dış politkayla alakası olmayan torpille giren kişilerdir. saçma sapan bir yazılı sınavı var. belliki monşerler kendi dil bilen çoluk çocukları girebilsin diye zamanında böyle bir çeviri ve kompozisyon sınavı koymuş formaliteden ama şuan anadolu çocukları da dil biliyor. zaten bu sınava sürekli çevirmenler giriyor ama eleniyorlardır büyük ihtimalle zira perinçekin oğlu değilsen geçemiyorsun. hakkaniyetli bir kurum olsa güncel dış politika bilgisini genel kültürü falan ölçen çoktan seçmeli bir sınav olur. test yapılıyormuş o da fetöcüler soruları çalıyor diye kaldırılmış. eski usül bu çeviri sınavı saçmalığı devam ediyor. sen çaldırmazsan kimse çalamaz soruları saçma sapan bahanelerle eşin dostun çocuğunu alıyoz demiyorlar da. hoş biz hasbelkader girsek bile mogadişuya falan yollarlar.
ir mania, 2 ay önce - Alıntıya git
Aynen, benim grubumda 1.2. seçilmedi. 3.seçildi. Ne özelliği var dersen, bir özelliği yok. Puanımı sordum, cevap bile vermediler. Temsil falan önemli diyorlar da, ayağımızla açmadık ki kapıyı. Benim için bir hayal kırıklığıydı.
Aynen, benim grubumda 1.2. seçilmedi. 3.seçildi. Ne özelliği var dersen, bir özelliği yok. Puanımı sordum, cevap bile vermediler. Temsil falan önemli diyorlar da, ayağımızla açmadık ki kapıyı. Benim için bir hayal kırıklığıydı.