Editörler : Lanet

dopetr
Memur
10 Ekim 2024 16:54

eyvallah üstad sağolasın.

kartal2014, 7 ay önce

Aklın yolu bir. Üsluba bakarsanız cevap verilecek biri değil zaten..

refleks22
Daire Başkanı
10 Ekim 2024 22:35

elleriniz dert görmesin hocam. ofis memurlarından bu kafada çok var ama maalesef sahada ezilen ve türlü türlü zorluklarla cebelleşenler emekliliği dolunca 1 gün dahi kalmak istemiyor. hangi müesssede çalışıyorsunuz TTK 'da?

dopetr, 7 ay önce

lojmanda oturuyorum memleketimde çalışıyorum bilip bilmeden ne konuşuyosun? ben gündemde olan konu ile gelip anlatıyorum size siz havadan atıyorsunuz. kitlerin hali ortada. kuruluş amaçları kar edip devletin sırtından yük almak olan kitlerden 19 tanesinden sanırım bi dhmi kar ediyor. onda da havalimanları tek tek özelleştiriliyor. geri kalan 18 tanesi hepitopu 100 bin işçi ve memurun arpalığı olmuş durumda milyarlarca zarar etmesine rağmen. kitler sürdürelebilirliği vasat olduğu için tüm avrupada özelleşti. bu uygulama er geç Türkiyede'de olacak. Devletin ne işi var kömürle çayla etle sütle. alışmışsınız bedavadan maaş almaya. en çokta sizin gibi yatan memurların zoruna gidicek bu durum. kendi çalıştığım servisimde emekliliği gelen şahsın sözlerini direk aktarıyorum "emekliliğim geldi çocukları evlendirdim evde bana çay koyacak kahve koyacak adam yok." bu gibi insanlar her kit kurumunda azımsanmayacak kadar fazla var. yeni gelen memura iş kitlerler biz çalıştık sıra sizde diye. devletin kötülüğüne de olsa kendi cebine girecek paraya bakarlar çok iş yapıyorlarmış gibi. o yüzden sende o kaymak tabakadasın belli. bu şekilde yorumlar yapıp rezil etme kendini.

dopetr
Memur
11 Ekim 2024 16:12

ttk da çalışmıyorum. teiaştayım

refleks22, 7 ay önce

elleriniz dert görmesin hocam. ofis memurlarından bu kafada çok var ama maalesef sahada ezilen ve türlü türlü zorluklarla cebelleşenler emekliliği dolunca 1 gün dahi kalmak istemiyor. hangi müesssede çalışıyorsunuz TTK 'da?

Mühmad
Aday Memur
11 Mart 2025 14:09

Kit yonetişim reformu ile ilgili geçen yıl 3. Çeyrek denildi, bu yıl 1. Çeyrek denildi ve zaman bitti. Hiçbir gelişme yok mu?. Bilgisi olan varsa ses versin lütfen.

kurumumuseviyorum
Aday Memur
11 Mart 2025 15:20

hiçbir şey çıkmaz kardeş onlardan rahat ol boş tantana...
Mühmad, 2 ay önce

Kit yonetişim reformu ile ilgili geçen yıl 3. Çeyrek denildi, bu yıl 1. Çeyrek denildi ve zaman bitti. Hiçbir gelişme yok mu?. Bilgisi olan varsa ses versin lütfen.

husey_inn
Memur
18 Nisan 2025 12:08

Güncel bilgi paylaşımı yapacak yok mu çok sessiz kaldık...

mutidmanyurdu208
Aday Memur
18 Nisan 2025 12:17

Ekonomi de gidişat başa döndü. Faiz arttı, dolar yakıldı. Yakında kit dönüşüm özelleşme şirketleşme borsaya açılım bir şeyler gelir. Düğmeye tekrar basılır. Para lazım.
Toplam 247 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi