Editörler : supporters.

ruhr dortmund
Aday Memur
27 Aralık 2013 13:20

...

diclenin sürgünlerii, 12 yıl önce

hocaya en ufak eleştiriye tahammül edemeyen editörler

27 Aralık 2013 13:35

tüm başlkılarımı kapatıyolar.. insanları allah için uyarmak şart

ademogretmen
Genel Müdür
27 Aralık 2013 14:47

Ben yine söylüyorum: Kimse hocanın avukatlığını savcılığını yapmasın, kendisi Türkiye'ye gelsin,....

nar-ı şita
Şube Müdürü
27 Aralık 2013 15:01

Cemaatin hiç bir meşruiyeti kalmamıştır.

Yıllarca, siyasetten uzağız.. Şeytanın ve siyasetin şerrinden Allaha sığınırız diye dua eden cemaat, siyasete şekil vermek için darbeye girişmiştir.

Bu hiç bir şekilde kabul edilebilir bir durum değildir ve halk nazarında ki itibarı yerle yeksan olmuştur.

30 Aralık 2013 12:42

İnşallah tüm gerçekler ortaya çıkar

sigortasızastronot
Aday Memur
30 Aralık 2013 13:12

dün hocaefendiye küfredenler bugün birden ''saygıdeğer bir din adamıdır'' demeye başladılar...fethullahçılar amerikanın düğmeye basmasıyla dayılanıyorlar ama bu yaptıkları ihaneti ödeyecekler...tüm gazete aboneliklerini iptal ettirdik...dersanelerini de boykot edeceğiz...şimdi gitsin tayt giysin gezicilerle beraber taksimde yoga yapsınlar....

vilayet-i hassa
Genel Müdür
30 Aralık 2013 13:31

Ben hala cemaatin kendisini böyle deşifre etmesine şaşırıyorum, normalde gizliliğe, saman altından gitmeye azami dikkat ederlerdi. Artık huruç zamanı geldi diye mi düşünüyorlar?

"Belirli bir noktaya gelinceye kadar hizmete devam edin. Erken huruç diyeceğim çıkışlar yaparsanız, dünya Cezayir'deki gibi başınızı ezer..."

http://arsiv.sabah.com.tr/1999/06/20/g08.html

sigortasızastronot, 12 yıl önce

dün hocaefendiye küfredenler bugün birden ''saygıdeğer bir din adamıdır'' demeye başladılar...fethullahçılar amerikanın düğmeye basmasıyla dayılanıyorlar ama bu yaptıkları ihaneti ödeyecekler...tüm gazete aboneliklerini iptal ettirdik...dersanelerini de boykot edeceğiz...şimdi gitsin tayt giysin gezicilerle beraber taksimde yoga yapsınlar....

sigortasızastronot
Aday Memur
30 Aralık 2013 13:47

huruç değil azizim...cemaat hayatı boyunca hangi erke hangi otoriteye karşı çıktı?amerika arkalarında olmasa bukadar atarlanamazlar....cemaat amerikaya güveniyor...bizim solcu-sağcı-ulusalcı kemalistler de Allahtan çok amerika ve cemaate...Ama devir küfrün diz dövme devridir...boşuna çırpınışlar...

vilayet-i hassa, 12 yıl önce

Ben hala cemaatin kendisini böyle deşifre etmesine şaşırıyorum, normalde gizliliğe, saman altından gitmeye azami dikkat ederlerdi. Artık huruç zamanı geldi diye mi düşünüyorlar?

"Belirli bir noktaya gelinceye kadar hizmete devam edin. Erken huruç diyeceğim çıkışlar yaparsanız, dünya Cezayir'deki gibi başınızı ezer..."

http://arsiv.sabah.com.tr/1999/06/20/g08.html

02 Ocak 2014 13:13

cemaat güle güle

ademogretmen
Genel Müdür
19 Temmuz 2024 17:09

Kaç yıl sonra bugün o sorunun cevabı:

HİÇBİR YERE. MEVCUT KADROM, SIRADAN BİR MEMUR.

HÂLÂ VATANINI SEVEN. AİLESİNİ SEVEN. ONLAR İÇİN ÇALIŞAN... BU KADAR.

SEN HANGİ PAYEYİ BEKLEDİN, BU UMURUMDA DEĞİL.

uzaklardanbiiri, 12 yıl önce

nereye mudur yardımcısı yada mudur atandın sen hoca :)

ademogretmen
Genel Müdür
11 Şubat 2026 18:01

Yine, yeniden yazıyorum.

Hala sıradan bir memurum.

Çok çalışıyorum.

Bir makama gelmedim.

Ama bu ve bunun gibilerin kafası hep böyle çalışıyor.

uzaklardanbiiri, 12 yıl önce

nereye mudur yardımcısı yada mudur atandın sen hoca :)

Toplam 71 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi