Editörler : F16 Gökçen
04 Mayıs 2013 11:12

Çalışan annenin çocuğu ile iletişimi?

Günümüzde çoğu anne sizinde bildiğiniz gibi çalışıyor.Çalışan anne eve yorgun geldiği için yemek telaşı ile ilgilenmeye başlıyor.Peki bu arada çocuklar ne durumda.Yorgun olan anne eşi ve çocuklarına nasıl ilgi göstermeli sizce.Motivasyonunu yüksek tutmak için ne yapmalı ?Çalışan anneler ve eşleri sizin de desteğiniz ile önerilerinizi bekliyorum.


yeliz hulus
Aday Memur
06 Mayıs 2013 11:53

Geçenler de bir yazı okudum.Çocuklarınıza vakit ayırın diye çok etkilendim arkadaşlar.Çocuklarınıza ödevlerini yaptın mı sorusu yerine çocuklarınız ile oyun oynayın onlara vakit ayırın bakın o zaman herşey nasıl yoluna girecek diye çok güzel anlatmılar.Çalışan anneler olarak çocuklarımızı kendimiz gibi çalışan robotlar olarak yetiştirmeyelim aman dikkat.


parkinson06
Memur
24 Mayıs 2013 01:37

çocuklar Tabiiki Sevgi ve Evde huzur isterler, ne kadar zaman ayırdığınız önemli değil ayırdığınız zamanın kalitesi önemli, yemek hazırlarken çocuğunuzun yardım etmesi, çatal kaşıkları masaya dizmesi bile bir oyun olabilir.

Çalışan anne babalar çocuklarına vakit ayıramadıklarından dolayı kendilerini suçlu hissediyorlar, iki tane saçma televizyon dizisinde hürrem ne yaptı bilmem kim öldümü diye bakmak yerine çocuğunuzla 15 dakika halının üzerinde yuvarlanabiliyorsanız zaten zengin, mutlu ve huzurlu bir hayatınız var demektir. ( güzel anlattım be)

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi