Editörler : F16 Gökçen
26 Aralık 2014 12:15

Sigara kullananlar! Damar tıkanıklığını engellemenin kesin ve basit çözümü ...

14 senedir sigara kullanıyorum. En büyük korkum damar tıkanıklığından kaynaklanan bir sağlık sorunu yaşamaktı. Ucunda felç veya bir uzvunu kaybetme riski var. Sigarayı bırakamıyorumda. Biliyorsunuz. Sigara kullandınmı damarların iç yüzeyi yapışkan hale geliyor ve bu yapışkan kanda bulunan maddeleri tutarak zamanla damarın tıkanmasına neden oluyor.

Geçen internette araştırırken limon tüketmenin damarları açtığını okudum. 2 aydır günde 2 adet limon tüketiyorum. Aşırı limon tüketimi de zararlıymış. Limonu nasıl tüketiyorum? Bir kupa açık çaya veya bitki çayına yarım limonu bazen de bir limonu sıkarak tüketiyorum. Geriye kalan limonun içini de yiyorum. Ayrıca 6 aydır günde 8 adet fındık, 8 adet badem ve 1 avuç ceviz tüketiyorum.

Limon tüketmeye başladıktan 40 gün sonra damarlarımın açıoldığını hissettim. Tenimin rengi açıldı. Anlaşılmaz bir enerji geldi. Damarlar açılınca hücrelere daha fazla oksijen gitmesinden kaynaklandı zannediyorum. Düzenli kuruyemiş tüketerek beynimi beslemem de anlatılmaz çok olumlu gelişmelere neden oldu. Uyku düzenim düzeldi. Zihnim açıldı.

Hepinize tavsiye ediyorum. Hoşçakalın ...


gecemisali
Aday Memur
26 Aralık 2014 17:13

iyiymiş, tavsiyeniz için teşekkürler.


kartal95
Memur
29 Aralık 2014 11:10

Limonu 1 kupa sıcak açık çaya veya bitki çayına sıktıktan sonra şekersiz olarak tüketmenizi öneririm. Biliyorsunuz şeker tüketmek kiloya, kilo da kalp ve damar hastalıklarına neden oluyor.


yaşama-umudu
Yasaklı
12 Ocak 2015 11:40

Bu şekilde sigaranın olumsuz zararlarını engelleyeceğini mi dşünüyorsun. akciğer kanseri ya da nefes almanı engelleyen akciğer hastalıklarına karşı ne gibi bir çözümün var?


AyhanBoz
Aday Memur
25 Şubat 2015 00:27

en güzeli bırakabilmek hadi damar tıkanıklığını engelledik diyelim diğer zararlarını nasıl engelliycez


kartal95
Memur
26 Şubat 2015 16:16

Heral de en güzeli bırakabilmek. Önerim benim gibi bırakmakta zorlananlara bırakabilmek için zaman kazandırma için. yanlış anlaşılmasın. Limon tüket ve sigara içmeye devam et demiyorum. Sadece bırakmayı erteleyenlere zamansız telafisi olmayan, baş edilmesi güç çok ciddi sağlık sorunlarının olmaması içindir.

AyhanBoz, 9 yıl önce

en güzeli bırakabilmek hadi damar tıkanıklığını engelledik diyelim diğer zararlarını nasıl engelliycez


ateş v e buz
Kapalı
09 Mart 2015 13:03

aklımda olsun.bilgi için teşekürler

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi