Editörler : crops35
17 Eylül 2014 14:01

Eski hükümlü kadrosu hakkinda yardim lütfen

arkadaşlar merhaba... 2006 yılında geçirmiş oldugum üzücü bir trafik kazası sonucu hapis cezası yedim. yaklaşık 3 sene ceza yattım. şu an 30 yaşındayım ve eski hükümlü kadroları ve diğer tüm bilgilere ihtiyacım var. bilen arkadaşlar lütfen edebilir mi?

bazı sorularım olacak...

1- bu kadrolar kurumların kendi insiyatifinde mi açılıyor? yoksa merkezi bi sistem üzerinden falan mı? eğer kurumlar kendi insiyatifinde açıyor ise bu tanıdık vs. gibi yuruyo demektir bu işler. ve eger oyleyse benim gibi eski hükümlüleri işçi kadrosunda alıyorlar. sizce hangi kurumda (belediye, dsi, karayolları, tcdd vb.) işçi olmak daha avantajlı?

2- işçi seçimlerinde kpss den aldığımız puanın onemi varmı?

3- eski hükümlü kadrolarını internetten surekli takip ediyorum. her hafta 2-3 farklı ilde işçi alım ilanı var. fakat nereye başvuracaksan orada ikamet zorunluluğu var. ve bunu araştıyorlarmış. yani ilana başvururken ikametgahı değiştirmek pek de işe yaramıyor sanırım. bu konuda yorumlarınız?

4- işçi seçimlerinde tahsilin önemi var mı? ben 4 sene teknik lise ELEKTRİK ve 2 yıllık MYO ELEKTRİK mezunuyum. ayrıca forklift kullanma belgesi, autocad, fotoğrafçılık, emlak, hijyen sertifikam var. bunlar bana avataj sağlar mı?

5- kendi ilimdeki (SAKARYA) eski hükümlü alabilecek kurumları ziyaret ederek müdürleri belediye başkanları vs. görüşerek kadro açmaları konusunda talepte bulunsam nasıl tepki alırım? bu tarz birşey etik olur mu?

bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar yada kendi çalıştığı kurumda eski hükümlü olarak çalışan arkadaşlar varsa o arkadaşların bilgisinden istifade etmek istiyorum. lütfen yardımcı olup bilgilendirirseniz çok müteşekkir olacağım.


gözlem2015
Aday Memur
09 Ekim 2014 10:34

memeurlar nette hukumluler ıcın personol elım ılanları var orayı takıp edebılırsınız. basarılar

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi