Editörler : oto-danisman-expert

ahkam2
Genel Müdür
12 Kasım 2012 20:49

Cemaatten ne anladığımız önemli,

Yahudi cemaatine veya Sebatayist gruplara üye olmaktan atılan var mı hiç?


AsiKraL-S
Yasaklı
12 Kasım 2012 23:04

Yahu yapma Sn.Broken, bu Nur TeĞmen (Pusuda/İkmalc[Ç]i) muhtemelen atılmış tiplerden :D :))) Yani tam üzerine bastık bunun galiba :))

BrokenSword, 11 yıl önce

Seni niye atmadilar o zaman?


BrokenSword
Yasaklı
13 Kasım 2012 13:43

Bu vatandaşın sorunlu olduğunu yazılarını ilk defa okuduğumda anlamıştım. Dediğin gibi atılmış falan da olabilir. Ama Coldblade subay olduğunu doğruladı. Gerçekten subaysa yazık bu orduya ki böyle hasta ruhluları hala tutuyor.

AsiKraL-S, 11 yıl önce

Yahu yapma Sn.Broken, bu Nur TeĞmen (Pusuda/İkmalc[Ç]i) muhtemelen atılmış tiplerden :D :))) Yani tam üzerine bastık bunun galiba :))


Aykırı Piyade
Yasaklı
13 Kasım 2012 15:08

kuyruk acısı olanlar nasılda atlıyor...


silopi733
Şube Müdürü
13 Kasım 2012 18:27

ya benim anlamadığım,personel 15 (şu anda onyılı)yılı doldurmuş,istifaen ayrılmış,ancak primini cebinden ödemek şartıyla 25 yılı doldurunca emekli olacak,bu arada maaş dolayısıyla hiçbir geliri yok,sağlık yardımı yok,hastalansa cebinden ödeyecek,askeri kurumlardan ancak günübirlik yararlanacak,gecelemek yok, bunun yanında adam irticadan atılmış,dışarda başka işler yapmış,fakat yasaya göre açıkta gecen süreleri rütbeden değerlendirilmiş, asb.çvş luktan kd.bşçvş gelmiş,ütğm.atılmış aynı şekilde kd.alb.gelmiş kimlik verilmiş,maaş bağlanmış,eğer maaş bağlanacak kadar süresi yoksa devlet memuru olmuş fakat emsali asb.yada sb.maaşı ödeniyor.uzman olmuş ayda bir defa bankamatikten maaş alıyor.ordu evinden istediği kadar yararlanır, geceler, açıkta geçen sürelerde görevdeki personel binbir zorlukla ordan oraya atanmış,sinir harbi yaşamış,vallahi ben bu işten bişey anlamadım keşke bende atılsaydım.


ikmalçi
Yasaklı
13 Kasım 2012 20:51

silopi,bu kararı yüce tbmm vermiş,halk anayasa ile onaylamış,bu kıskançlık hasetlik neden,zaten bunun dışında aihm bu hakların dışında herbirine 85000euro tazminat ödenmesine karar verdi. atıldıkları tarihten buyana geçikme faizleriyle ödenecek,yani ortalama herbirinin eline 200-800000tl para geçecek.demekki tüm dünya haklı olduklarını onaylamış.bizdeki bazı zavallılar hala algılayamamış.hala emekliyim bana 50 lira zam yapın diye salya sümük ağlayanlarmı ararsın,yollarda fıstık çekirdek satıp, tsk ya yol yöntem gösterenmi ararsın.ortalık zavallıdan geçilmiyor.


Aykırı Piyade
Yasaklı
13 Kasım 2012 21:12

ikmalci kimse haksızlığa uğrayan hakkını almasın demiyorr!!

YASAK OLMASINA RAĞMEN BİR CEMAATE VEYA TARİKATA ÜYE OLUP ORDUDAN ATILINCA NAMAZ KILDIĞIM İÇİN ATILDIM DİYE SAHTEKARLIK YAPANLARDAN BAHSEDİYORUZ..

bunu anlayacak kapasiten olduğunu düşünüyorum yoksa yanılıyomuyum?Şimdi o tarikatci ve cemaatçiler her türlü detseği alıyor ASIL BU HAKSIZLIKTIR!!!


ikmalçi
Yasaklı
13 Kasım 2012 22:54

sn.piyade,ülkede cemaat yada tarikat legal kuruluşlarmıki,gidip üyesi olunsun ancak durumdan vazife çıkarılır buda kişiye göre değişir,sağlıklı bir sonuca götürmez,örneğin cumhuriyet gazetesi tüm askeri brimlere alınır,fakat şimdi bunun yazarları ergenekondan yargılanıyor,o halde bu gazete okurları ergenekoncudur hepsini atalımmı diyeceğiz, zaman gazetesi cemaatin gazetesi bilinir fakat tek bir yazarı yargılanmaz,fakat bu gazete cemaatin değildirmi diyeceğiz.yani sorun şu,hangi meslek olursa olsun,mesasine dini,siyasi görüşünü aksettirmiyor,cevresine empoze etmiyor.görevini layıkıyla yapıyorsa olay bitmiştir.ister dindar olur,ister ateist olur,ne olura olsun,heleki bunun ailesinin dini görüş ve giyimi genel ahlaka aykırı olmadıksa sorun yoktur.neyse zamanında ifrat ile tefrit birbirine karıştırılmıştır.inşllah bir daha o karanlık günleri yaşamayız.tsk bünyesi altında en ulvi görüş silah arkadaşlığı olur.çünkü en zor koşullarda birbirimize destek olmaktan başka çaremiz yok.


elcevap79
Yasaklı
14 Kasım 2012 23:10

ikmalçi ! asker sen ne ayaksın?Hangi cemaattensin


Aykırı Piyade
Yasaklı
15 Kasım 2012 22:30

ikmalci işin doğrusu bu ülkede çoğunluğu oluşturan cemaatçi kesimle aynı havayı solumaktan bile iğreniyorum artık...

varsın ne olacaksa olsun umrumda değil VATANMIŞ MİLLETMİŞ HEPSİ YALAN BEN BUNU ANLADIM...

nurcan hanım linki inceledim zaten bildiğimiz bi konuydu...

ama maalesef bu millletin büyük kısmı onurunu yitirmiş durumda.% 70 lik sağ cahil ve bağnaz kesim % 30 luk soldan korkup birbirlerinin bastonluğunu yapıyorlar...

özellikle cemaatlerde bu cahil ve artniyetli çoğunluğu çok iyi kullanıyor!!!


BrokenSword
Yasaklı
15 Kasım 2012 23:05

Aykiri Piyade,

Pireye kizip yorgan yakilmaz.

Vatan ve millet ve bayrak kutsaldir.


ikmalçi
Yasaklı
16 Kasım 2012 00:01

sn.piyade,benim anlamadığım,savaş olunca,ordu peygamber ocağı,şehitlik en büyük mertebe,komando andı söylenirken Allah bizimle, mustafa kemalin balıkesir zağonos paşa camisinde yaptığıkonuşmada,bu milleti dini inancları ve imamların önderliği kurtaracaktır nutku,çanakkalede asker ölümüne saldırırken Allah Allah nidaları, sayesinde bayrak dalgalanırken, genel kurmay başkanlığımızda devrim niteliğinde bir karar aldı,bundan böyle askeri okullarda din dersi müfredata konuldu.göreceksiniz bunun meyvaları çok kısa bir zamanda alınacaktır.kaldıki cemaatçiler size ne yaptıda bu kadar keskin oldunuz,anlamış değilim.bunun yanında eğer dediğiniz gibi toplumun çoğunluğu cemaatçilerden oluşuyor ve siz bu havayı solumak istemiyorsanız,sizi bu ülkede zorla tutanmı var.hayırlı yolculuklar.ama gitmeden size bir hatırlatma yapayım,benim için bi sorun yok ama,bu söylemlerinizi uluorta söylemeyin yerin kulağı var,anayasada,halkı dini,etnik,renk,olarak ayırmaya yönelik söylemler suçtur.kanunlardada ağır cezası vardır.gördüğün gibi,içinde Allah korkusu olan en olumsuz koşulda dahi karşısındakine yardım eder,bunuda yaratılanı severiz yaratandan ötürü diyen felsefe ile yapar.(not,kesinlikle cemaatçi falan değilim.sadece Allah korkusunu tüm yüreğimde taşıyorum.kimsenin görüşüylede ilgilenmem)


elcevap79
Yasaklı
16 Kasım 2012 02:41

İkmalçi!Asker sen ne ayaksın?Hangi cemaattensin?


funda444
Şef
16 Kasım 2012 20:55

Mekke'de müslümanlarin eziyet ve iskencelere ugradiklari, bu sebeple bir kisim müslümanin Habesistan a göç ettigi bir dönemde Muhammed, Mekke müsrikleri ile uzlasmanin yollarini arar, devamli anlasma çareleri düsünür. Zihni bu düsünce ile hep mesgul iken bir gün Kabe yaninda Necm suresini okur. "Gördünüz mü o Lat ve Uzza yi ve üçüncü öteki Menat'i?" seklindeki 19 ve 20. ayetlerini okuduktan hemen sonra güya Seytan, Muhammed'e musallat olmus ve Muhammed seytanin etkisiyle, güya farkinda olmaksizin "Bunlar yüce kugu kuslaridir ve sefaatleri umulur" cümlelerini vahyin devami olarak söyleyip Necm suresini okumaya devam eder. Surenin sonuna gelince secde ayeti oldugu için Muhammed ve orada bulunan müslümanlar secdeye kapanırlar. Müsrikler de Muhammedin okudugu bu ayetler sebebiyle son derece sevinerek; "Artik Muhammed ilahlarimizin sefaatini kabul ettigine göre aramizda önemli bir ayrilik kalmadi" deyip hepsi secdeye kapanırlar. Son derece yasli bir veya birkaç müsrik, yere egilip secde etmek zor geldigi için yerden bir avuç toprak alarak alinlarina degdirir ve böylece ilâhlarina tazimde bulunurlar. Bu olay dolayisiyla müsrikler kIsa bir süre müslümanlari kendi hâline birakırlar. Bu haber Habesistan daki müslümanlara "tüm Mekkelilerin Islam a girdigi" seklinde ulasmis ve Habes muhacirleri orayi terkedip Mekke ye yönelirler. Ancak bu olayin ardindan Cebrail gelerek hatasi dolayisiyla güya Muhammed i ikaz etmis, bu arada Hacc Sûresi nin "...Senden önce gönderdigimiz hiçbir resul ve nebi yoktur ki birseyi arzuladigi zaman seytan onun arzusuna el atmamis olsun. Allah elbette Seytan'in gönderdiklerini iptal eder ve Allah, bundan sonra kendi ayetlerini saglamlastirir...'' meâlindeki 52. ayeti ile önceki seytanın ayeti iptal edilmistir.

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi