Editörler : gül-feşan
«394041424344454647484950»

memurol06
Aday Memur
01 Mayıs 2014 19:05

yüreğine, klavyene sağlık sonuncuosman duygularımıza tercüman olmuşsun.

sonuncuosman, 12 yıl önce

Yine şikayet üstüne şikayet yiyoruz. Nerde lüks semt var orasının bin beter Allah belasını versin. Bu kurumun toptan Allah belasını versin. Hakkımı yiyen Bütün müdürlerinin de, memurunu ezen işten anlamayan ne kadar yöneticisi varsa onların da Allah belasını versin. Hakkımı yiyen bütün yöneticilere zerre miktar hakkımı helal etmiyorum. Bu kurumdan ölesiye nefret ediyorum adi aşağılık bir kurum. Özveriyle çalışırsın manyağın biri gelir seni şikayet, haberi yok, bütün moralin bozulur. Sırada on kişi bekler hepsi aynı anda senden işlemleri için yanıt bekler. Ağzını açsan bin pişman ederler. E be gerizekalı yaratıklar aynı anda kaç kişiye cevap vermemi bekliyorsunuz. On tane ağzım mı var dememek için kendinizi zor tutarsınız. Bu hilkat garibesi kurumun kapatılması, adının dahi yasaklanması gerekiyor. Bu kurumun ne iş yaptığını, mesleğimin ne olduğunu ben çözemedim. Temizlik mi posta mı fatura mı kredi mi telefon kartı mı satıcam? Şeflik mi oynayacağım gitmeyen aptal kargoların takibi mi? Maaş ödemesi mi, vergi mi yatıralacak, sınav ücreti mi trafik cezası mı? Buradaki arkadaşlar evdeki külüstür pc.leri ptt.ye bağışlasa ptt.nin bilgisayarlarımyenilenmiş olur. Yani buradan siz kurumun muhteşem altyapısını anlayınız!! Allah bana sabır versin... En kısa zamanda kurtulmak istiyroum bu kabustan.

jamiryo34
Şef
02 Mayıs 2014 21:51

sonuncu osman adamsın adammmmmm

sapareaude
Şef
07 Mayıs 2014 21:54

Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık memurum ve fakat yıldım... Kendi memleketimde belediye kadrosunda istihdam edilmem konusunda güçlü bir bağlantım var. Heyhat; bağlı olduğumuz sözleşme buna da imkan tanımıyor... Bunun hiç mi oluru yok, zorlamam çok mu beyhude olacak? Bilgi sahibi arkadaşlar yol gösterirse mutlu olurum.

incir reçelimm
Aday Memur
09 Mayıs 2014 11:00

istifa eder geçersin belediyeye naklen geçmen mümkün değil.. Allah yardımcın olsun.

sapareaude, 12 yıl önce

Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık memurum ve fakat yıldım... Kendi memleketimde belediye kadrosunda istihdam edilmem konusunda güçlü bir bağlantım var. Heyhat; bağlı olduğumuz sözleşme buna da imkan tanımıyor... Bunun hiç mi oluru yok, zorlamam çok mu beyhude olacak? Bilgi sahibi arkadaşlar yol gösterirse mutlu olurum.

09 Mayıs 2014 15:24

belediyeye nasıl gececek ki kadrosu uymuyor? istifa etse ki nasıl gececek kadrolu memur olarak?

fernandesss
Genel Müdür
10 Mayıs 2014 00:24

türkiyede her yıl ilk 10 na giren büyük bir merkezde memur olarak çalısıyorum...

2 veznedarı var merkezin ama 3. veznedar olarak beni alıstırmaya çalısıyorlar..

açıkcası bende talibim vezneye... ama söyle bi sorun var

belkide seflik sınavında 2 veznedarda sef olabilecek kapasitede... olma ihtimalleride yüksek görünuo...

bende 2 aydır vezneye yardım edıom. 18 sube 2 acentası 8 atm si olan bi merkezimiz var...işler o kadar yogunki daha muhasebe boyutuna gecemedim... haftayada subelerden birinde çalısn izne çıkıomus ve beni oraya göndercekler....

bizim veznedarların sef olma ihtimalleri çok yüksek görüyorum acıkcasu ve vezneyi bana bırakacaklar gibi...hatta veznedarları basmüdürlük muhasebesinede istıolar... yani sef olamasalar bile bas müdürlüğe gidecekler... yani veznede tek kişi kalabilirim agustostan itibaren ama ben

onada razıyım ama subeye gitmekten işi ögrenemıom ki...

bu konuda tavsiyeniz nedir arkadaslar...

münferit27
Aday Memur
13 Mayıs 2014 19:35

.

münferit27
Aday Memur
13 Mayıs 2014 19:51

Ptt den nefret ediyorum;

Tam 3 senedir ptt de gişe görevli yazışma görevlisi atm sorumlusu ve 5 aydırda veznedar olarak çalışmaktayım.

Çoğu zaman ptt den nefret ettim ve kendimi işimi sevmeye hep ikn ettmeye çakıştım işte bu gün bunun imkansı olduğunu anladım ben PTT den nefret ediyorum.

Nefret ettiğim içinde hiç mi hiç pişman değilim.

fernandesss, 12 yıl önce

türkiyede her yıl ilk 10 na giren büyük bir merkezde memur olarak çalısıyorum...

2 veznedarı var merkezin ama 3. veznedar olarak beni alıstırmaya çalısıyorlar..

açıkcası bende talibim vezneye... ama söyle bi sorun var

belkide seflik sınavında 2 veznedarda sef olabilecek kapasitede... olma ihtimalleride yüksek görünuo...

bende 2 aydır vezneye yardım edıom. 18 sube 2 acentası 8 atm si olan bi merkezimiz var...işler o kadar yogunki daha muhasebe boyutuna gecemedim... haftayada subelerden birinde çalısn izne çıkıomus ve beni oraya göndercekler....

bizim veznedarların sef olma ihtimalleri çok yüksek görüyorum acıkcasu ve vezneyi bana bırakacaklar gibi...hatta veznedarları basmüdürlük muhasebesinede istıolar... yani sef olamasalar bile bas müdürlüğe gidecekler... yani veznede tek kişi kalabilirim agustostan itibaren ama ben

onada razıyım ama subeye gitmekten işi ögrenemıom ki...

bu konuda tavsiyeniz nedir arkadaslar...

14 Mayıs 2014 04:39

ben ptt'nin yerinde olsam sizin hepinizi kovarım..sürekli şikayet ediyorsunuz..

matçikız
Daire Başkanı
14 Mayıs 2014 13:14

:)

münferit27
Aday Memur
14 Mayıs 2014 19:24

:)

m.carleone
Şube Müdürü
14 Mayıs 2014 20:40

vala keşke çıkarsa atsa bizi havuza. dönup bakarsam en adiyim

ben daha ölmedimki, 12 yıl önce

ben ptt'nin yerinde olsam sizin hepinizi kovarım..sürekli şikayet ediyorsunuz..

sonuncuosman
Memur
20 Mayıs 2014 23:51

Bugün yerimden iki defa kalktım. Bir öğle arası. İki akşam çıkarken. Ve kavga gürültü. Hakaret bini bir para...

Wonderfultek
Memur
02 Haziran 2014 12:22

güncel...

cinka
Aday Memur
02 Haziran 2014 13:23

mrb

pttden değil yönetimden kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum (özellikle nevrotik ruhu hasta kadın yöneticilerden)..herşeyde adam kayırma torpil yalakalık olmuş bu nedir ya...adamı olan torpil yaptırıyor ..bi tayin isteyeceğiz adamın yoksa olmaz diyorlar ne biçim iş,,,

hayırlı
Aday Memur
04 Haziran 2014 23:27

yazdıklarınızı okuyunca şaştım kaldım ; ptt sanırım en kötü KİT ! Desene bir limon sattırmıyolar size :-(((

sonuncuosman, 12 yıl önce

Yine şikayet üstüne şikayet yiyoruz. Nerde lüks semt var orasının bin beter Allah belasını versin. Bu kurumun toptan Allah belasını versin. Hakkımı yiyen Bütün müdürlerinin de, memurunu ezen işten anlamayan ne kadar yöneticisi varsa onların da Allah belasını versin. Hakkımı yiyen bütün yöneticilere zerre miktar hakkımı helal etmiyorum. Bu kurumdan ölesiye nefret ediyorum adi aşağılık bir kurum. Özveriyle çalışırsın manyağın biri gelir seni şikayet, haberi yok, bütün moralin bozulur. Sırada on kişi bekler hepsi aynı anda senden işlemleri için yanıt bekler. Ağzını açsan bin pişman ederler. E be gerizekalı yaratıklar aynı anda kaç kişiye cevap vermemi bekliyorsunuz. On tane ağzım mı var dememek için kendinizi zor tutarsınız. Bu hilkat garibesi kurumun kapatılması, adının dahi yasaklanması gerekiyor. Bu kurumun ne iş yaptığını, mesleğimin ne olduğunu ben çözemedim. Temizlik mi posta mı fatura mı kredi mi telefon kartı mı satıcam? Şeflik mi oynayacağım gitmeyen aptal kargoların takibi mi? Maaş ödemesi mi, vergi mi yatıralacak, sınav ücreti mi trafik cezası mı? Buradaki arkadaşlar evdeki külüstür pc.leri ptt.ye bağışlasa ptt.nin bilgisayarlarımyenilenmiş olur. Yani buradan siz kurumun muhteşem altyapısını anlayınız!! Allah bana sabır versin... En kısa zamanda kurtulmak istiyroum bu kabustan.

karagülle
Daire Başkanı
05 Haziran 2014 00:37

Bu kadroluların üzerinde taşeron çalışanlarının ahı var. Bu yüzden bu kurumda iflah olmuyorsunuz. Hepiniz değil ama az ya da çok bir çoğunuz taşeron emekçilerinin halini düşünmediğiniz, anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz için (tok açın halinden anlamaz misali) iki yakanız bir araya gelmiyor. Yanlış anlaşılmasın buna seviniyor değilim. Ama bu kurumda bir tek siz zor şartlarda (özellikle ekonomik olarak) çalışmıyorsunuz. Sonuç itibariyle kadroluysan ve taşeron emekçileriyle empati kuramam diyorsanız bu işin zorluklarına katlanacaksınız. Ben buna ilahi adalet diyorum.

sonuncuosman
Memur
05 Haziran 2014 19:19

Ne lakası var taşeronu ben mi çalıştıyorum!!!

nertimo
Şef
05 Haziran 2014 19:30

bu nedemek sımdı ben anlamıyorum taseron calısanlar ıle kadrolular arasında nasıl bır bağ kuruyorsun ha dersenkı cok gorev verıolar bıze yoruluyoruz eywallah keza bızımde halımız bellı tek basımıza subelerde bılgısayar kolelıgı yapıyoruz ama para konusunu acarsan sunu anlaman lazım dostum sen bırının tanıdıgı ıle veya basvurarak ıse gırdın ben 3 mılyon unıversıte mezunu ıle yarısıp bellı bır puan elde edıp sonra o puanı bu salak sacma yonetılen kuruma harcadım hukumet demıskı senın maasın bu benım patronum hukumet devlet senın patronun şırketın sahıbı ona sole maasına zam yapsın benle bızle ugrasma cunku senın ılacın bızde deıl

karagülle, 12 yıl önce

Bu kadroluların üzerinde taşeron çalışanlarının ahı var. Bu yüzden bu kurumda iflah olmuyorsunuz. Hepiniz değil ama az ya da çok bir çoğunuz taşeron emekçilerinin halini düşünmediğiniz, anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz için (tok açın halinden anlamaz misali) iki yakanız bir araya gelmiyor. Yanlış anlaşılmasın buna seviniyor değilim. Ama bu kurumda bir tek siz zor şartlarda (özellikle ekonomik olarak) çalışmıyorsunuz. Sonuç itibariyle kadroluysan ve taşeron emekçileriyle empati kuramam diyorsanız bu işin zorluklarına katlanacaksınız. Ben buna ilahi adalet diyorum.

smartdk
Şef
06 Haziran 2014 08:29

Boşunuza yorulmayın o anlamaz. Yüzsüz bir arkadaş kendisi.. Ortalık karıştırmayı seven ezik biri...

Toplam 1079 mesaj
«394041424344454647484950»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi