öğretmeni îyı bir korkuturlar kolay kolay kimseyi tehdit edip dövemez sıkıyorsa karsı şikayette bulunsun ıs uzar kendisi zararlı çıkar mem de onunla ugrasacak degil..

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 21:19

dediğim gibi kişi kendinden bilrmiş işi...

kim korkutacak? niye korkutacak? nasıl korkutacak? birileri gelip öğretmenin kafasına silah mı dayayacak? nedir yani.

kimse kimseyi korkutamaz. seni bilmem ben illa korkacağım diyorsan buyur kork. neyse umarım senin başına bişey gelmez. görülen o ki okula bi müfettiş gelse bii köşeye sinip ağlayacaksın. mem işin işi öğretmenle öğrenciyle uğraşmaktır. öğretmenle uğraşmayacak da k,mle uğraşacak. sanırım sen muz cumhuriyetinde yaşıyorsun. uyan ÖĞRETMENİM yıl 2013 ha bi dee korkma ya da kork boşver kişiliksiz yaşşamaya devam et. ben kişiliğini onurunu düşünen öğretmenler için açtım bu başlığı

Tanık yoksa herhalde şikayet işlemden kaldırılacak ama ögretmende soruşturma bitene kadar görevden alınacak ondan sonradâ yürek yoksa inkar edıcektır sonradâ kurtulur ama o öğretmeni îyı bir korkuturlar kolay kolay kimseyi tehdit edip dövemez sıkıyorsa karsı şikayette bulunsun ıs uzar kendisi zararlı çıkar mem de onunla ugrasacak degil..

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 21:25

Yanî her gün yeni bir olay olursa öğretmeni tayın ederler aynı şehirde bulunmaları sakıncalı olur diye ama adama bîşî olmaz..

dediğim gibi kişi kendinden bilrmiş işi...

kim korkutacak? niye korkutacak? nasıl korkutacak? birileri gelip öğretmenin kafasına silah mı dayayacak? nedir yani.

kimse kimseyi korkutamaz. seni bilmem ben illa korkacağım diyorsan buyur kork. neyse umarım senin başına bişey gelmez. görülen o ki okula bi müfettiş gelse bii köşeye sinip ağlayacaksın. mem işin işi öğretmenle öğrenciyle uğraşmaktır. öğretmenle uğraşmayacak da k,mle uğraşacak. sanırım sen muz cumhuriyetinde yaşıyorsun. uyan ÖĞRETMENİM yıl 2013 ha bi dee korkma ya da kork boşver kişiliksiz yaşşamaya devam et. ben kişiliğini onurunu düşünen öğretmenler için açtım bu başlığı

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 21:30

ceza almamış bir öğretmeni başka bir okula hele hele başka bir ile kesinlikle gönderemezsiniz.

her gün yeni bir olay olur ise her gün olan olayı araştırır değerlendirir varsa öğretmenin bir hatasu cezası verilir. yoksa öğretmen kazandığı tazminatlarla bi ev bi araba alır. adama bişey omlasından kastınız idamsa evet bişey olmaz ama tazminat ödemek önemli bir şey bence...hele de o tazminat davası açılan velilere bi sor bak bişi oluyor muymuş olmuyor muymuş

Yanî her gün yeni bir olay olursa öğretmeni tayın ederler aynı şehirde bulunmaları sakıncalı olur diye ama adama bîşî olmaz..

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 21:37

Ben onu bunu bilmem.ben veli olsam oğretmen benimle ugrasamaz îftıradan şikayetçi olursa bir sikayet yapıyorsam altı şikayet yaparım benim sadece şevkîmi arttırır belki sadece bir soruşturma ile kurtulacakken suçunu büyütmüş olur benıms felsefem veli her zaman haklıdır..

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 21:41

senin felsefen sen şikayt edilinceye kadar geçerli. başkasının başına gelirse oh ii olmuş senin başına gelirse vah anam garip anam...

burdan sallama git birine iftira at öde bi kaç milyarı bakalım 6 kere daha açabilecek misin. komik olma.

Ben onu bunu bilmem.ben veli olsam oğretmen benimle ugrasamaz îftıradan şikayetçi olursa bir sikayet yapıyorsam altı şikayet yaparım benim sadece şevkîmi arttırır belki sadece bir soruşturma ile kurtulacakken suçunu büyütmüş olur benıms felsefem veli her zaman haklıdır..

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 21:51

Ettim zaten toplam 15 kere sikayet hepsinde muhakkıkde degil müfettiş geldi hepsi işlemden kaldırıldi bekliyorum sikayet yok çünkü onlarda biliyor haksız olduklarını hepsini sürdürene kadar devam edicem

senin felsefen sen şikayt edilinceye kadar geçerli. başkasının başına gelirse oh ii olmuş senin başına gelirse vah anam garip anam...

burdan sallama git birine iftira at öde bi kaç milyarı bakalım 6 kere daha açabilecek misin. komik olma.

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 22:01

işte bu başlığı senin gibi iftira atanlara karşı insanlara yol göstermek için açtım.:)

bu başlığuı okurlarsa bir daha şikayet edemeyecek hale getirecekler seni

bu arada ettim zaten mettim zaten sürdürecem ayaklarını geç... sallama buralarda... sen şikayet etmeye korkarsın :D

ayrıca şikayet de edemezsin. bu yazıyla...daha yazmayı bilmiyorsun hele bi yazılarına bak :D dilekçe yazmayı bilmezsin sen...bilsen de korkudan yazamazsın :D

öğretmen omladığun yazından belli...

Ettim zaten toplam 15 kere sikayet hepsinde muhakkıkde degil müfettiş geldi hepsi işlemden kaldırıldi bekliyorum sikayet yok çünkü onlarda biliyor haksız olduklarını hepsini sürdürene kadar devam edicem

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 22:25

Şimdi seni şikayet etsem zaten belliydi lafından ıspatada gerek yok yazılı delil var ceza alırsın belkıde atılırsın güveni sarsıyorsun çünkü taraflı sorusturma yürüterek

işte bu başlığı senin gibi iftira atanlara karşı insanlara yol göstermek için açtım.:)

bu başlığuı okurlarsa bir daha şikayet edemeyecek hale getirecekler seni

bu arada ettim zaten mettim zaten sürdürecem ayaklarını geç... sallama buralarda... sen şikayet etmeye korkarsın :D

ayrıca şikayet de edemezsin. bu yazıyla...daha yazmayı bilmiyorsun hele bi yazılarına bak :D dilekçe yazmayı bilmezsin sen...bilsen de korkudan yazamazsın :D

öğretmen omladığun yazından belli...

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 22:29

öğretmen olmadığın ve burda bilgi alış verişi için bulunmadığın belli. amacının provokasyon olduğu görülüyor. artık sana cevap verip başlığımı kirletmene izin vermeyeceğim. Allah seni iftiradan korusun.sana kolay gelsin... hadi

Şimdi seni şikayet etsem zaten belliydi lafından ıspatada gerek yok yazılı delil var ceza alırsın belkıde atılırsın güveni sarsıyorsun çünkü taraflı sorusturma yürüterek

Kemal Özkan 07
Yasaklı
03 Şubat 2013 22:38

Bak sen bile dayanamadun uğrasmak ıstemıyorsun millete akıl veriyorsun dediğim gibi kolay değil bu işler herkes uğrasmak istemiyor bir tek dava adamları böyle olur diğerleri rahatını bozmamak için boyun eğer adamın çolugu çocuğu var ışsız kalsa kim bakâcak sikayet edenın kaybedecek bir şeyi yok ..

MaxPayn
Daire Başkanı
03 Şubat 2013 22:38

Arkadaşamın sen öğretmen misin?

Eğitim Liderii
Genel Müdür
03 Şubat 2013 22:40

hadi başka kapıya burdan sana iş çıkmaz. başlığımı pisletme hadi

Bak sen bile dayanamadun uğrasmak ıstemıyorsun millete akıl veriyorsun dediğim gibi kolay değil bu işler herkes uğrasmak istemiyor bir tek dava adamları böyle olur diğerleri rahatını bozmamak için boyun eğer adamın çolugu çocuğu var ışsız kalsa kim bakâcak sikayet edenın kaybedecek bir şeyi yok ..

MaxPayn
Daire Başkanı
27 Şubat 2013 21:15

Gerçekten çok bilgilendirici bir yazı.

http://www.mebpersoneli.com/haber/8224-ogretmeni-sikayet-ederken-iki-kere-dusunun

Toplam 114 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi