Editörler : supporters.
13 Ekim 2013 23:50

Kpss Çalışma Planı

arkadaşlar bu sene ilk defa hazırlanacağım ve bu konuda çok tecrübesizim. kaynak ve soru bankası konusunda her şeyim tamam kapsamlı bir araştırmanın sonucunda. fakat forumda bir türlü denk gelemedim haftalık çizelge tarzı bir şeye.

evet herkesin farklı bir stili farklı bir tarzı vardır illa ki katılıyorum. fakat en azından fikirler doğrultusunda ben de kendime göre şekil verebilirim.

ben şöyle yapmaktayım,

pzt: hukuk - iktisat
salı: maliye muhasabe
çarşamba. hukuk iktisat
perşembe: maliye muhasebe
cuma: hukuk
haftasonları: gk - gy

hepsinden konu konu gidiyorum yani forumdan okuduğum kadarıyla çoğu kişi ders bitirip başka derse geçiyor. yani hangisi daha mantıklı bir türlü karar veremedim bu sistemde de beynim bulandı 3.haftadan.
hedefimi de belirteyim mart ortalarına kadar konu + konu çalışma testi olarak gideceğim. o tarihten sonra da çözümlü soru bankaları, genel tekrarlar, soru bankalarına gömüleceğim.


ji_sun_park
Aday Memur
14 Ekim 2013 00:35

mat tarih nası?


milanista
Aday Memur
14 Ekim 2013 17:00

bi problem yok.


ji_sun_park
Aday Memur
15 Ekim 2013 01:06

haftanın bir gününü gk gy ayır ama bu düzenli bir şekilde olsun.ben her pazar öle yapardım. alanda ise bence haftalık program yap.yani bu hafta hukuktan şurayı bitircem maliyeden şurayı bitircem gibi..alanda gün gün program dahilinde gitmek seni aldatır.örneğin maliyeye gereğinden fazla çalışırsın hukukta ise sırf programa uyim diye anlamadan geçebilirsin..ben alana haftalık programlarla çalıştım..puanlarım 80 90 arası genelde.iyi çalışmalar.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi