Editörler : Changes
18 Ocak 2013 11:46

Erkekler neden aldatir

bilen var mı..

asgirl01
Müsteşar Yardımcısı
18 Ocak 2013 11:55

Bilmem sıkılmış olabilir farklılık olsun diye olabilir birçok nedeni olabilir bilemezsin..

cheMesud
Memur
18 Ocak 2013 11:56

ama ortak bir neden vardır bence.(tabi başkasına aşık olmamışsa)

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 11:57

bunun yanıtını forumda bile başlıklarda verdiler :) hani bi gen varmış ya sizde yoksa sütten çıkmış ak kaşıkmışınız da biz bilmiyormuşuz ya :) ondan mış aldatmaları yani aslında onlar çok masum tüm suç o gende saklı zaten bi bulsam o geni (bence tüm kadınlar bunu söylüyordur ) çekip kurtarıcam o geni sizden ııı yani şey sizi o genden :)

cheMesud
Memur
18 Ocak 2013 11:59

:)) ama bu gen olaya bence masumiyet katıyordur:)

QuaDreaM
Şube Müdürü
18 Ocak 2013 12:00

çünkü biz cinselliği ihtiyaç olarak görüyoruz, duygusal bir bağ olarak değil

asgirl01
Müsteşar Yardımcısı
18 Ocak 2013 12:02

Ortak neden bu zaten ayrıca aşık olmuşta olabilir tabi..

QuaDreaM, 12 yıl önce

çünkü biz cinselliği ihtiyaç olarak görüyoruz, duygusal bir bağ olarak değil

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 12:02

demi tabi kesin masumiyet katıyordur ne hikmetse aynı durumu bi kadın için yapmazlar açıklama bi erkeklere özgü sora ne olur o kadının adı...

ya kadın nişandan bile dönmüş olsa kırk sorgu sual yetmez şüphe ama erkek nedir delikanlı adam olur tabi olmazmı elinin kiri sanki o kiri tek yapıyor büyük başarı ...

anlamıyorum aynı durum için adlandırmalar ne kadar farklı oysa her ikiside bunu tek yapmıyor hatta bazen rıza dışında bile olsa kadında hata oluyor ama adama bi madalya takılmadığı kalıyor....

yeterartıkf
Aday Memur
18 Ocak 2013 12:12

hergün kurufasülye yemek istemiyordur. taze lazım arada:)))

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 12:14

ya kadında aynı düşünürse... kabul edebilcekmi acaba hayır demek mantıklı doğru bişey o halde her iki taraf içinde geçerli olabilir ozaman nasıl olucak ...

yeterartıkf
Aday Memur
18 Ocak 2013 12:15

erkek milleti işte naparsın huyukurusun...

cheMesud
Memur
18 Ocak 2013 12:18

münazara ! isyanın erkeklere değil di mi.düzene sanırım kızıyorsun.:)

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 12:19

evet erkek milleti ... ona şan şöhret ün ... kadına damga .. ne kolay ama .. erkek milleti ... hepsi bu çok basit bi denklem söylerken bile ama ya gerçeğini yaşayanlara kimbilir aldatılan taraf hangisi olursa olsn ne büyük can acısı ...

yeterartıkf
Aday Memur
18 Ocak 2013 12:21

erkeklere bu kadar yüklenilmemesi lazım yokmu kadın aldatanda erkekleri hep suçlu görüyorsunuz

münazara, 12 yıl önce

evet erkek milleti ... ona şan şöhret ün ... kadına damga .. ne kolay ama .. erkek milleti ... hepsi bu çok basit bi denklem söylerken bile ama ya gerçeğini yaşayanlara kimbilir aldatılan taraf hangisi olursa olsn ne büyük can acısı ...

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 12:23

puanlama bile yapılmış :))

hayır ben ne sadece erkeklere kızıyorum nede kadınlara hangisi yaparsa yapsın diğer taraf bunu hak etmiyor madem istemiyor gözü başkasında yada başkalarında adam gibi söylesin gitsin hiç değilse karşı tarafın günahını almasın ..

ben hiç bir zaman sadece erkeğe düşman olup kadına dost olmadım bi hata varsa her iki taraftanda yapanlar var en kötüsüde bu zaten çünkü ne erkek nede kadın bunu tek başına yapmıyor ... kadında erkekte kendi cinsine ihanet ediyor aslında ... hepsi bu

yeterartıkf
Aday Memur
18 Ocak 2013 12:25

işte bunların hepsi erkek içinde kadın içinde aynı insanın içinde olan bişey bunuda engellemek zor.

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 12:28

ben alıntı yaptığınız mesajımda bile zaten bunu söyledim her ikisindede yapan var ve diğer taraf yani aldatılan taraf kadın/erkek fark etmiyor canı yanıyor ve kimse bunu haketmez diyorum...

çünkü hangisi yaparsa yapsın bunu yaptığı kişi ya kadındır ya erkek ve aldatılan kişi ya kadındır ya erkek ..

kendine hakim olamamak ozaman gidicek söyliyecek sorada nereye kime isterse ona gidicek evdeki beklesin beni ben kendime engel olamıyorum yok öyle bi dünya kadınsa diyecek erkekse diyecek sorada çekip gidicek hepsi bu ...

yeterartıkf
Aday Memur
18 Ocak 2013 12:32

katılıyorum ama dediklerin olmuyor malesef

bi söz vardır gancık köpek kuyruk salamadıkça erkek köpek dolanmaz die...

giyerler minileri dekolteleri ondan sonra erkek suçlu

neyse bu yolun sonu nerde biter bilmem ama herkes kendine göre haklıdır.

münazara, 12 yıl önce

ben alıntı yaptığınız mesajımda bile zaten bunu söyledim her ikisindede yapan var ve diğer taraf yani aldatılan taraf kadın/erkek fark etmiyor canı yanıyor ve kimse bunu haketmez diyorum...

çünkü hangisi yaparsa yapsın bunu yaptığı kişi ya kadındır ya erkek ve aldatılan kişi ya kadındır ya erkek ..

kendine hakim olamamak ozaman gidicek söyliyecek sorada nereye kime isterse ona gidicek evdeki beklesin beni ben kendime engel olamıyorum yok öyle bi dünya kadınsa diyecek erkekse diyecek sorada çekip gidicek hepsi bu ...

cheMesud
Memur
18 Ocak 2013 12:39

münazara yok öyle bir dünya diyorsun ya.var ve o dünyada yaşıyorsun.erkeği kendine bağlamanın yollar

münazara
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2013 12:44

olduğunu biliyorum :) ama olması gerekeni söylüyorum yani hayatta böyle olmuyor biliyorum bu yüzdende herkes kendinden sorumlu ben yapmam rabbimde müsade etmesin ama yapanada rastlatmasın diyorum sadece çünkü bunu anlamak falan değil asıl mevzu size yaşatıcağı kalp acısının ağırlığı ve kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok ama evet kimse hak hukuk düşünmüyor maalesef biliyorum ama keşke bilmeseydim diyorum...

cheMesud
Memur
18 Ocak 2013 12:45

sıkı sıkı takip etmezsen kocanı hiç öğrenmezsin zaten.ve kafan da rahat olur:))

Toplam 679 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi