Editörler : E.Kayı Han

oZGuR_aDaM
Şef
14 Ekim 2014 15:40

Dost acı söyler

timur69, 9 yıl önce

efendi efendi ben kısaca yazdım. talep ile olanların içine girer sizin mazeret atamalarınız rıza ile yani.......

bir dost demişsiniz ama yazdıklarınız hiç de öyle demiyor. şüphelisiniz.


Almira2024
Aday Memur
03 Ekim 2023 09:12

Komisyonların takdir yetkisi içerisinde yollama hakları var lakin bu yetki sınırsız değil kanuen belli aynı durum benimde başımda. Olduğum mülhakat adliyesinden 5 kişi çektikten sonra benim atama mı yaptılar. İşin garibi ihtiyacı vardı merkeze 5 kişiyi neden çektin . Kanuni haklarınızı arayın.


emirsalih
Şef
03 Ekim 2023 10:51

Maalesef dava açacaksın dediğin gibi olduysa yani sebepsiz yere yapıldıysa bu atama mahkeme mutlaka lehine karar verecektir.


Almira2024
Aday Memur
03 Ekim 2023 11:32

Bende herhangi bir sebep yok Özel Hayatımı eşim ile aramda olan davayı bahane gösteriyorlar. Lakin şunu unutuyorlar Anayasanın 20.Maddesi açık olduğunu unutuyor. Onuda geçtim beni atıyorsun 5 kişiyi neden merkeze çekiyorsun . Hep çelişki . Allah büyük.

emirsalih, 2 ay önce

Maalesef dava açacaksın dediğin gibi olduysa yani sebepsiz yere yapıldıysa bu atama mahkeme mutlaka lehine karar verecektir.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi