Editörler : crops35
«565566567568569570571572573574575576577

ayhann06
Aday Memur
24 Mayıs 2023 10:26

kimse beleş kadroya yerleşmedi.. yıllarca şirkette çalışmış insanlar emeklerinin haklarını aldılar.Şirketler işçi ararken işi beğenmeyen gençler neden çalışmıyordu şirketler çalıştıracak işçi arıyordu yana yana.. hükümet kadro veriyoruz deyince kıymete bindi işçilik.ayrıca muhalefetin

vaad etmesi ile hükümet vaad verdi kadro vermeyecekti zaten hükümet... 2015 seçimini alamayınca mecbur kaldı..

okuma yazma bilmeyende var üniversite mezunuda var 2 üniversite bitirmiş kişide var bu işçiler arasında... ama yıllarca şirkette çalışan insanlar asgari ücretle çalıştılar.

yoğun bakımda hemşire ile hasta bakımı yapmak temizlik işçisinin işi değil TORPİLLİ işçi olan birisi burada çalışmaz zaten kendini kandırma..

torpilli olan memurlar konusuna da değin biracık asıl okumuş gençlik memur olmak için okuyor

torpille memur olanlar asıl o gençlerin hakkına giriyor...

bizim maaşımızı bile işçi mutemet düzenliyor memurla işimiz bile yokk sen ne konuşuyorsun

Hipnodex, 5 ay önce

Beni değil vicdanını memnun et beleş geldin biliyorsun KHK ile geldin emeğin yok memleketinde evindesin senin gasp ettigin kadro gibi niceniz öylesiniz, sizin yerinize gelmesi gereken çaldıginiz kadro için onca insan sınava giriyor okuyor emek ediyor hakkıyla istiyor senin özelliğin ne?

Nevzat CANBAY
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 12:21

derin yara almış , çıkartamıyor. doktora gözüksün.

gereksiz polemik yapıyorlar. cevap vermeye de gerek yok ama mecbur kalınıyor bazen...

torpili yanlış yorumluyor. hiç çalışmadan ve kpss olmadan direk kamu .çalışanı olsam haklı olur. torpille memur oldun desin

ama devlet taşeron çalışan almış. ben de kabul edip çalışmışım. sonrasında kadro vermiş.

bunda kimin , ne suçu var ??

zannediyor taşeron olmayınca kendisine kadro verecek.

hükümetlerin yeni çalışma şekli yıllardır taşeron çalışma üzerine... son dönemde kadro verince bayağı azaldı. şimdi ise hizmet alımı ile şirket üzerinden eleman çalıştırılıyor.

ayhann06, 4 ay önce

kimse beleş kadroya yerleşmedi.. yıllarca şirkette çalışmış insanlar emeklerinin haklarını aldılar.Şirketler işçi ararken işi beğenmeyen gençler neden çalışmıyordu şirketler çalıştıracak işçi arıyordu yana yana.. hükümet kadro veriyoruz deyince kıymete bindi işçilik.ayrıca muhalefetin

vaad etmesi ile hükümet vaad verdi kadro vermeyecekti zaten hükümet... 2015 seçimini alamayınca mecbur kaldı..

okuma yazma bilmeyende var üniversite mezunuda var 2 üniversite bitirmiş kişide var bu işçiler arasında... ama yıllarca şirkette çalışan insanlar asgari ücretle çalıştılar.

yoğun bakımda hemşire ile hasta bakımı yapmak temizlik işçisinin işi değil TORPİLLİ işçi olan birisi burada çalışmaz zaten kendini kandırma..

torpilli olan memurlar konusuna da değin biracık asıl okumuş gençlik memur olmak için okuyor

bizim maaşımızı bile işçi mutemet düzenliyor memurla işimiz bile yokk sen ne konuşuyorsun

kaanseyf
Aday Memur
25 Mayıs 2023 15:10

Ben hep söylüytorum ama kimseye inandıramadım. Bizler burada doğruları söylüyouz ama biz işçilere sürekli kul hakkı gibi söylemlerle sataşan gruplar şunlar :Fetöcüler,Chpliler,Pis Muhalafetler ve her ortamda ortalığı bulandıran cahiller sürüsü.. Bu tiplere cevap vermeyin. Editör zaten adam olsa bunları anında banlar. AMA NERDEEEEEEE ? İşleri güçleri uyarı cezası mesajı göndermek . Ulan banlasana bunları .. Klavyen mi eskir, maausun mu bozulur.. Sen boşuna mı editörsün ? Ne iş yapıyorsun orada..Burada barışı sağlaman lazım bekçi gibi dikkatli olman lazım . Sataşanı anında banlaman lazım . İşini yap işini.. onlar kadar senin de suçun var editör.. İşçiden çalışandan emek veren doğrudan yana ol.tarafını belli et artık.

kaanseyf
Aday Memur
25 Mayıs 2023 16:30

Editör git bizi rahatsız edenlere uyarı ver. Bize uyarı verme.. Boş işlerle uğraşma

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 09:04

Oooo beleşciler yokken sektirmişsiniz, kendin diyorsun hükümet mecbur kaldı diye beleş işte onun bunun yardımıyla o işe sahip olmadın mı? Yoksa sen olmazsan işler durur sen seçilmiş misin:) sizdeki şu olay çok ilginç doktoranız ama bı sınava girmiyorsunuz girseniz de çıkacak olmuyor kısaca alın teri sizde işe yaramıyor alışmışsiniz TORPİLE olmadan yapamazsınız. Kısacasi kim kimin hakkı a girdi ise gerek memur gerek işçi kim torpilli ise beleşci ise Allah belasını versin mi? Zaten haramda kazancı ben yiyemesin deyim ne dersin, Ayhan.

ayhann06, 4 ay önce

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 09:10

Adamım sensin inan bak bunları yazmamın müsebbibi sensin birader. Heee hiç çalışmadın yaladın yuttun birilerini ağladın sızladın birinin hayalini umudunu çaldın bununda hak görüyorsun ilginç olan bu. Diyebilirsiniz kardeşim oldu bu ben istemedim verdiler ama belliki liyakatsizlik iliklerine kadar işlemiş inan bana hangi parti gelirse gelsin liyakatsizlik bitecek siz seçim yatırımısınız TORPİLLE geldiniz hak yediniz haramdasiniz. Masa başı oturan işçi kardeşlerim biliyoruz sizi sadece Zaman.

Nevzat CANBAY, 4 ay önce

gereksiz polemik yapıyorlar. cevap vermeye de gerek yok ama mecbur kalınıyor bazen...

torpili yanlış yorumluyor. hiç çalışmadan ve kpss olmadan direk kamu .çalışanı olsam haklı olur. torpille memur oldun desin

ama devlet taşeron çalışan almış. ben de kabul edip çalışmışım. sonrasında kadro vermiş.

hükümetlerin yeni çalışma şekli yıllardır taşeron çalışma üzerine... son dönemde kadro verince bayağı azaldı. şimdi ise hizmet alımı ile şirket üzerinden eleman çalıştırılıyor.

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 09:12

Birader sitenin adı memurlar net değil mi?kimi nerden koyuyorsun torpillisin anladık her yerde bağırma.

kaanseyf, 4 ay önce

Editör git bizi rahatsız edenlere uyarı ver. Bize uyarı verme.. Boş işlerle uğraşma

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 09:18

Tabii alıştın dayına ağlayıp hak yemeye bak burada da aynısını yapıyorsun sanıyorsun ki torpilim var ve dünyanın merkezi benim;) birader sen dersen olur sizsiniz merkez ne derseniz alışmışsin TORPİLE kayrılmaya hemen admine atıyorsun sen versene cevabımı hakkı sahibi emek işçisi liyakat abidesi.

kaanseyf, 4 ay önce

Ben hep söylüytorum ama kimseye inandıramadım. Bizler burada doğruları söylüyouz ama biz işçilere sürekli kul hakkı gibi söylemlerle sataşan gruplar şunlar :Fetöcüler,Chpliler,Pis Muhalafetler ve her ortamda ortalığı bulandıran cahiller sürüsü.. Bu tiplere cevap vermeyin. Editör zaten adam olsa bunları anında banlar. AMA NERDEEEEEEE ? İşleri güçleri uyarı cezası mesajı göndermek . Ulan banlasana bunları .. Klavyen mi eskir, maausun mu bozulur.. Sen boşuna mı editörsün ? Ne iş yapıyorsun orada..Burada barışı sağlaman lazım bekçi gibi dikkatli olman lazım . Sataşanı anında banlaman lazım . İşini yap işini.. onlar kadar senin de suçun var editör.. İşçiden çalışandan emek veren doğrudan yana ol.tarafını belli et artık.

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 09:25

Gözümden kaçmış feto meto böyle irregal işler bilmem parti isimleri filan birader TORPİLE ihtiyacım yok kimsenin rüzgarı ile dümen tutmam Allah yedirmez kul hakkıdır ne verirse Rabb'im hakkım ile kendi emeğim şerefim ile versin harici istemem haramdır ben bilirim. Bilmeyenler ayıksa bugün kimse liyakat diye bağırmaz dimi.

kaanseyf, 4 ay önce

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 09:37

Tek emek eden çalışan sen misin hayırdır birader 4000000 senin dışında kpss ike girmiş yıllarca hazırlanıp okumuş hakkıyla bir yerlere gelmiş insana sırf senin gibi torpille onun bunun hakkına göz dikmeden emeği ile hakkıyla çalıştığı için senden geri mi? Tek çalışan sen misi. Ne demek tarafını belli et tabi haktan yana adeletten yana herşey hakkıyla olmalı ne iş olursa olsun senin o kadar gençten o kadar sınava giren insanda üstünlüğün ne birader hayırdır beleşten geldiniz hak sahibi gibi yazıyorsunuz bide admin admin ağlıyorsun git hakkına girdiğin gençleri düşün üstüne bastığın senin yerinde olmalılar ama sen senin gibiler haklarına girdiniz çaldınız dolamaşsınız dilinize terör örgütü siyasi parti bilmem ne rüzgar nereye sen oraya . Aferin sana helal sana hak sahibi helal.

kaanseyf, 4 ay önce

ayhann06
Aday Memur
27 Mayıs 2023 10:52

işçi şirkette çalışırken seçim vaadi veren siyasiler tarafından kadroya alındık...bu durumda

haktan bahsedemezsiniz..bunu muhalif partide gelse mevcut iktidar da gelse yapacaktı.

mülakatta komisyon üyesi ayarlayanlara torpilli diyebilirsiniz o grupta memur grubu zaten

93 almış kpss den 4 yıllık lisans mezunu

67 almış kpss den lise mezunu

mülakatta hangisi memur oldu sence ?

bu verdiğim örnekteki gibi olsa işçinin kadro durumu haklısın kul hakkı yenmiştir.

Kadroya alınan işçilerin durumu farklı çalışan emeğini yıllarca harcamış insanlar alındı..

senin beğenmediğin ayşe teyzeler emin ol işinde kıdemli hemşire gibi uzmanlaşmışlar var. yeni başlayan hemşireye taş çıkartırlar.

Hipnodex, 4 ay önce

Oooo beleşciler yokken sektirmişsiniz, kendin diyorsun hükümet mecbur kaldı diye beleş işte onun bunun yardımıyla o işe sahip olmadın mı? Yoksa sen olmazsan işler durur sen seçilmiş misin:) sizdeki şu olay çok ilginç doktoranız ama bı sınava girmiyorsunuz girseniz de çıkacak olmuyor kısaca alın teri sizde işe yaramıyor alışmışsiniz TORPİLE olmadan yapamazsınız. Kısacasi kim kimin hakkı a girdi ise gerek memur gerek işçi kim torpilli ise beleşci ise Allah belasını versin mi? Zaten haramda kazancı ben yiyemesin deyim ne dersin, Ayhan.

Hipnodex
Memur
27 Mayıs 2023 11:02

Aslında aynı şeyi söylüyoruz düşün senin çocuğunda hemşire benim çocuğum da; ben siyasi bı oarti eş dost ne dersen bı hastaneye taşeron olarak girdi(o malum tarihte rapor alıp giden personel yerine yarım gün çalışsa dahi kadro aldı o kadar beleş) seninki sınava girdi biliyorsunuz ki hastanede mülakat yok benim ki ki kendi memleketinde zahmetsizce kadro aldı iyide geliri oldu, senin çocuğun hakkıyla kazanıp gurbet gurbet gezdi memleketine gelmek için senetlerini verdi kiralar ödedi bayram seyran çalıştı eziyet çekti siz yani sizin gibiler işte o çocukların haklarına girdi bununda hak gördü benim derdim kazancın değil verilen az bile bence şu şartlarda mesele 700 kadroyu bu devlet kaç yılda veriyor? Sizin özelliğiniz ne ki size verildi? Yaptığınız işi biliyorum sondaj işçisi değilsiniz tavuklupasta birader kendi dedi bilgisayarın başında olduğunu bu hak değil arkadaş olmazda nasıl olsun onun gasp ettiği bana göre sana göre hak o yere atanmayı bekleyen milyonlarca sınava girip okuyan Anadolu'nun garibi sence hakkını helal eder mi?

ayhann06, 4 ay önce

işçi şirkette çalışırken seçim vaadi veren siyasiler tarafından kadroya alındık...bu durumda

haktan bahsedemezsiniz..bunu muhalif partide gelse mevcut iktidar da gelse yapacaktı.

mülakatta komisyon üyesi ayarlayanlara torpilli diyebilirsiniz o grupta memur grubu zaten

93 almış kpss den 4 yıllık lisans mezunu

67 almış kpss den lise mezunu

mülakatta hangisi memur oldu sence ?

bu verdiğim örnekteki gibi olsa işçinin kadro durumu haklısın kul hakkı yenmiştir.

Kadroya alınan işçilerin durumu farklı çalışan emeğini yıllarca harcamış insanlar alındı..

senin beğenmediğin ayşe teyzeler emin ol işinde kıdemli hemşire gibi uzmanlaşmışlar var. yeni başlayan hemşireye taş çıkartırlar.

ayhann06
Aday Memur
28 Mayıs 2023 11:19

Siyasilerin vaadleri ülkede her şeyi değiştiriyor. İşçinin suçu ne kim olsa kadrosunu ister.

mesela devlet şuan 100 bin işçi alır sınav yapmaz kura çekmez sen haklısın derim

ama 20 yıldır hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan insanda evine ekmek götürecek 200 bin kişi var sağlık bakanlığında ortalama böyle napacak devlet hepsini işten mi atacak ?

Hipnodex, 4 ay önce

Aslında aynı şeyi söylüyoruz düşün senin çocuğunda hemşire benim çocuğum da; ben siyasi bı oarti eş dost ne dersen bı hastaneye taşeron olarak girdi(o malum tarihte rapor alıp giden personel yerine yarım gün çalışsa dahi kadro aldı o kadar beleş) seninki sınava girdi biliyorsunuz ki hastanede mülakat yok benim ki ki kendi memleketinde zahmetsizce kadro aldı iyide geliri oldu, senin çocuğun hakkıyla kazanıp gurbet gurbet gezdi memleketine gelmek için senetlerini verdi kiralar ödedi bayram seyran çalıştı eziyet çekti siz yani sizin gibiler işte o çocukların haklarına girdi bununda hak gördü benim derdim kazancın değil verilen az bile bence şu şartlarda mesele 700 kadroyu bu devlet kaç yılda veriyor? Sizin özelliğiniz ne ki size verildi? Yaptığınız işi biliyorum sondaj işçisi değilsiniz tavuklupasta birader kendi dedi bilgisayarın başında olduğunu bu hak değil arkadaş olmazda nasıl olsun onun gasp ettiği bana göre sana göre hak o yere atanmayı bekleyen milyonlarca sınava girip okuyan Anadolu'nun garibi sence hakkını helal eder mi?

kaanseyf
Aday Memur
01 Haziran 2023 11:11

eit kılıklı töe altılı masa bile dağıldı da şurada milleti rahatsız eden mason pillerini bi dağıtamadın .maaşın azsa ıbanını gönder camiden para toplayalım gönderelim hesabına yeter ki şini düzgün yap. dağıt şunları başımızdan.696 khklı işçilerle kimse uğraşmasın .yoksa daha çok kafanı AĞRITACAM . bıktık laftan anlamıyor musun sen ???????????????????

05 Haziran 2023 10:11

nevzat bey merhaba konuyla ilişkisiz ancak sağlık bakanlığı tis ne zaman imzalanır bilginiz var mı? bu ay alırsak %20 kesnti gelecek ay aluırsak %27 kesinti olur diyorlar geriye dönük toplu ödemede. bilginiz var mı acaba teşekkürler

Nevzat CANBAY, 4 ay önce

tavuklupasta
Aday Memur
05 Haziran 2023 10:38

Bugün imzalanacak. Bayramdan önce de geriye dönükler alınacak. Maaş birimindeki arkadaşım böyle söylüyor en azından:)

veri giriş personeli, 4 ay önce

nevzat bey merhaba konuyla ilişkisiz ancak sağlık bakanlığı tis ne zaman imzalanır bilginiz var mı? bu ay alırsak %20 kesnti gelecek ay aluırsak %27 kesinti olur diyorlar geriye dönük toplu ödemede. bilginiz var mı acaba teşekkürler

05 Haziran 2023 10:54

sağlık bakanlığında mısınız sizde? teşekkürler bu arada

tavuklupasta, 4 ay önce

Bugün imzalanacak. Bayramdan önce de geriye dönükler alınacak. Maaş birimindeki arkadaşım böyle söylüyor en azından:)

tavuklupasta
Aday Memur
05 Haziran 2023 11:12

Rica ederim. Evet, SB.'deyim ben. Umarım bugün imzalanır dedikleri gibi.

veri giriş personeli, 4 ay önce

sağlık bakanlığında mısınız sizde? teşekkürler bu arada

tavuklupasta
Aday Memur
15 Haziran 2023 09:54

Geriye dönükleri ne zaman alırız arkadaşlar? Bilgisi ya da tahmini olan var mı? Bayramdan önce alma ihtimalimiz nedir sizce?

Nevzat CANBAY
Genel Müdür
19 Haziran 2023 11:45

arkadaşlar... geriye dönükler birçok yer hazırladı bile... haziran ayında çoğu yer ödeme yapar.

hatta birçok yerde tediye ile birlikte yani 23 haziran da ödeme yapılacak.

sağlık bakanlığı için geriye dönük miktar kesintilerden sonra net 56.000 civarı olacak ( gece farkı , yemek parası olmayanlar için) -- ( % 20 vergi dilimine göre başlıyor ve % 27 vergi dilimine de girmiş oluyoruz.)

tediye normalde 6000 civarı net kalıyor ama vergi istisna tutarı tediyeye uygulandığı zaman 7.200 civarı tutacak.

velhasıl kelam ; sağlık bakanlığı için , yemek yardımı , gece farkı hariç ;

geriye dönükler ve tediye hepsi birlikte , kesintilerden sonra 63.000 civarı elinize geçecek.

hayırlı bereketli olsun.

not : bazı hesaplamalarda yüksek rakamlar çıkmıştı. orda şunu atlamışlar ;

o hesapta mayıs-haziran dönemini de geriye dönük olarak hesaba katmışlardı. ama insanlar zaten bu dönemi zamlı maaş aldı.

Toplam 11521 mesaj
«565566567568569570571572573574575576577

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi