Editörler : Changes
«22232425262728293031323334

sokaktaki o kedi
Yasaklı
14 Kasım 2014 22:30

Adam olan aldatmaz!

Ama aldatabilme kapasitesi olan ve 200 gr et parçasına sahibim diyen mahluk, kendini erkek sansa n'olacak, sanmasa n'olacak!

cheMesud
Memur
17 Kasım 2014 10:16

aldatmamak en iyisi

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı
17 Kasım 2014 11:49

Aldatan erkekleri arayıp bulup sonra da beni neden aldattılar demek biraz saçma gelıyor bana tutarsızlık dizboyu kadın ırkında

cheMesud
Memur
17 Kasım 2014 13:47

:)

mermaidddd
Kapalı
17 Kasım 2014 14:21

Kadın mı sorgulanmalı bu konu da erkek mi?

Erkeği markete giden çocuğa benzetiyorum bütün oyuncaklar benim deyip hepsine saldırması ve ailesinin tek oyuncak alıp marketten çıkması gibi..

cheMesud
Memur
17 Kasım 2014 14:29

:))) daha güzel açıklanamazdı

mermaidddd, 10 yıl önce

Kadın mı sorgulanmalı bu konu da erkek mi?

Erkeği markete giden çocuğa benzetiyorum bütün oyuncaklar benim deyip hepsine saldırması ve ailesinin tek oyuncak alıp marketten çıkması gibi..

sokaktaki o kedi
Yasaklı
17 Kasım 2014 20:14

ALDATMA

Kadın veya erkeğin, ahlaki yoksunluk içerisinde Allah'ın emir ve yasaklarını hiçe sayarak karşı cins(ler) ile ruhi veya bedeni temasına aldatma denir.(sokaktaki o kedi'nin tanımıdır, lügatta aramayınız)

Erkeğin aldatmasının toplumumuzca hor veya kabul gören sebepleri vardır:

1. Kadının yetersizliği,

2. Erkeğin ve kadının ahlaki yoksunluk içerisinde olması.

1. Kadının Yetersizliği : Ademoğlu yaratıldı yaratılalı, erkek hep güçlü ve kudretli olmuştur: dağları delmiş, yedi düvele hükmetmiş, okyanusları geçmiştir. Ama bu erkek yatak odasının kapısından içeri girdiğinde, dünyanın en zayıf yaratılmışına dönüşmüştür. Çünkü orası büyülü bir dünyadır. Erkeğin gücünün ve sözünün geçmediği, lisanını anlamadığı bir Cennet'tir orası. Oraya öyle bir cüretle girer ama daha birinci saniyesinde tam bir kediye döner, ben aslanım diye geçinen erkek. Çünkü dünyada her yerde en güçlü olan erkeğin en güçsüz olduğu, aksine kadının da en güçlü olduğu mekandır orası.

Allah, kadının bedenini erkeğe ayrı bir şehvet duygusuyla sevdirmiştir, hayır da diyememiştir, Adem babamızdan beri...

Erkek bebekliğinden beri ilgiye muhtaçtır. Önce onu dünyaya getiren ve seven annesi bir kadındır. Okula gittiğinde üstüne bir şey döküldüğünde temizlemeyi beceremeyip, yanında temizleyen arkadaşı bir kadındır, askere gidip üniformalar içerisinde aslan parçası gibi gözükürken telefonla konuştuğu ve karşısında kedileştiği yavuklusu kadındır, çocuğunu kucağına aldığında, sevgili eşim diye ağlayan gözlere baktığında gördüğü kadındır. Çünkü erkek dev gibi güçlü bir vücuda sahip olsa da kadının ilgisine muhtaç olacak kadar da küçücük bir kafaya sahiptir. Allah, erkeği fıtraten böyle yaratmıştır. Hep kadının ilgisine, hürmetine ve hizmetine muhtaçtır.

Sevgili Uğur Işılak ne güzel söylüyordu; kadın, erkeğin hem annesi, hem ablası, hem derttaşı, arkadaşı, sırdaşı, dostu olmalı diyordu.

İşte bu ilgi ve ruhtan yoksun bırakılan erkek arayışa girer.

Fıkıh ilminde; kadın, erkeğin cinsi ihtiyaçlarını gidermekle mesul olduğunu, yapmadığı takdirde Cennet'teki tüm hurilerin kadını lanetlediği ifade edilir.

Ayrıca kadın, kocasının durumunu iyi gözlemlemeli, tavsiye etmek gerekirse;

"Kapının eşiğinden dışarıya güçsüz (sperm torbası boşalmış) bir şekilde yollamalıdır. Çünkü sağlıklı bir erkeğin zihnen, bedenen ve fikren tekrardan hazır hale gelmesi için en az 2-3 güne ihtiyacı vardır.

İşte toplumumuzdaki aldatmanın en büyük sebebi birinci maddedir.

2. Erkeğin ve kadının ahlaki yoksunluk içerisinde olması.

2'nci maddeyi anlatmama gerek yok; sebepsiz yere yapılan bu ahlaksızlığı hayvan dahi yapmadığına göre hayvandan daha aşağılıktır.

Sonuç:

Nisa Suresi 4/3

"Eğer, (velisi olduğunuz) yetim kızlar (ile evlenip onlar) hakkında adaletsizlik etmekten korkarsanız, (onları değil), size helâl olan (başka) kadınlardan ikişer, üçer, dörder olmak üzere nikâhlayın. Eğer (o kadınlar arasında da) adaletli davranmayacağınızdan korkarsanız, o taktirde bir tane alın veya sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. Bu, adaletten ayrılmamanız için daha uygundur."

Yüce Rabbim kısaca diyor ki; sizin için en hayırlısı bir eştir. Yani çok eşliliğin adaletli olmadığını ve erkeğin zorlanacağını ifade ediyor.

Bu emre istinaden hala nikahsız bir şekilde cinsel temasa giren erkek ZİNA GÜNAHINI işler. Zina kebair günahlardandır ve en büyük ahlaksızlıktır.

İşte bu sebeple...

ERKEK NE OLURSA OLSUN, YAŞADIĞI SIKINTI NE OLURSA OLSUN EŞİNİ ALDATMAMALIDIR, ALDATANIN AHLAKI BOZUKTUR,

diyerek sonlandırıyorum...

sitare345
Genel Müdür
17 Kasım 2014 21:00

Kedi bey abi,

bi de sadece sohbet muhabbet ederek karısını aldatanlar var

onların durumu ne oluyor acaba?

sonuçta aldatıyor , bakarak bile insanlar aldatabilirler.

aldatma sadece cinsellikten ibaret değil.

sokaktaki o kedi
Yasaklı
17 Kasım 2014 21:03

Sitare kardeşime KOCAMAN BİR YÜREKLE katılıyorum.

Aldatmak, sadece bedeni bir ahlaksızlık değildir. Hemfikirim...

sitare345, 10 yıl önce

Kedi bey abi,

bi de sadece sohbet muhabbet ederek karısını aldatanlar var

onların durumu ne oluyor acaba?

sonuçta aldatıyor , bakarak bile insanlar aldatabilirler.

aldatma sadece cinsellikten ibaret değil.

sitare345
Genel Müdür
17 Kasım 2014 21:05

istediğim cevap bu değildi :) direk sorayım en iyisi

bir erkek neden başka biriyle muhabbet ederek karısını altadır?

sokaktaki o kedi
Yasaklı
17 Kasım 2014 21:09

Cevabını herkes biliyor:

1. Hayvanlaşma alameti taşıdığından,

2. Poligamik düşünce tarzını benimsediğinden,

3. Yetiştiği ortamın kendisine yansıttığı yanlış zihniyetten veya

4. Eşinin yetersiz ilgisinden...

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı
17 Kasım 2014 21:22

Bi erkegin aldatmasinin en buyuk sebebi aksamlari basim agriyor diyen bi kadindir !

blackdahlia
Daire Başkanı
19 Kasım 2014 22:51

RİCA EDERİM demeyi untumuşum size sayın DIOKLETYANUS :) geç oldu ama affedin dalgınlığıma gelmiş :)

DIOKLETYANUS, 10 yıl önce

Bu konu başlığının özeti budur. Olay farklı düşüncelere göre farklı boyutlar kazanabilir ama, işin özü ancak bu şekilde açıklanabilir . Teşekkürler.

blackdahlia
Daire Başkanı
19 Kasım 2014 22:58

aslında bu aldatma olaylarının ilk sebebi olan kadınlarımız, özellikle cinsellik konusunda yanlış yetiştiriliyor herşeyleri bastırılıyor ayıp günah diye kafalarına zorla yerleştiriliyor malesef... kültürel fark burada ortaya çıkıyor işte... anadolu insanlarımızın yapısı bunları yıkmak için değişmesi gerek... ama ne zaman? bunları ancak kabuklarını yıkmaya muktedir olduklaırnda başarırlar diye düşünüyorum tabi bu şekilde olan erkeklerimiz de mevcut bunu da not düşelimmm... eğitim vermek lazım bu konuda :D

mermaidddd
Kapalı
19 Kasım 2014 22:59

Kadınlar asla yetersiz değildir .Kadını yetersiz gösteren erkek başka bir kadınla aldatmaktadır ki bu ne perhiz b ne lahana turşusu dedirtiyor.

oscar.cardozo
Yasaklı
19 Kasım 2014 23:02

adım sadık soyadım eleminoğlu

ceyiz sandığı full+full olan kızların dikkatine :/

blackdahlia
Daire Başkanı
19 Kasım 2014 23:05

elbette yetersizliğindne bahsetmiyoruz ... ama kişi kendini geliştirmeli değil mi :) kabuğunu kırmalı bazı tabuları yıkmalı ben onu kastediyorum...

mermaidddd, 10 yıl önce

Kadınlar asla yetersiz değildir .Kadını yetersiz gösteren erkek başka bir kadınla aldatmaktadır ki bu ne perhiz b ne lahana turşusu dedirtiyor.

mermaidddd
Kapalı
19 Kasım 2014 23:05

bende adını fıldır soyadını fırıldak sanıyordum:))

blackdahlia
Daire Başkanı
19 Kasım 2014 23:06

hem kimseye yetersiz demeye hakkımız yok Allah affetsin... herkesin yaradılışı bir olmuyor ama yine söylüyorum gelişime açık olunmalı diye düşünüyorum...

oscar.cardozo
Yasaklı
19 Kasım 2014 23:07

bana topaç muamelesi yapan bu arkadaşı editörler banlamazlarsa, kalpleri kurur inşalla

mermaidddd, 10 yıl önce

bende adını fıldır soyadını fırıldak sanıyordum:))

Toplam 679 mesaj
«22232425262728293031323334

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi