Editörler : crops35
26 Eylül 2013 16:44

Enerjisa da çalişan arkadaşlar yardimci olurmusunuz!

Arkadaşlar tedaşda taşeron firmada çalışıyoruz.burasını enerjisa satın aldı.taşeron işçilerin durumu nedir bilgisi olan varmı ? herkesi kendi bünyesine alıyormu yoksa belli kişilerimi alıyor kendi bünyesine.

taşeron firma çalıştırdıkları söylendi doğrumu??

AasitT
Aday Memur
14 Aralık 2013 02:59

Arkadaşın sorusuna ek olarak bir de başkent elektrik dağıtım da çalışan mühendisler ne kadar maaş alıyorlar ortalama bilgisi olan var mı? Tecrübelileri kastediyorum. Yatırımlar birimi hakkında bilgisi olan var mıdır?

tedas_1980
Kapalı
14 Aralık 2013 22:03

tecrübeli mühendisler 4000 tl ile 6.000 tl arasında bir maaş almaktadırlar.

ayrıca satın alan firma taşeronu kendi bünyesine almamayı tercih ediyor. yine dışardan bu işi satın alarak devam ediyor. kendi bünyesine almak demek sendika demek,kendi bünyesine almak sigorta primi dahil bir çok sosyal hakkı vermesi demek...

AasitT, 11 yıl önce

Arkadaşın sorusuna ek olarak bir de başkent elektrik dağıtım da çalışan mühendisler ne kadar maaş alıyorlar ortalama bilgisi olan var mı? Tecrübelileri kastediyorum. Yatırımlar birimi hakkında bilgisi olan var mıdır?

AasitT
Aday Memur
24 Aralık 2013 16:53

tşkler cevap için. başvuru süreci hala devam ediyor. bakalım bu günlerde teklifde bulunacaklar. umarım maaş beklentimin altında olmaz

KomikRetikulum
Kapalı
24 Aralık 2013 20:14

Hayırlısı olsun sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim.

AasitT, 11 yıl önce

tşkler cevap için. başvuru süreci hala devam ediyor. bakalım bu günlerde teklifde bulunacaklar. umarım maaş beklentimin altında olmaz

AasitT
Aday Memur
01 Ocak 2014 15:02

Dün itibariyle Enerjisa başkent elektrik dağıtım a.ş. teklifini sundu. Sunduğu imkanlara bakacak olursak gerçekten çok iyi. Ancak maaş oranı cidden çok düşük. ama senede 16 maaş ve yılda bir kez ikramiye ile bu oran yükseliyor. yine de şuan aldığım rakamın çok altında kalıyor. yeniden değerlendirilmesini ve maaşın yükseltilmesini talep ettim. Görüşüp bu hafta sonuna kadar dönecekler. umarım yükseltilir. Yan menfaatlere gelecek olursak özel sağlık sigortası(işveren tarfndan %100 prim ödemeli), özel hayat sigortası(işveren tarfndan %100 prim ödemeli) bireysel emeklilik gibi şeyler sözkonusu. yıllık izinler 1-5 yıl 18 gün, 5-15 yıl 24 gün, 15 yıl üzeri 28 gün şeklinde. sizce bu ikmanlar nasıldır?

AasitT
Aday Memur
07 Ocak 2014 23:44

Teklif revize talebim kabul edildi yükseltildi. İşe başlıyorum hayırlısıyla.

KomikRetikulum
Kapalı
08 Ocak 2014 16:49

Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim hakkınızı aramanız ise ayrı bir sevindirici konu.

AasitT, 11 yıl önce

Teklif revize talebim kabul edildi yükseltildi. İşe başlıyorum hayırlısıyla.

Heidelberg1907
Aday Memur
01 Nisan 2014 22:18

Ayedas hakkinda bilgisi olan varmi? Tecrubeli muhendise ne verirler? Mulakat sureci nasil olur?

Heidelberg1907
Aday Memur
01 Nisan 2014 22:19

AasitT hayirli olsun. Ozelden msj attim. Cevaplarsan sevinirim.

ahuzd
Aday Memur
17 Ocak 2022 14:44

merhaba herkese, enerjisa'ya girmeye çabalıyorum bende,ziraat mühendisiyim ama artık hangi kadro olu

ahuzd
Aday Memur
17 Ocak 2022 14:46

merhaba herkese, enerjisa'ya girmeye çabalıyorum bende, ziraat mühendisiyim ama artık hangi kadro olursa başvuru yapıyorum,bu konuda yardım veya yönelndirme yapabilecek birileri varsa burda sevinirim.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi