Editörler : gül-feşan
«42434445464748495051525354

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
29 Temmuz 2015 20:40

++++++++++

yaren40
Aday Memur
30 Temmuz 2015 10:54

mrb arkadaslar bisey soracam 2kisilik subede calisiyorum. subenin norm kadrosu iki kisiydi gecen sene yogun bi yrr postasi kargosu cok.bu sene tek kisiye dusurmusler. ama tek kisinin yapabilecegi bi yer degil.sormak istedigim genel mud.tek kisiye dusurdu diye mutlaka tek kisi calistirmak zorundalar mi yoksa eski duzen devam eder mi

winriverwin.
Aday Memur
31 Temmuz 2015 12:02

Ptt gişe memurluğu için başvuruda bulundum her başvuran mülakata çağrılıyor mu arkadaşlar birde çağrılmazsak bunu nasıl öğrenebiliriz?

blsmfade
Şef
31 Temmuz 2015 15:51

tekniker olarak başvurdum,yorumları okudum içim karardı.harbi diyorum korku bastı.

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
02 Ağustos 2015 10:08

bizi sadece havuz kurtarır bu rezaletten

DreamTeather
Aday Memur
09 Ağustos 2015 20:40

şu an öyle gözüküyor.bizim başmüdür karşı çıkmış ama sonuç alamamış sanırım.sana memurluk yap diyorlarsa sende memuruk yap tüm işi bitirmek zorunda değilsin elinden geldiği kadarını yap ...Müşterilere seninde zor durumda olduğunu eleman eksikliğinden şikayetçi olurlarsa senin de mutlu olacağını sık sık dile getirirsen onlarda ses çıkarmazlar...

yaren40, 11 yıl önce
mrb arkadaslar bisey soracam 2kisilik subede calisiyorum. subenin norm kadrosu iki kisiydi gecen sene yogun bi yrr postasi kargosu cok.bu sene tek kisiye dusurmusler. ama tek kisinin yapabilecegi bi yer degil.sormak istedigim genel mud.tek kisiye dusurdu diye mutlaka tek kisi calistirmak zorundalar mi yoksa eski duzen devam eder mi
08 Kasım 2015 21:17

Anam anam anam anam anam. :))

Avrupa yakası başmüdürluge yerleştim bilgisayar teknikeri olarak. Bİ bilgisayarcidan şikayet okumadım belki ama bildiğin korkmaya başladım ya. Sıkıntılı bi kurum olduğunu biliyordum ancak bu kadarını da beklemiyordum yahu.

Çok fazla dikbasli birisiyim. İnşallah o hengamede işimden olmam.

İse çok ihtiyacım var. 3 seneden beri özel sektör yedi bitirdi beni.

klie
Şef
17 Kasım 2015 22:11

Blsmfade afaganlar basıyor her gece ve sabahleyin..birkaç sene geçsin bu ilk güzel Günlerini arıyacak hasretle yad edeceksin??

blsmfade
Şef
21 Kasım 2015 02:27

deme hocam ya harbi mi ?

klie, 10 yıl önce
Blsmfade afaganlar basıyor her gece ve sabahleyin..birkaç sene geçsin bu ilk güzel Günlerini arıyacak hasretle yad edeceksin??

klie
Şef
21 Kasım 2015 20:25

Öyle malesef belki de en hafifini yaşıyorum ben ama öyle çok zor herşey çalışma motivasyonunu düşürecek o kadar çok etken varki yıllar içinde çalışamaz hale geliyorsun

engin30
Aday Memur
08 Ocak 2016 23:24

bu kurumdan öyleki nefret ediyorum hele bide bu salak idareciler varya insana keyfi muamele yapıyorlarya Allah belalrını versin...

09 Ocak 2016 10:53

benim dikkatimi çeken , bu başlık genel müdürlükten birinin dahi dikkatini çekmezmi arkadaş.

koskoca forumda kendi kurumundan nefret eden personel adı altında açılmış tek başlık . insan

hiç mi düşünmez araştırmaz bu insanlar neden nefret ediyo diye . hangi birim hata yapıyo, neden çalışanlarımız memnuniyet sınırlarını dahi aşıp nefret derecesine ulaşmış diye.

çalışan memnuniyetsizliğinden prim sağlayan yöneticilerin varlığı çözümsüzlüğü getiriyor bence.

ve onun varlığıyla benim rahat etmem gereken bir yerde benim varlığımla rahat eden bir sendika .

ben zannetmiyorumki ptt de çalışan insanların işyeriyle alakalı problemlerinin %20 den fazlası iş yoğunluğuyla alakalı olsun. % 80 den fazlası yöneticilerin isteyerek veya istemeden yaptıkları

baskılar sonucu madden ve manen yoruluyoruz.

ne yazıkki idareci dediğimiz insanlar çalışma hayatını araç değil amaç olarak gördükleri sürece ,

24 saatlerinin 24 saatini iş yeri olarak gördükleri sürece , çalışanlarla empati olayına girmedikleri sürece ve emekliliği gelmiş bilgisayar kullanmayı bilmeyen dünyadan bir haber yaşayan yükselmenin torpille yalakalıkla olacağını bilen kurumdan ayrılınca hiç kimsenin kendilerine selam dahi

vermeyeceğini bilen dinazorlar gidip te yerlerine kendini yetiştirmiş , kendi hür iradesiyle karar verebilen ( x parti il başkanının veya milletvekilinin iradesiyle değil )yeni nesil arkadaşlar gelmediği sürece ( ki bu şekilde arkadaşların gelmesi de yüzde birdir benim fikrimce ) bu kurumdan bişey beklemek yanlış olur diye düşünüyorum.

yazdıklarım belki alakasız şeyler oldu ama en son yazan arkadaşın serzenişi hepimizin içinde

bulunan çoğu zaman sakladığımız huzursuzluğun çıkmasına yol açtı .

hepinize iyi çalışmalar Allah yardımcımız olsun.

vaypcnet
Şef
09 Ocak 2016 15:45

Genel müdürlük burda yazılanları görüyordur ama anlaşılan o ki "doğru yoldayız" diyorlar.

Fakat bir konuya katılamayacağım esas ve en büyük problem personel eksikliği ve iş yoğunluğu.Hali hazırda olan , maaş alan ama doğru düzgün iş yapmayan personel de (nerden baksan %10 böyle malesef) bir diğer sıkıntı.

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
09 Ocak 2016 18:43

asıl sorun şudur budur diye birşey yok; PTT sorunun ta kendisi vesselam

vaypcnet
Şef
09 Ocak 2016 19:21

Orası öyle de tek çalışmak,izin kullanamamak,vatandaşla kavga,yorgunluk bıkkınlık vs. hepsinin kaynağı personel eksikliği,ptt'nin olur olmaz her zıkkıma zıplayıp eksik personelle eline yüzüne bulaştırması değil mi?

mehacq
Aday Memur
12 Ocak 2016 18:56

valla havuz kurtarır bizi sadece o da ne zaman olur artık

memurum46
Memur
29 Ocak 2016 19:13

bu sayfanın aşağılara düşmemesi lazım

arslanerkanarslan007
Genel Müdür
30 Ocak 2016 20:57

evet kurum yeterince aşağıda zaten

akrebim79
Kapalı
31 Ocak 2016 18:06

Evet gerçekten çok aşağıda....

akrebim79
Kapalı
01 Şubat 2016 17:51

Birgün daha bitti 2016 umudu devam ediyor ya da umutsuzluğu.. .

Toplam 1079 mesaj
«42434445464748495051525354

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi