Editörler : Lanet

zgenc84
Aday Memur
17 Şubat 2013 19:10

ACER önceki yıllarda piyasaya giriş yapmak için çok ucuz fiyatla çok kaliteli bir şekilde giriş yaptı, 5920g modelinde onlarca satış yapmıştım 2008 yılında hiç şikayet olmadı memnuniyetini bildiren çok kişi vardı. Zaten Asus Acer i aldı diye biliyorum şu an fiyatları yüksek olması lazım.

TOSHİBA eskiden beri sevemedim gitti o yüzden almadım , tavsiye de etmedim kimseye sistem formatladığımızda driverlerini bulmak bir zulüm. Fiyatı özelliklerine göre pahalı..

DELL adını güzel bir şekilde duyuran markalardan , sağlam , performanslı servisi de güzel çalışıyordu yeni işlemcilerde pek çıkış yapamadı bence.

HP bir zamanlar laptop denince hp denilirdi sebebi neydi bilmiyorum bir ısınma problemi çıktı hp devri bitti.

Lenovo kullananlar memnun ama orta gurup bir marka olarak kaldı nedense.

ASUS i3,i5,i7 işlemci konusunda çok güzel çıkış yakaladı , sessizliği ve performansı müşterileri çok memnun ediyor , driver bulmak çok kolay , tasaraım ve sağlamlık var benim favorimdir.

Bazı arkadaşlar markaya takılmayın parça aynı demiş parça olarak bir çok marka var bence aralarında kalite farkı var. Bunların uyumu ve Montaj işçiliği çok önemlidir .

En son i7 işlemci çıktı fiyat olarak pahalı i5 işlemci olan bilgisayarlardan alabilirsin bir çok sitede kampanya var asus için genelde Bimeks te güzel kampanyalar oluyor.


srcnckr
Daire Başkanı
17 Şubat 2013 23:01

HP'yi geç. DELL el değiştiriyor, onu da geç. Eski IBM kıvamında bilgisayarlar üretmeselerde, LENOVO öneririm.


cihan_09
Aday Memur
24 Aralık 2014 00:03

hp almayında ne alırsanız alın... asus alın hp süründürüyo bi termal macun sürme videosu izlyin yetr


Çeydeh
Aday Memur
30 Aralık 2014 16:42

ne için tercih edeceğin çok önemli


Argoth
Daire Başkanı
15 Ocak 2015 13:45

Birisi hız, performans, kalite ve sağlamlık mı dedi? Üstüne birde %100 müşteri memnuniyeti, sorununuzla hemen ilgilenecek teknik destek ekibi de ekleyin. Bir arıza olduğunda kıvırmayacak, bilgisayarınızı oraya buraya yollamayacak, garanti belgesi şu bu dahi istemeden arıza giderecek bir destekten bahsediyorum.

Tek marka seçeneği var Monster. Türk firması ürünleri kendileri birleştiriyor istediğiniz değişiklikleri yapabiliyorlar. http://www.monsternotebook.com.tr/ yalnız başlangıç fiyatları 2500 TL ama aynı bilgisayarın muadili piyasada 3000 TL.


teknoloji29
Aday Memur
02 Şubat 2015 20:21

teknoloji konularında destek ve facebook destek hizmetleri

mobil, internet ve bilgisayar desteği sosyal medya sorunları

http://www.teknolojirehberi.org/facebook-destek-hatti-yardim-hizmet-konulari.html

shinigami-sama
Yasaklı
03 Şubat 2015 02:53

Acer, Casper , HP uzak durun. Acer-Casper kasaları kalitesiz olur, çok hızlı deforme olur. HP nin ses probleminden kilitlenme ve ısınmaya kadar envai çeşit problemi bulunur şansınıza ne gelirse artık. O kadar paraya yazık olur.

Samsung iyidir. Dell iyidir. Lenova bütçe düşükse tercih edilebilir, fena değildir.

Toshiba üstünde yumurta kırar pişirirsiniz, yazık hala çözemediler ısınma problemini.Fiyatları da tuzludur ayrıca.

Asus tercih edilesidir. Su an kullanmaktayım gayet memnunum önceki notebooklarıma göre gercekten sorunsuz. Öncekiler (Acer,HP,Lenova,Samsung)

Performans için alacaksanız, performans serileri epey tuzlu olur. Bunun yerine maddi güvenceniz var ise "Monster" almanızı öneririm. 5-6bin tl lik performans notebookunu 3000-3500 tl ye toplarsınız. Parca garantiniz vardır sadece. Yeterli sayılabilir bu da bir bakıma.Nihayetinde tüm markaların yaptıgı parcaları alıp birleştirmek, size satarken de marka,servis,teknik destek, bir kac değişik yazılım yükleyip ekstra bedelleriyle size pazarlamaktır. Hasar gören elektronik devre elemanının zaten değişimi gerekecektir ve güvenilir bir yerden aldıgınızda sorun çıkarma olasılıgı bir marka bilgisayarınkinden fazla olmayacaktır. Markaya isme fahiş hava parası ödememiş olursunuz. İlk fırsatta toplayacagım bir monster.

İlla güvencem olsun, ben satana güvenemem global bir şirkete güvendiğim kadar derseniz o halde dediğim gibi samsung ya da asus tercih etmenizi öneririm. Asus favorimdir.


kullanıcıadı21
Aday Memur
03 Şubat 2015 14:51

2008'den bu yana aynı bilgisayarı kullanıyorum, toshiba, şu ana kadar hiç servis görmedi, görsel olarak da hala modern ve temiz. Batarya artık ömrünü doldurduğu için fişe takılı kullanmaktayım. Markanın kendi sitesinde var zaten orijinal batarya.


cisseli
Kapalı
03 Şubat 2015 19:00

dell defalarca düştü format yedi şu an 2 tuşu eksik canavar gibi çalişiyor maşallah


tayfux
Şef
06 Şubat 2015 00:07

4 tane casper kullandım inanılmaz memnun kaldım..fiyat-performans süper..


abcdaq
Şef
06 Şubat 2015 00:17

kesinlikle MSI tavsiyemdir. internetten alın. freedos alın kafanız rahat olsun

06 Şubat 2015 02:20

Satış sonrası servis kalitesi yönünden dell bilgisayarları tek geçerim.Bir defa elektrik gelgit yüzünden bilgisayarımın ana kartı yandı gelip evde tamir edildi.Kısaca Türkiye gibi önüne gelen namussuzun kendine servis dediği dolandırıcıların olduğu bir ülkede harika bir hizmet.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.


illeedeedep
Kapalı
06 Şubat 2015 16:52

2006 yılında aldığım DELL notebooku hala sorunsuz şekilde kullanabilmekteyim. Parça arızası, tuş çıkması vs. hiçbir sorun çıkarmadı.


Rooivalk
Şef
07 Şubat 2015 15:00

Sırasıyla Compaq, Asus, Acer ve HP kullandım, hepsi dönemlerine göre orta fiyatta ve orta performansta cihazlardı...

En memnun olduğum cihaz Asus'tu... En sessizi, ekranı en parlak, ses çıkışı en yüksek ve performans olarak da en verimlisiydi. Yalnız Asus'un bataryası diğerlerine göre çok erken öldü..

Acer de fena değildi. Yalnız kime sordursam hepsi de Acer servisinin berbat olduğunu söylemişti.

Compaq, ana firması olan HP'den sağlamlık olarak çok daha öndeydi. Aldığım modeli aynı özellikteki toshibalardan, Sonylerden neredeyse yarı fiyataydı. Belki de ilk gözağrım diyedir bilmiyorum ama bu cihazdan çok memnun kalmıştım.. Yalnız Compaq'ın ekranı diğerlerine göre çok erken söndü, 2 defa florasan değiştirmek zorunda kaldım, orijinalinin yerini tutmadı.

Şu an HP kullanıyorum. HP'nin tüm modellerimi öyle bilmiyorum ama elimdeki cihaz pek de sağlam değil, dış malzeme kalitesi epey düşük. El tabanımın değdiği yerlerde soyulmalar oldu, kozmetik açıdan çok hızlı deforme oldu. Isındıkça sesler gelmeye başlıyor ve cihaz bazen de açılmakta naz ediyor.


tefler
Şube Müdürü
07 Şubat 2015 22:03

Macbook! Her yönden tek geçerim...

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi