Editörler : Pangaea

hayday0
Aday Memur
23 Ocak 2024 14:29

Tabiki verilebilir.

ibrahimira
Aday Memur
15 Ocak 2026 15:10

Bunu yapan ogretmen art niyetlidir bos yapmayin. Adam 100 100 almis sen sozlusune 90 ver yok ya... ben o ogrermen ile davalik olurum. Disiplinsiz davranus vb var ise dinem ici aile ya da mudiriyete iletir. Sacma sapan ogretmenlik yapmaz. En agir ceza almasi icin dava axarim.

hypta42, 12 yıl önce

art niyet kanısına nerden vardın illaki sınav notlarından yüksek olacak diye birsey yok verilen ödevleri yapmamış olabilir sınıf içinde olumsuz tavırları olabilir şikayet etmek bir işe yaramaz daha tepki toplar sizde öğretmensizniz öğretmeni anlamıyorsanız biz ne yapalm

berkaydal
Genel Müdür
15 Ocak 2026 15:53

Ahahha. Hiçbir şey yapamazsın. Mahkeme masrafını da ödersin.

ibrahimira, 3 hafta önce

Bunu yapan ogretmen art niyetlidir bos yapmayin. Adam 100 100 almis sen sozlusune 90 ver yok ya... ben o ogrermen ile davalik olurum. Disiplinsiz davranus vb var ise dinem ici aile ya da mudiriyete iletir. Sacma sapan ogretmenlik yapmaz. En agir ceza almasi icin dava axarim.

Zeynp060606
Kapalı
15 Ocak 2026 16:07

Art niyet olduğunu düşünmüyorum o çocuğun. Kopya ya da başka türlü 100 aldığının da garantisi yok. Ayrıca sözlü öğretmen kararidir tüm dönem boyunca öğrenci ile muhattap olan, sınıf içi davranış, sınıfa materyal ile gelme ya da gelmeme, en önemlisi öğretmenine karşı davranış ve tutumu gibi gibi şeyler sözlüyü etkiler. Dava açsanız bile yönetmelikte açıkça öğretmenin kararına kaldığına dair ibare var. Her şey yazılıdan yüksek not almasına bağlı değil
ibrahimira, 3 hafta önce

Sevdim-Seni
Genel Müdür
15 Ocak 2026 16:28

on-onbeş sene önceki yönetmelikte verilemeyeceğine dair bir madde vardı.

Yani bu post ilk açıldığında öyle şeyler vardı. Sonra kalktı o madde. Yani MEB verin gitsin dedi.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
15 Ocak 2026 23:58

Genel olarak adetim olmamakla ve çok çok aykırı bir durum olmadıkça yapılmasını tavsiye etmem ama belgelendirdiyseniz, ilgili çizelgeleri tuttuysanız 10-20 bile verebilirsiniz.

Toplam 86 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi