Editörler : yaralı-bir-öykü
21 Ekim 2014 10:57   


Yasaklı

Balık sezonu açıldığına göre; hangi balığı tüketmekten tat alırsınız?
Balık yemeyenlere de saygım var. Ancak omega-3 yağ asidi içeren ve insana faydalı olan balığın, sofra kültürümüzdeki resmini çekmek gerekir diye düşündüm ve bu anketi sizin için hazırladım. Hangi balığı tüketmekten tat alırsınız?

Bu ankete 30 günde, 11 kişi oy kullandı ve 20/11/2014 10:57 tarihinde sona erdi.

21 Ekim 2014 11:02

o p t i k
Daire Başkanı

lagos (lahos) benim tercihim şıklarda olmadığı için oy veremedim...

21 Ekim 2014 11:06

oscar.cardozo
Yasaklı

Başlığı acan arkadaşa saygım var da

Hani lagos ?

Ayrıca Kaya Mercanı da 2 numaramdır o bile piyasada yok

3. tercihim Tekir'e basıyom oyumu bu durumda

21 Ekim 2014 11:06

kücükgrihücre
Genel Müdür

canım istedi ya. anketi kınıyorum

21 Ekim 2014 11:11

mermaidddd
Kapalı

karadeniz hamsisi

21 Ekim 2014 11:14

sokaktaki o kedi
Yasaklı

Hemen bir tepsi atıyorum, fırına. Üzgünüm. Kahvaltı yapmtınız, açlığınız yok diye düşünmüştüm.

21 Ekim 2014 19:53

gül-feşan
Müsteşar

Palamut balık kılçıksız lezzetli ve kendinden yağlı. Fırına atacaksınız palamutu üstüne kekik tuz ve Kırmızı biberi serpistirin cok güzel oluyor sade de çok güzel oluyor iyi kizardimi birde :)

Firinda palamut+bol ekşili salata+yufka ekmek+doymama ihtimaline karşın tarhana çorbası ve sonunda iyi demlenmis bir çay cok şükür :)

21 Ekim 2014 23:35

=hayat
Başbakan Müsteşarı

Tavada kızartacaksam hamsi,yok fırında yada ızgarada yapacaksam fiyatlara göre öncelik palamut ,levrek veya çipura yanına güzel bol rokalı salata birde eğer fırında yapıyorsam mantarın üzerine tereyağı rendelenmiş kaşar ekleyip pişirirsek sofraya çeşitlilik katılabilir sonrada afiyetle yiyebilirim

22 Ekim 2014 21:09

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı

Firinda somon tek gecerim

22 Ekim 2014 21:12

sokaktaki o kedi
Yasaklı

Biraderim, hayat hanımın dediği gibi fırında en güzeli palamuttur. Somonun kılçığı olmasa da, palamudun tadına denk değil.

22 Ekim 2014 21:15

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı

Kilcigiyla yerim daa hem fitamini kilcigindaymis

22 Ekim 2014 21:16

sokaktaki o kedi
Yasaklı

Tat önceliği, vitamin önceliğinden öndedir benim için.

22 Ekim 2014 21:20

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı

Kilciksiz balik saman gibi oluyo etli kemikli olucak balik dedigin baskanim elini atinca gelecek

22 Ekim 2014 21:22

sokaktaki o kedi
Yasaklı

Norveç Somonunu tavsiye ederim biraderim. Ama hamsi dışında yenilen tüm balıkların çoğu çiftlik üretimidir, onlar da saman gibi oluyor.

22 Ekim 2014 21:24

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı

Zaten somon ithal oluyo ama nerden ithal bilmem isvicremi acaba (((((

22 Ekim 2014 21:25

sokaktaki o kedi
Yasaklı

Somonun ithal olmayanı da var, alabalık kırması.

22 Ekim 2014 21:30

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı

Balik konusunda ihtisas yapmis gibisin sana elini vermeyen hatunun ben ... ;)))

22 Ekim 2014 21:31

sokaktaki o kedi
Yasaklı

Sadece oturduğum ev, balıkçılarla içiçe; onlarla sohbetim var.

22 Ekim 2014 22:16

=hayat
Başbakan Müsteşarı

ahtapot var birde lezzet açısından güzel ama görüntü itibariyle iğrenç nasıl piştiği hakkında bir bilgim yok ama sarımsaklı bir sosla servis etmişlerdi

23 Ekim 2014 11:15

Fedadır Uğruna
Müsteşar Yardımcısı

Balık etli diye boşuna demıyor atalarımız

14 Aralık 2017 12:05

nealakacaba
Aday Memur

balık sevmem mööööö :D hiç yemedim mööööö :D

Toplam 20 mesaj
 
ANKET
ABD tehditleri artıyor. Döviz de yükselebilir. Sizce Türkiye, Rusya'dan S-400 almalı mı?