Editörler : crops35
22 Ekim 2012 14:27

Hem anneyim, hemde memur adayi, bizi biz anlariz. burada bulusalim :)

bu baslik benzer zorluklari yasayan benzer umutlari olanlari bir arada bulusturqn bir baslik olsun. guncel kalmasi onemli degil. kader birligi yapabilecegimiz , sevincleri, umutlari yada memurluk yolundaki hayal kirikliklarimizi paylasacagimiz bir mekanimiz olsun istedim sadece. gelen hosgelsin ;)


UMUTSAH
Memur
22 Ekim 2012 14:46

selam,

ben de 5,5 yaşında bir erkek çocuk annesi ve 42 yaşındayım.Atandığım yere eşim olmadan sadece oğlumla gideceğim.En büyük endişem de bu..Oğlumla tek başıma nasıl başarıcam bilmediğim bir memlekette yaşamayı..


Sepyaa
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 14:50

bende 34 yasinda 2 cocuk annesiyim. 2010 da kil payi kacirdim memuriyeti. gittigim yere esim olmadan iki cocugumla gidecegim. biri 6 biri 9 yasinda ... zor bir seyi goze aldik ya bakalim hayirlisi Allahtan :)


Oz genc o
Şef
22 Ekim 2012 14:58

Selam. Ben ne bir anne nede bir babayım. Sadece size destek olabilmek ve taktir etmek için buradayım. Evli ve çocuk sahibi insanları, gösterdikleri azim ve kararlılıktan ötürü kutluyorum. Aileniz parçalanacak belki geçicide olsa. Ama sizin bu duruşunuz ve çalışkanlığınız buradaki tüm gençlere örnek olsun. Yolunuz açık olsun sevgili dostlarım...


reispelin
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 14:59

Cok hos bir baslik olmus bu :) Ben daha anne degilim ama aday olmayi dusunuyorum. Su atamalar belli olsaydi keske, onumuzu gorebilirdik bizlerde. Sizlere de masallah diyorum :)) Darisi basimiza ins. Netleriniz ne durumda peki? Birde bolumleriniz neler?


blue_sitem
Kapalı
22 Ekim 2012 15:03

yaşımı söylemeyeyim ama:)bende de 2 çocuk.çok emek verdik emeklerimizin karşılığını alırız inşaallah.


Sepyaa
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 15:08

saolasin genco arkadasim :)) pozitif mesajlarin forum sadece isitmakla kalmiyor kasip kavuruyor adeta ;) seninde yolun acik sansin bol olsun arkadasim ;)

reispelin , hosgeldin. bizden sayilirsin niyetine girmissin nede olsa :) benim bolumum kimya , 75 civari bir net bekliyorum. 1-2 + da olabilir. umuum cok degil gibi ama yinede pes etmeye niyetim yok. elimden ne gelirse yapacagim . Allah nasip ederse olur etmezse olmaz tabi... hayirlisi bakalim .

senin bolumun ve netlerin nedir ?


yüsra25
Daire Başkanı
22 Ekim 2012 15:12

slm.23 yaşındayım bekarım azminize hayran kaldım.başlığınıza tam destek.

++++


mavi-61
Daire Başkanı
22 Ekim 2012 15:14

inşallah istediğiniz gibi olur herşey .......


Oz genc o
Şef
22 Ekim 2012 15:16

Rica ederim sepyaa. Kimya, eskişehir ve ankara için iyi bir bölüm. Siz hangi şehirden katılıyorsunuz yarışmaya :)?


reispelin
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 15:17

Sepya, bende bilg prog mezunuyum. 84-85 net gb birsey bekliyorum bende bakalim, hayirlisi. Sizin atama durumlariniz nasil peki? Kendi bolumunden tercih yapabiliyor musun? 1yili doldurduk bizde evliligimizde de, hadi artik niyetine girelim dedik ama hani su atamalar olsada bir duzenimiz olsada ondan sonra olsa demeden de edemiyoruz :))


glupglup
Kapalı
22 Ekim 2012 15:19

bende sizdenim. 2 kızım var. en çok onlar için hazırlandım bu sınava. ama umduğumdan düşük net yaptım soruların azizliğine uğrayarak. en az 70 en fazla 73 olacak. şimdi diyorlarki 70 yapan atanmayı unutsun. bu çok zoruma gidiyor. o kadar çalıştım çocuklarımla ilgilenmedim ders çalıştım ve özellikle tarihi yuttum hemde farklı 3 yayınevinden. hiçbirinde bu tarz sorular görmedim. en azından kitaplarda olanlardan sorsalardı ve ben yapamasaydım o zaman ösym haklıydı. ama şimdi kaderime razı olmaktan başka elimden bişey gelmiyor. yinede her şeye rağmen sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.


cokoprensess
Memur
22 Ekim 2012 15:20

30 yaşındayım ve 7 yaşında bir kız annesiyim.ben zabıt katipliği için girdim bu sınava umarım yeterli puanı alırımda emeklerim boşa çıkmaz.hepimiz evimizden,çocuklarımızdan çok büyük fedakarlıklar yaparak hazırlandık bu sınava.Allah hepimizin yardımcısı olsun.


Sepyaa
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 15:24

eskisehir ;) genco

reispelin , sen daha dogrusunu yapiyorsun. keske bende bosbos gezecegime bundan 10 yil once yuklenseydim bi ise :( ama bazen insanin bazi seyleri gormeden gozu acilmiyor.

cocuklardan once hayat daha bir pembe. yaslada ilgili belki bilmiyorum. ama cocuklari olunca insani gelecek kaygisi daha bir pekisiyor. saglam bir yer edinmek istegi artiyor. istekten ziyade zorunluluklar daha cok oluyor.

cok emek verdim. cocuklarda hic kolay olmadi. cok bolunuyor insan. calismak istiyprsun calisamiyorsun. yukumluluklerin bir yandan bu isi basarmak istegi bir yandan eziliyorsun. eminim tum anne memur adaylari cok fedakarlik etmek zorunda kaldilar. ders calismak isteyip calismak icin firsat bulamadigim bu yuzden hirsimdan oturup agladigim cok olmustur. Umarim Allah emeklerimizi zayi etmez hicbirimizin ...


Oz genc o
Şef
22 Ekim 2012 15:27

Nekadar tanıdık yüzler, hepinizin nick i tanıdık. Uzun zamandan beri yazıyoruz yorumlara düşüncelerimizi. Meğer çoğunuzun çocukları varmış. Hepinizi çok taktir ettim valla


Oz genc o
Şef
22 Ekim 2012 15:31

Sepyaa, bende eskişehirden yazıyorum. Kimya mezunu olarak, gel seni 1. HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİNE yönlendirelim, sana yakışır doğrusu :))


reispelin
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 15:31

Kesinlikle katiliyorum sepya, ben evliligimin 3.ayindan itibaren ders calismaya basladim. Son 1ay neredeyse esimle hic ilgilenmedigim oluyordu, cocuk oldugunu dusunemiyorum bile. Rabbim ins emeklerimizin karsiligini verirde, tekrar ugrasmak zorunda kalmayiz. Sizin azminiz benimkinden de fazla :)

glup, hayirlisini dilemekten baska caremiz yok bundan sonra. Soyle bol bol kardolar verseler kimse acikta kalmaz ama memur ailm sayilarini da azaltacaklarini soyluyorlar. Hayirlisi diyelim ne yapalim.

coko, katiplik icin torpil soylentileri cok fazla dolaniyordu forumda. Ne kadar dogrudur, yanlistir bilemiyorum ama umarim diledigin gb olur.


cokoprensess
Memur
22 Ekim 2012 15:36

sınavım çok iyi geçmedi arkadaşlar sınavdan ağlayarak çıktım,bütün emeklerimin boşa gittiğini hissettim.En çokta kızıma haksızlık yaptığımı ve ders çalışmak için odaya kapanıp onunla ilgilenemediğim için vicdan azabı çektim.eğer 70 sınırını geçemezsem kızıma olan suçluluk duygusundan ezilicem sanırım:(((


Sepyaa
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 15:38

hava ikmalin taliplisi cok genco :)) 75 netle (85 civari puanla ) bana kalmaz ... butun atamalar biter yuksek puanlilar atanirda ondan sonra alim olursa beeeeelki ...

gectim hava ikmali herhangi bir yer olsun yeterli . hava ikmal eskisehirdeysen bilirsin. eskisehirde hava ikmale girmek Ooooo... o_O ! demek :))))


Oz genc o
Şef
22 Ekim 2012 15:44

Evet sepya bilirim, doğma büyüme eskişehirliyim. Kimyacı bir ablamız var, emekli olacak. Dahada var sanırım emekli olacak. Kaç kişi alınır bilmem ama 4 kişi alınsa 12 kişi çağrılır. 85-86 almak fena değil, neden olmasın. Hımmm neresi olsa farketmez dersende, seyitgazideki eti madene kimyacı çok alınıyor. Kimyacı olmak güzeldir oradada, tavsiye ederim.


Sepyaa
Müsteşar Yardımcısı
22 Ekim 2012 15:45

cokoprens :( umutsuz olma bence. her kafadan birses cikiyor ama hic kimse ne olacagini bilmiyor. du bakalim sonuclar bir aciklansin once.. puanlari gorelim. dahaonemlisi siralamamizi... sonra baglariz karalari gerekirse.

suclulukta hissetme bence , eminimki ozunde en cok kizin icin ugrasiyorsun memur olmak icin. ben oyyleyim sahsen. tek maas.. ozel sektorde bir baba. yarin karanlik. seneyeyi gectim 2 ay sonra ne olacagin belli degil. Allah yuzumuze baksin ...

reispelin bende seni taktir ediyorum arkadasim. yasamdan ongormek ve saglam adimlarla gitmek en dogrusu aslinda. ama hic bir zaman gec dememkte lazim. bizimki de o hesap ;)

Toplam 4527 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi