Editörler : E.Kayı Han
22 Ekim 2013 18:46

Mazeret tayinleri ne kadar daha bekletilecek?

Mazeret tayinleri ne durumda arkadaşlar. Bilgisi olan yardımcı olsun. Dilekçe verenler nerede bu sayfayı güncel tutalım. En son hazirana kadar bekleteceğiz diyorlardı.

Ebu Sugayr
Şef
23 Ekim 2013 09:33

hala da öyle durumda bir değişilik yok

karanfilce
Aday Memur
24 Ekim 2013 06:07

Siz sözleşmeliden kadroya geçenlerden misiniz yoksa yeni kadrolu atananlardan mı?

ABD5461
Memur
24 Ekim 2013 09:16

Yeni atananlardanım. 30 eylülde göreve başladık. Dün aradım yine Ankarayı (0312 295 77 66 ) sizin dilekçelerinizi imzalamıyorlar bekletiyorlar dedi memur. Böyle bir hakları yok.

karanfilce, 12 yıl önce

Siz sözleşmeliden kadroya geçenlerden misiniz yoksa yeni kadrolu atananlardan mı?

Ebu Sugayr
Şef
24 Ekim 2013 09:22

Son atanan 600 kişiye özel bir uygulama bu yoksa diğer eş durumu dilekçeleri onaylanıyor/onaylandı.

özgürxxadem
Aday Memur
24 Ekim 2013 09:46

bende aradım bayramdan öncekiler onaylanmıyo falan diyo. dedim ee ne olcak seneye inşallah diyor

özgürxxadem
Aday Memur
24 Ekim 2013 09:47

böyle bir saçmalık olamaz lütfen bişeyler yapalım MAzeret TAYİNİ bu. keyfi durmamalı

Ebu Sugayr
Şef
24 Ekim 2013 12:15

bu konuda kurul kararı verilmiş

karanfilce
Aday Memur
24 Ekim 2013 15:46

Arkadaslar yeni atananları hazirana kadar bekletecekler, sözleşmeliden kadroya geçenlerin ve bunda da özellikle 1 senesi dolmuş olanların mazeret tayinlerini onaylıyorlar. Kesin karar böyle.

ABD5461
Memur
24 Ekim 2013 18:21

Keşke bu kararlarını alım şartlarında belirtselerdi. Eşimin tayini Van'a çıkınca gitmeme kararı almıştık. fakat kime sorduysak 1-2 aya gelir dediler(eş durumundan). Şimdi yandık 2 çocukla ben ne yapacağım, nasıl yapacağım hazirana kadar.Ben sakaryadayım, yetkilileri Allah'a havale ediyorum..

özgürxxadem
Aday Memur
24 Ekim 2013 22:43

karanfilce hocam bu bilgiyi nerden aldınız? ben 2 küsur yıldır imamım seneye inş dedi bana

ykknt
Kapalı
24 Ekim 2013 23:47

arkadaslar görevlendirme cıkarsa gitmeme hakkımız varmı??

ykknt
Kapalı
24 Ekim 2013 23:48

arkadasım sana bunu kım soyledı.kesın bılgımı?

karanfilce, 12 yıl önce

Arkadaslar yeni atananları hazirana kadar bekletecekler, sözleşmeliden kadroya geçenlerin ve bunda da özellikle 1 senesi dolmuş olanların mazeret tayinlerini onaylıyorlar. Kesin karar böyle.

karanfilce
Aday Memur
25 Ekim 2013 07:18

Ben de tayin için uğraşanlardanım, Diyanet'te sürekli görüşme içinde olduğum bi Eğitim Uzmanı'nın ve Diyanet'teki memurların söylediği hep bu, AYK'dan kesin kararın böyle çıktığı yönünde. Tayin için çok fazla talep olduğundan ilk başta söz.den kadroya geçenlerin de tayinini haziran'da yapacaklardı yani yenilerle eskiler eş tutulacakmış sonra bu karar değişti, çünkü söz.den kadroya geçenlerde çok uzun süredir mazeret tayini bekleyenler var ben de bunlardan biriyim(eş durumu) ve inanın bu bizi daha çok yıktı. Yeni atananlar için alınan bu karardan dolayı biz de mağdur oluyorduk. Ama ben durmadım sürekli aradım adeta baskı yaptım diyebilirim ve eminim benim gibi birçok arkadaş vardır böyle yapan. Haziran'a kadar tekrar karar değişir mi bilmiyorum ama yeni atananların görev yerlerinde bir müddet görev yapmaları isteniyor anladığım kadarıyla.
İnşaallah sizin içinde bir şeyler yapılır arkadaşlar.

karanfilce
Aday Memur
25 Ekim 2013 07:26

Bu dediğinizde haklısınız alımda bu belirtilseydi belki bir çok kişi tercih yapmazdı. Anladığım kadarıyla baştan böyle bir şey yoktu talep çok olduğu için sonradan böyle bir karar alındı. Gerçi ilk atanırken atanma fırsatı çıktığı zaman herkes biraz ayrı kalırız diyerek göreve başlamayı göze alarak başlıyor memurluğa. Sonradan bu feryad-u figanlar yapılıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun

ABD5461, 12 yıl önce

Keşke bu kararlarını alım şartlarında belirtselerdi. Eşimin tayini Van'a çıkınca gitmeme kararı almıştık. fakat kime sorduysak 1-2 aya gelir dediler(eş durumundan). Şimdi yandık 2 çocukla ben ne yapacağım, nasıl yapacağım hazirana kadar.Ben sakaryadayım, yetkilileri Allah'a havale ediyorum..

yanos10
Aday Memur
25 Ekim 2013 21:20

arkadaslar mazeret tayini istedim. iki hafta önce dilekçe ilden çıktı cevap sizce ne zaman gelir bekletiliyor falan demişler kuşkuya düştüm.göreve başlıyalı iki yılı geçti.

ABD5461
Memur
25 Ekim 2013 21:48

Hocam sizde sıkıntı yok. Yeni göreve başlayanların mazeret dilekçeleri bekletiliyor.

yanos10, 12 yıl önce

arkadaslar mazeret tayini istedim. iki hafta önce dilekçe ilden çıktı cevap sizce ne zaman gelir bekletiliyor falan demişler kuşkuya düştüm.göreve başlıyalı iki yılı geçti.

mihman-dar
Aday Memur
26 Ekim 2013 02:16

Ben iki yıldır görev yapıyorum ama benim de tayinim yapılmadı.

ABD5461, 12 yıl önce

Hocam sizde sıkıntı yok. Yeni göreve başlayanların mazeret dilekçeleri bekletiliyor.

mihman-dar
Aday Memur
26 Ekim 2013 02:17

karanfilce, 12 yıl önce

ABD5461
Memur
26 Ekim 2013 13:28

Yeni göreve başlayanlar hariç, mazeret dilekçeleri imzalanacak. Ekim ayında kurul bildiğim kadarıyla toplanamadı. Kasım toplantısını bekleyin.

mihman-dar, 12 yıl önce

mihman-dar
Aday Memur
27 Ekim 2013 14:03

Bana telefonda tayinler ikinci bir emre kadar durduruldu dediler. Israr etmeme rağmen başka hiçbir bilgi alamadım..

Toplam 739 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi