Editörler : gül-feşan
02 Ocak 2013 21:17

PTT den nefret eden PTT Personelleri buraya....

Ptt Avrupa yakası başmüdürlüğüne bağlı bir merkezin şubesinde çalışıyorum.Bayanım ve çok kuytu kenar bir mahallede tek başıma,yerimden kalkamadan tam 8 saat çalışıyorum.Sağlığımı kaybettim .Yaşım henüz 27 olmasına rağmen dizlerimde damar genişlemesi oldu ,uzun süre yerimden kalkamadan çalıştığım için...Benim şubemde kullanamasam da bir wc var...Kullanamasamda diyorum ,çünkü lavabo ihtiyacı için kalktığınızda,vatandaşla gereksiz diyaloglara ,tartışmalara giriyorsunuz ve bir bayan olarak bu sizi çok yıpratıyor.

Bizim merkeze bağlı bazı şubelerde wc bile yok...PTT ,nası oluyor da personelini böyle koşullarda çalıştırıyor..

m.carleone
Şube Müdürü
02 Ocak 2013 23:03

adı üstünde ptt. hayret ediyorum ya koskoca turkiyede uçan kaçanı haber yapan bu gazeteciler tv kanalları bu durumu nasıl göremiyor nasıl haber yapmıyor. yoksa yapmaktan mı korkuyorlar anlayamıyorum gerçekten

immortal1903
Aday Memur
02 Ocak 2013 23:05

Bakkaldan Supermarket oluyorda PTT’den banka olmuş çok mu yahu?

Şimdi bir amca kurgulayalım kafamızdan..geliyor PTT “Panka” diyor ki -evladım bir zahmet emekli maaşımı ver ..

Tabi amcacım diyor memur ama dur önce şu fatularını da bi öde kiranı da havale et bir daha zahmet etme buralara..

Amca diyor ki -yahu sizde piyango bileti varmış doğrumu diyor ? olmaz mı amcacım var tabi

Senin oğlanın arabaya HGS,teyzeme gram altın istersen kömür kredisi bile var. bizde yok yok..yahu daha neler diyor amca..

-Benim torunuda üniversiteye yazalım burdan oldu olacak diyor amcam gülerek

Hay hay amcacım ne demek..Sen yeter ki iste..

Neyse işlemler tamam..Faturalar ödendi,havaleler yapıldı..Para bitti gitti bu arada

Amca birden kızıyor telefon faturasındaki 1 tl ücrete -bu ne evladım bu da yeni mi çıktı?

Anlatıyor memur aynı şeyi aynı gün içinde kimbilir kaçıncı kez.

-Yok ben maaşımı bankaya aldıracam soyguncusunuz siz diyor kızarak

Peki amca sen bilirsin diyor memur…

15 dakika sonra amca yine aynı PTT de..-Şifre istediler bankadan devlet şifresi miy miş neymiş ondan..

Tamam amca ver kimliğini verelim şifreni..Şifreyi alıyor amca çıkıyor hışımla yine..

2 tl vermiş kolay mı..Bu ptt de herşeye para alıyor canım..soyguncu bunlar soyguncu…

Ptt’de çalışmayan insanlar bunu bilmez..Bizim için kurgu değil gerçeğin ta kendisi bunlar..

Sen ne kadar iyi yük taşıyan bir “eşşeksen” Ptt de o kadar biner sırtına..10 kaplan gücündesin sen şikayet etme Ptt’ci kardeşim..Yoksa kimileri çıkar derki “şükredin şükredin işiniz var..Beğenmiyorsanız bırakın,istifa edin....cıks cıks cıks..nankörler sizi”

İşte böyle…Bu ptt de kimseye yaranamazsın ya insana en çok bu koyuyor..

Allah hepimize sabır versin..

ayhan2008
Şef
03 Ocak 2013 00:26

Memur arkadaşlarım hariç bu kurumdan da adı yönetici olup iki koyunu bile otlatmaktan aciz yönetici tayvasından da bu kurumdan işlem yapan seçme sığırlardan da topundan tiksiniyorum.Tercih yapan ellerim kırılsaydıda yazmasaydım keşke

alpi.1903
Aday Memur
03 Ocak 2013 10:48

kontör yüklemek ne demek yaa..var mı böyle bir bakkal mantığı..maaşı çekio adam faturalar havale para üstüne de kontör..bi de kaç dakika gelir..benim gözler almıyor sen bakıver numaraya..hangi hat olduklarını bilmezler..

fernandesss
Genel Müdür
03 Ocak 2013 19:14

5 aylık memuriyetimde 2 kere polis aldı beni neymiş hakkımda sikayet varmıs

şikayet nedenileri :

kargo kabulunda kargoların içinde ne var ne yok bakıomusum izinsiz. bak bak sen :D

5 lira çeke masraf çok gelıo.. soyguncusunuz siz diyen dayıya karşılık bas git len surdan adamı hasta etme dedim diye sikayet ediliom. adam resmen bana soyguncu diyo ama sen memursun susacaksın dıolar ama nah susarumm....

sonuç

2 olaydada takipsizlik verdi savcı :D

kemalesk
Memur
03 Ocak 2013 20:37

dayak mı yemek istiyorsun ptt adliye hastane ptt çok süper aksiyon var kavga dayak entrika herşey var adamda bağımlılık yapıyor kasa açığım çıkarmı diye kasa saymanın verdiği andrealin hiç bir şey bu zevki vermez salak vatandaşla uğraşmak yetmişlik adamla uğraşmak ayılarla uğraşmak bir zevk veriyor o gergedanları vermek vatandaşın gücünü artımak bana zevk veriyor nüfüs artıyor

bist
Memur
03 Ocak 2013 20:39

Geçekten durumu çook güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz

immortal1903, 13 yıl önce

Bakkaldan Supermarket oluyorda PTT’den banka olmuş çok mu yahu?

Şimdi bir amca kurgulayalım kafamızdan..geliyor PTT “Panka” diyor ki -evladım bir zahmet emekli maaşımı ver ..

Tabi amcacım diyor memur ama dur önce şu fatularını da bi öde kiranı da havale et bir daha zahmet etme buralara..

Amca diyor ki -yahu sizde piyango bileti varmış doğrumu diyor ? olmaz mı amcacım var tabi

Senin oğlanın arabaya HGS,teyzeme gram altın istersen kömür kredisi bile var. bizde yok yok..yahu daha neler diyor amca..

-Benim torunuda üniversiteye yazalım burdan oldu olacak diyor amcam gülerek

Hay hay amcacım ne demek..Sen yeter ki iste..

Neyse işlemler tamam..Faturalar ödendi,havaleler yapıldı..Para bitti gitti bu arada

Amca birden kızıyor telefon faturasındaki 1 tl ücrete -bu ne evladım bu da yeni mi çıktı?

Anlatıyor memur aynı şeyi aynı gün içinde kimbilir kaçıncı kez.

-Yok ben maaşımı bankaya aldıracam soyguncusunuz siz diyor kızarak

Peki amca sen bilirsin diyor memur…

15 dakika sonra amca yine aynı PTT de..-Şifre istediler bankadan devlet şifresi miy miş neymiş ondan..

Tamam amca ver kimliğini verelim şifreni..Şifreyi alıyor amca çıkıyor hışımla yine..

2 tl vermiş kolay mı..Bu ptt de herşeye para alıyor canım..soyguncu bunlar soyguncu…

Ptt’de çalışmayan insanlar bunu bilmez..Bizim için kurgu değil gerçeğin ta kendisi bunlar..

Sen ne kadar iyi yük taşıyan bir “eşşeksen” Ptt de o kadar biner sırtına..10 kaplan gücündesin sen şikayet etme Ptt’ci kardeşim..Yoksa kimileri çıkar derki “şükredin şükredin işiniz var..Beğenmiyorsanız bırakın,istifa edin....cıks cıks cıks..nankörler sizi”

İşte böyle…Bu ptt de kimseye yaranamazsın ya insana en çok bu koyuyor..

Allah hepimize sabır versin..

kemalesk
Memur
03 Ocak 2013 20:43

mutluğun resmini yapabiliyormusun diye nazım hikmet sormuş abidin dinoya o demişki ptt memur olup hertürlü hakarete uğrayıp dayak yemek şikayet edilebilmekmiş demiş

ugurmke
Yasaklı
03 Ocak 2013 20:49

şükür halime ne işler varmış benimki de dert mi

fernandesss
Genel Müdür
03 Ocak 2013 20:53

o gergadanlar yok mu o gergadanlar :D :D

kapan montunun içine sokup eve kosuoo :D

kemalesk, 13 yıl önce

dayak mı yemek istiyorsun ptt adliye hastane ptt çok süper aksiyon var kavga dayak entrika herşey var adamda bağımlılık yapıyor kasa açığım çıkarmı diye kasa saymanın verdiği andrealin hiç bir şey bu zevki vermez salak vatandaşla uğraşmak yetmişlik adamla uğraşmak ayılarla uğraşmak bir zevk veriyor o gergedanları vermek vatandaşın gücünü artımak bana zevk veriyor nüfüs artıyor

portiporti
Aday Memur
03 Ocak 2013 21:02

Haaahahah evet :)

portiporti
Aday Memur
03 Ocak 2013 21:05

DİKKAT.DİKKAT.DİKKAT!

Buradan ,tercih yapacak bütün memur adaylarına sesleniyorum.....Kesinlikle PTT tercih etmeyin...Kafanızı vuracak duvar bile bulamazsınız yoğunluktan :)))

portiporti
Aday Memur
03 Ocak 2013 21:07

BİMER e şikayet maili atalım,ben attım .PTT yi şikayet ettim

che2123
Şef
03 Ocak 2013 21:37

Allahım diyorum ne büyük günah işledim de bu kurumu geldim. Artık nasıl bir günah işlediysem cezam cehennem için az gelmiş ki bu dünyada ptt de çalışıyorum. sinkaf sinkaf sinkaf sinkaf ......

ugurmke
Yasaklı
03 Ocak 2013 21:42

yarın öğleden sonra izin alıp mahalledeki ptt şubesine gidecem onu anladığımı söylecem sonra onu dışarı çıkaracam ve ptt şubesini yakacam en azından bi kişinin dertlerine çözüm olurum

axe81
Kapalı
03 Ocak 2013 23:28

Ben de bu vesileyle arkadaşlara destek olayım. kpss tercihi yapcak arkadaşlar kesinlikle ve de kesinlikle PTT TERCİH ETMEYİN!!!(başka çareniz yoksa tabi)

balsız bir gergedan yalnız bir gegedandır.lütfen bunu da atlamayalım :D

arkadaşlar sizlere tavsiyem çok gerilmeyin fernandess gibi basın cevabı şırrrrakkk diye.

portiporti
Aday Memur
04 Ocak 2013 19:01

ahaha yakında bamya hapı da çıkar :)Böyle gergedan beyinlilere :)

portiporti
Aday Memur
04 Ocak 2013 19:02

BİMER e şikayet maili atalım,ben attım .PTT yi şikayet ettim

portiporti
Aday Memur
04 Ocak 2013 19:06

Arkadaşlar PTT Personeli olarak bütün içinizdekileri dökebileceğiniz bir yer var BİMER...

Lütfen duyarlı davranın...Birlikten kuvvet doğar...Şikayete edelim...Herkes bir dakikasını ayırıp ne derdi varsa ,nasıl güçlüklerle karşılaşıyorsa BİMER e yazsın...Unutmayalım ağlamayan bebeğe meme vermezler...

axe81
Kapalı
05 Ocak 2013 19:35

ben de ettim.siz de edin sesiniz çıksın biraz.

Toplam 1079 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi