Editörler : supporters.
25 Aralık 2012 23:58

yök-ilan

değişen yök sayfası ile birlikte cari ilan edilen ilanların işçeriğine ulaşılmıyor yani eskisi gibi hangi lisans şartı isteniyor falan gösterilmiyor??neden acaba?


hukukcu99
Aday Memur
26 Aralık 2012 01:59

bazı küçük beyinler uçurtma bile uçuramazken bugün Türkiye uydusunu gönderiyor sevsende sevmesende aynı düşünmesende gerçek budur tebrik etmesende sessiz kalırsın olur biter devleti temsil edenler devletin kurumuna gelecek ve siz orda yamyamlık yapacaksınız yok böyle bişey . bu ülke hep ülkenin ekmegini yiyip yedikleri kaba pisleyen sürüler sayesinde zarar görmüştür.soyunu,devletini inkar eden marjınal olmayı marifet sayan ruh hastası bir sürü haline gelmiştir farklı mihraklar !

Madem cesaretlisiniz ögrencinizin yanındasınız neden isimlerini ve hangi bölümde hoca olduklarını yazmamışlar az dik durun acıklama geldi diyerek kalabalık arasına kapılıp bütün hocaları töhmet altında bırakmayın ! Söylem değil bilim üretin bu ülkenin söyleme karnı tok . daha önce inancı gereği zulme ugrayan ögrencilere neden sahip çıkmadınız işinize gelene mi sahip çıkarsınız . madem bilim degil amacınız siyaset istifa edin aday olun öyle çıkın meydana

Bazı istisnalar haric özellikle geçmiş dönemde odtü'yü kazanan bazı bölgelerden gelip teröristçe etrafa saldıran ögrenciler aceba sınav çetesi ile ilgili bir baglantıları var mıdır ? bilerek mi yerleştirildiler ? keşke incelenmiş olsa ben inan mıyorum Odtü'yü kazanıp orada okumak haricinde bi amacı olan birinin Odtü'ye gelmesine.Odtü gibi yerleşmesi zor bir üniversiteye kim teroristlik etmek için gelir ki yerleşebilme birikimine sahip biri kumandalanmış bir beyinle hareket edemez.


hukukcu99
Aday Memur
26 Aralık 2012 02:00

özür dilerim yanlıl başlıga gitmiştir yazı :(


selaales
Şef
26 Aralık 2012 11:15

dikkatli bakın. her türlü bilgiye ulaşılabiliyor ilan syafasında ve ilan metinlerinde

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi