Editörler : crops35
15 Temmuz 2013 13:56

Eskişehir'den Bilecik'e gidip gelen var mı?

merhaba , bir yakınım bilecikteki bir kuruma yerleşti kendisi eskişehirde oturuyor ve özel sebeplerden dolayı eskişehirden ayrılmak istemiyor. bu yüzden bizimle aynı durumda olan birilerini arıyoruz varsaher gün gidip gelen veya gidip gelmeyi düşünen iletişime gecelim.

4001 haziran
Aday Memur
15 Temmuz 2013 14:29

Hocam bilecik merkeze mi atandi

llmari
Kapalı
15 Temmuz 2013 19:17

eskişehir.net seri ilanların diğer kısmına ilan verin böyle böyle diye.ulaşan illaki olur.kütahyaya filan gidenler arada yazıyo.benim bi tanıdığım var hergün bileciğe gidip gelen ama numarası yok.bulursam atarım özelden.

nogay42
Aday Memur
20 Temmuz 2013 14:33

llmari teşşekkür ederim ilginiz için bakıyorum hemen eskişehir.net e

Can çiçekli
Aday Memur
17 Mart 2025 01:10

Bilecikten eskişehire git gel yapan varsa ortak olurum [email protected] ya da mesaj atın burda

the back of furkan
Şube Müdürü
18 Mart 2025 18:36

her sabah kalıp işe gitmek bile zor geliyor. şehir değiştiren sabah kaçta kalkıyor acaba. bir de servis parası var. cidden memuriyetin de bu maaşlar ile bi cazibesi kalmadı.

memurlukistiyorum
Aday Memur
18 Mart 2025 18:46

aynen furkan millete iibf yaz diye gazlarken iyi konu atamaya gelince memurluğun tadı kalmadı ha? Aynen kardeşim böyle boş boş forumlarda gezerek atanacaksın oturup ders çalışarak değil

the back of furkan, 1 ay önce

her sabah kalıp işe gitmek bile zor geliyor. şehir değiştiren sabah kaçta kalkıyor acaba. bir de servis parası var. cidden memuriyetin de bu maaşlar ile bi cazibesi kalmadı.

18 Mart 2025 20:32

üstad zaten memurum. ama memleketimde olmazsa yapılacak işler değil. hele erken kalkmak vs bana göre hiç değil. onun harici yüksek puanlı olup atanamayan herkes AÖF'den iibf bitirmeli. bunu her yerde diyeceğim.
memurlukistiyorum, 1 ay önce

aynen furkan millete iibf yaz diye gazlarken iyi konu atamaya gelince memurluğun tadı kalmadı ha? Aynen kardeşim böyle boş boş forumlarda gezerek atanacaksın oturup ders çalışarak değil

issizinsaatci34
Aday Memur
18 Mart 2025 21:51

Yüksek yapıp akademiye geçmeyi niye düşünmüyorsun? Derse gidip gelme işini de hocalarla konuşup çözersin. Okuyasın varsa gerçi.

furkan yedek, 1 ay önce
üstad zaten memurum. ama memleketimde olmazsa yapılacak işler değil. hele erken kalkmak vs bana göre hiç değil. onun harici yüksek puanlı olup atanamayan herkes AÖF'den iibf bitirmeli. bunu her yerde diyeceğim.
18 Mart 2025 23:56

bence ar. gör. ilanlarına bakmalısın. o işlerin iyice suyu çıktı. memurlar net bile torpilli memurluk alımlarında göstermediği tepkiyi bu akademik kadro torpil alımlarımda yapıyor.
issizinsaatci34, 1 ay önce

Yüksek yapıp akademiye geçmeyi niye düşünmüyorsun? Derse gidip gelme işini de hocalarla konuşup çözersin. Okuyasın varsa gerçi.

Can çiçekli
Aday Memur
20 Mart 2025 11:25

Zorluk görmedin sanırım sen

the back of furkan
Şube Müdürü
20 Mart 2025 23:49

knk ben 2021de kpssden sonra mülakatlara gidebilmek için para lazım olduğunda getirde kuryelik yaptım.

3 memuriyet değiştirdim. hepsi bi öncekinden daha rahattı.

ama haklısın bir bakıma. insan rahatı gördükçe daha rahatını arıyor.

Can çiçekli, 1 ay önce

Zorluk görmedin sanırım sen

Can çiçekli
Aday Memur
21 Mart 2025 07:39

Doğru diyorsun abi meslek neydi senin hangi şehirdesin. Neden 3 tane değilştirdin bir de özelden cevapla istersen

knk ben 2021de kpssden sonra mülakatlara gidebilmek için para lazım olduğunda getirde kuryelik yaptım.

3 memuriyet değiştirdim. hepsi bi öncekinden daha rahattı.

ama haklısın bir bakıma. insan rahatı gördükçe daha rahatını arıyor.

the back of furkan
Şube Müdürü
21 Mart 2025 09:33

kırıkkale ve ankara. mübaşirliği adliyeyi sevmedim ankara değildi. sonra mebe atandım şimdi de maaşı yüksek diye teiaş.

Can çiçekli, 1 ay önce

Doğru diyorsun abi meslek neydi senin hangi şehirdesin. Neden 3 tane değilştirdin bir de özelden cevapla istersen

Can çiçekli
Aday Memur
15 Nisan 2025 19:26

Ne mezunusun

kırıkkale ve ankara. mübaşirliği adliyeyi sevmedim ankara değildi. sonra mebe atandım şimdi de maaşı yüksek diye teiaş.

maestroy
Aday Memur
15 Nisan 2025 21:29

teiaş düz memurluk iş yoğunluğu olarak nasıl, bi de güncel maaşları kaç civarında?

the back of furkan
Şube Müdürü
15 Nisan 2025 22:30

birimi göre değişir ama maaşı 10k fazla 657ye göre

maestroy, 2 hafta önce

teiaş düz memurluk iş yoğunluğu olarak nasıl, bi de güncel maaşları kaç civarında?

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi