Editörler : gül-feşan
«42434445464748495051525354

simgeaksu
Aday Memur
23 Ocak 2015 09:07

maaş açısından fark var mıdır sizce? Birde performans primleri oldu bizi ya :)

navaro83
Yasaklı
26 Ocak 2015 00:59

maaş düşer 399 olarak çalışanlarda 200 tl fark var idari olanlarda ne kadar bilmiyorum

navaro83
Yasaklı
26 Ocak 2015 01:04

Bas müdürlük yatar sende yat giseye göre rahattir insan derdi yoktur

Kpssye hazırlanan ark umarım kazanırsın ben 2 3 defa mulakat aşamalarından elendim ve youn merkezdeyim subemz yok ama youn merkzdir bizim orasi..

Posta kargo kurye hepsi tek gisedendir 11 den itibaren kafa jaldiramazsin

Umarim bizleri yollarda ortalik dinginlesir

gegarage
Aday Memur
28 Ocak 2015 14:45

düz memur maaşı ne kadar peki eğitimci hariç

felixyardley, 11 yıl önce

herkes kurumdan şikayetçi.birçok şeyden bende şikayetçiyim ama çalıştığım merkezde problem yok.2 gişemiz var günde 60-70 işlem yapıyorlar.pazartesi ve cuma günleride 100 er işlem.ben posta ve kargo giden servisinde çalışıyorum.yanımda birde staj için gelen öğrenci var.saat 11 de geliyor posta ve kargo.o saate kadar hiç iş yok sadece iadeleri yapıyoruz.merkezdeki kargo sayısı 150 yi geçmez.hepsinide alfabetik sırayla sıraladım dolaplara.ödemeli defteride kalktı kargonun kabulü 1 saati buluyor sadece pazartesi.100 tane geliyor ortalama.diğer günler 50 yi geçmiyor.9 saatlik mesainin rahat 5-6 saatinde oturup a grubuna çalışıyorum..benden tercih edeceklere tavsiye küçük yerleri yazın.eğitim merkezinde eğitimciliği teklif ettiler bende kabul ettim yakında cevap verecekler. ders ücretide olduğu için eğitimcilik çok daha iyi.eğitimci olunca maaş 3000 i geçiyor.

memurum46
Memur
01 Şubat 2015 14:23

geçenlerde bi tebliğ gelmişti arkadaşlar. cezai müeyyideler hakkında bilgisi olan varmı bu konuda geciken her gönderiden tazminat ödenecekmiş btk ya

gegarage
Aday Memur
02 Şubat 2015 15:19

Arkadaşlar ben 657 memurum. Sağlık Bakanlığı'na bağlı T.K.H.K. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapıyorum. Aldığım son maaş 1980 TL. 12/2 lise mezunuyum. Burada iş konusunda çok rahatım ama PTT'ye geçmeyi düşünüyorum sırf daha çok maaş alabilmek için. Bana maaş ve çalışma şartları olarak nasıl yardımcı olursunuz. Saygılarımla.

58hasan58
Aday Memur
02 Şubat 2015 18:19

gegarage bak giiitt

safaozer
Aday Memur
02 Şubat 2015 18:22

hangi birime gececen bilemem amma sakin gise memuru olma.

bist
Memur
02 Şubat 2015 18:51

Arkadaşım imkan varsa başka bir kurum tercih etmeni önerirım fakat yine de ptt diyorsan kendini uzun ve zorlu bir maceraya hazırla derim.

gegarage, 11 yıl önce

Arkadaşlar ben 657 memurum. Sağlık Bakanlığı'na bağlı T.K.H.K. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapıyorum. Aldığım son maaş 1980 TL. 12/2 lise mezunuyum. Burada iş konusunda çok rahatım ama PTT'ye geçmeyi düşünüyorum sırf daha çok maaş alabilmek için. Bana maaş ve çalışma şartları olarak nasıl yardımcı olursunuz. Saygılarımla.

gegarage
Aday Memur
02 Şubat 2015 22:45

varmı önerin başka kurum için ve neden bu kadar kötümsersiniz? bazı yorumlar cidden abartılı şekilde feci bir durumdan bahsederken bazı yorumlar klasik herkesin sorunları. tam karar veremedim.

bist, 11 yıl önce

Arkadaşım imkan varsa başka bir kurum tercih etmeni önerirım fakat yine de ptt diyorsan kendini uzun ve zorlu bir maceraya hazırla derim.

bist
Memur
02 Şubat 2015 23:36

Kötümser demek doğru olmaz deneyim diyelim.

Muhakkak her kurumun kendine göre çalışma şartları var ama ptt için bu durum bir kat daha fazla sanki

Tabi karar sizin hakkınızda hayırlısı olur insallah

gegarage, 11 yıl önce

varmı önerin başka kurum için ve neden bu kadar kötümsersiniz? bazı yorumlar cidden abartılı şekilde feci bir durumdan bahsederken bazı yorumlar klasik herkesin sorunları. tam karar veremedim.

Oksijen-48
Aday Memur
04 Şubat 2015 15:10

Eski bir ptt çalışanı olarak hepinize sabırlar diliyorum.

Cihan_ŞümuL
Daire Başkanı
04 Şubat 2015 23:35

küçük bir ilçede küçük bir merkezde çalışmaktayım.ptt çalısanları size bazı konularda danısmak istiyorum.subede sırayla çalısıyoruz.1 ay sonra sıra bana gelecek.subede yapılan uygulama kafamı karıstırmakta.soyle bir uygulama var:oranın memuru sabah merkeze geliyor bozuk parasını artı bir yada ikibin lirasını alıp subeye gidiyor.subeyi acıyor.aksamda kalan parayı bazen 300 lıra oluyor bazen de 5000 lıra alıp merkeze geliyor.memurun para tasıması yasal mıdır

bist
Memur
04 Şubat 2015 23:40

Mevzuat bu şekilde değil tabi

öncelikle merkezinizde araç varsa araç ile para ve posta taşıması yapılır yok ise muhakkak postayı almak için bir ring aracı her sabah ve akşam merkezinize geliyordur bu araçla para ve posta taşıması işlemi yapılır

Bu parayı işler aksamasin diye memur götürmek isteyebilir ama mazallah başına yolda bişey gelse veznedar müdür memur herkesin başı yanar

Cihan_ŞümuL
Daire Başkanı
05 Şubat 2015 00:18

subede calışan ve calışacak olan arkadasların bbayan olması da ayrı problem.ben sorumluluk almam yazı yazın dedim.ona da yaklasmadılar.merkeze gelmeye mecburmusum.subede bozuk para bulundurulması da yasak mıs.vs vs..Gelengiden de odemeli defteri kalkmıs.ben bunu ogrendim.çalışan arkadasa söledim.o da arastırdı dogrulandı.müdüre söledi müdür önce öyle bir yazı yok dedi.sonra yazı geldi işin içinden cıkılmaz diye vermedim yazıyı dedi.bakkal dükkanı bizim burası.

bist
Memur
05 Şubat 2015 10:18

Şube de bayan çalışamaz diye bir kural yok

Tabi ki imkanlar dahilinde tek başına şube de bayan olsun erkek olsun tek başına çalışmamalı birçok yerde bu uygulama bu şekilde iki kişi şubeler ama tek kişi çalışan yok mu var maalesef

Şubeler de avans kalıyor bozuk paraları da getirmiyorlar merkezde gişe lerden teslim alıyoruz ama şubeler için bu böyle değil

ödemeli defteri mevzusu ise ocak ayı itibariyle başladı artık kpapg programından takibi yapılıyor

klie
Şef
02 Mart 2015 20:23

havuz 2015 sonu veya 2016 başı diyorlar. inşallah bu sefer olur

ilk_mat_61
Aday Memur
03 Mart 2015 01:58

Arkadaşlar mesele havuzdan önce özlük haklarıdır bana göre. Şöyle bir bakalım mevcut zamlarla resmen maaşlarımız eridi bu durumda maaş katsayıları düzenlenmediği taktirde maaşlar eriyip gidecek. Güçlü olan hakkını alıyor öğretmenlerde olduğu gibi. Bizde ise bir şey yok gişe personeline 50 tl verildi çok büyük bir para gibi. Bence sendikaların bu duruma ivedi olarak el atması gerekiyor aksi taktirde en düşük memur maaşı bile ptt personelinden yüksek olacak. Kitlerin içerisinde en düşük maaş alan kurum ve herhangi bir yan ödemesi olmayan kurum ptt dir. sesimizi duyurmamız gerektiğine inanıyorum ancak bu bir kişi beş kişi ile olacak bir durum değil sendikalar birbirleri ile uğraşmaktan böyle şeylere zaman ayıramıyorlar.

hkarabag
Aday Memur
03 Mart 2015 13:16

arkadaşlar benım eşim dağıtıcı olarak çalışıyor. başka bir kuruma geçebilir mi? bilgisi olan var mı

memurum46
Memur
17 Mart 2015 17:03

pttden başka kuruma geçiş yok. kpss ile geçebilir.

hkarabag, 11 yıl önce

arkadaşlar benım eşim dağıtıcı olarak çalışıyor. başka bir kuruma geçebilir mi? bilgisi olan var mı

Toplam 1079 mesaj
«42434445464748495051525354

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi