'Yeşil Rehber', Biyografi filmi..
"Kazanma Sanatı" , biraz ağır olsa da iyi bir biyografi ..
Kazak yönetmen Zhanabek Zhetiruov?un filmi ?Derin Kuyu (Deep Well)" mistisizm,ilahi dünya, kırsal yaşantı çerçevesinde bir film....
Kazak yönetmen Zhanabek Zhetiruov?un filmi ?Derin Kuyu (Deep Well)" mistisizm,ilahi dünya, kırsal yaşantı çerçevesinde bir film.... turkca, 1 ay önce - Alıntıya git
Kazak yönetmen Zhanabek Zhetiruov'un filmi "Derin Kuyu (Deep Well)"
mistisizm,ilahi dünya, kırsal yaşantı
çerçevesinde bir film....
(üstteki gibi;kopyala/yapıştır'lardaki bu karakter bozulmalarına da canım sıkılyor.düzgün yazdım yeniden.)
'Yıldız Geçiti' Pek çok versiyonu var ama 1994 yapımı başrolde Kurt Russell'in oynadığı filmi önce izlemek de fayda var.
Kefernahum, hüznlü bir dram filmi ... birazcık fazla uzun.
"Tam sana göreyim." Bilimkurgu /duygusal komedi karışımı gülümseten bir film , ilişkiler açısından ideal bir erkeğin tanımından kareler var:)
"Dün gece soho' da", iki farklı zaman hikayesini güzel ve etkileyici anlatan bir gerilim filmi .
' Hustle', Adam Sander filmi. Bu adam, tüm filmlerinde insana her duyguyu yaşatıyor.
https://buneci.com/disney-plus-kacis-dizisi-ne-zaman-basliyor-kacis-dizisi-1-bolum-disney-plus-kacis-dizisi-konusu-nedir-disney-plus-kacis-dizisi-oyunculari-kimler/
2019, İran yapımı film:
Müdür (The Warden)
(TRT 2.de biraz önce izledim .TRT 2 bir süredir gündüzleri de film veriyor.genellikle bir önceki gecenin filmlerinin tekrarı.)
Elm Sokağı Serisi- (Cips ve buz gibi limonata eşliğinde)
Ben Kimim? Aksiyon/ psikolojik , ters köşe yapan bir film.