Editörler : cihan27E.Kayı Han
«1179118011811182118311841185118611871188118911901191

seroglu1306
Aday Memur
05 Şubat 2026 01:17

Adli Tıp - Mühendis - 84k sabit 22k döner total 106 civarı, döner değişebilir

fakir.adam
Şube Müdürü
05 Şubat 2026 11:41

tavuk döner ya da et döner olarak değişiyor sanırım. teşekkürler bilgilendirme için.

seroglu1306, 1 ay önce

Adli Tıp - Mühendis - 84k sabit 22k döner total 106 civarı, döner değişebilir

Ruser2119
Memur
05 Şubat 2026 17:42

Kamunun ekmeğini 2 sınıf yiyor zaten:

Birincisi: Tıbbi sekreter, psikolog, diyetisyen gibi branşlar ki bunlar ne işe yarıyor gerçekten merak konusu tartışmayacağım bile.

İkincisi: taşerondan veya işkurdan gelen işçiler. Bunların içinde çok sayıda eski temizlikçi yeni masabaşı eleman var. Hem memurlardan daha fazla maaş alıyorlar hem de masabaşında çalışıyorlar.

Ben kamuya girdikten sonra işçiliği neden seçmeyip memurluğu seçecek kadar mal olduğumu sorgulamaya başladım şahsen.

furyschopen, 1 ay önce
2 yıllık tıbbi sekreterlik okuyup sabahtan akşama etiket basan adam, kamuda mühendis olmuş dünya kadar bilgisi olan yüksek gerilimciyle aynı maaşı alıyor. Hem de o yüksek gerilimci haftasonu, yılbaşı, bayram demeden mesai yapıyor ve mesaisini de almıyor.

furyschopen
Daire Başkanı
05 Şubat 2026 18:01

şöyle ki podestanin da dediği gibi il özel idaresi, BOTAŞ, dhmi, tpao, merkez bankasi, belediyeler, iller bankası gibi yerlerde çalışanlar daha yüksek maaş alır. Ben taban bakanlık maaşını söyledim, bakanlıklarda pek ek ödeme olmaz. kitler eskiden yüksek alırdı seyyanen çürüttü.
malikane.1999, 1 ay önce
Evet hocam yukarıda hocamız tıbbi sekreter ve mühendis aynı alıyor diyince bende sormak istedim şuan bir tıbbi sekreter poliklinik veya il sağlık müdürlüğü vs yerlerde çalışıyorsa tüm ek ödemeler dahil maaşı 74-75 bine denk geliyor hemen hemen. Eğer acil servis gibi bir birimde çalışıyorsa ve tuttuğu nöbete bağlı yani aylık mesai saatinin üstüne 70-80-90 vs vs maaş 90 bin vs olur. Bu arada tıbbi sekreter değilim

malikane.1999
Daire Başkanı
05 Şubat 2026 18:42

Açıklama için teşekkür ederim. Evet tam olarak dediğiniz kurumlar kanunda farklı olduğu için yüksek diğerleri az alıyor doğrudur
furyschopen, 1 ay önce
şöyle ki podestanin da dediği gibi il özel idaresi, BOTAŞ, dhmi, tpao, merkez bankasi, belediyeler, iller bankası gibi yerlerde çalışanlar daha yüksek maaş alır. Ben taban bakanlık maaşını söyledim, bakanlıklarda pek ek ödeme olmaz. kitler eskiden yüksek alırdı seyyanen çürüttü.

Silvergulf
Memur
05 Şubat 2026 22:39

Yok artık karşılaştırdığın şeylere bak taşeron işçilerle Psikoloğu diyetisyeni karşılaştırıyorsun. Hadi Tıbbi sekreterlere dediğine hak veririm GİH de değil SH sınıfında göründüğünden maaşı öyle fazla ama Psikolog ve Diyetisyen gibi uzman sağlık branşlarına bu yorumu yapmadan önce biraz bilgi sahibi olsaydın o insanlar kamudaki memurların %80 inden daha fazla ve daha önemli işler yapıyor merak etme birisi toplumun ve halkın ruh sağlığı üzerine çalışıyor diğeride beslenmesi üzerine bunlar genel olarak söylediğim şeyler görev tanımlarına bakarsın. Birşeyi yazmadan önce hakkında bilgi sahibi ol bilmiyorsan da fikir belirtme.

Ruser2119, 1 ay önce

Birincisi: Tıbbi sekreter, psikolog, diyetisyen gibi branşlar ki bunlar ne işe yarıyor gerçekten merak konusu tartışmayacağım bile.

İkincisi: taşerondan veya işkurdan gelen işçiler. Bunların içinde çok sayıda eski temizlikçi yeni masabaşı eleman var. Hem memurlardan daha fazla maaş alıyorlar hem de masabaşında çalışıyorlar.

Ben kamuya girdikten sonra işçiliği neden seçmeyip memurluğu seçecek kadar mal olduğumu sorgulamaya başladım şahsen.

gusssen
Aday Memur
05 Şubat 2026 23:28

9 yıllık Tıbbi sekreter olarak şuan 24 nöbetindeyim üşenmeden siteye giriş yaptım sırf size cvp yazmak için. 85 PUANLA atanıp lisansa çevirdim bunlar oturduğum yerden olmadı ders sınav stres bedel ödeyerek oldu. Siz pandemi döneminde 65 Puanla havadan atanan Tıbbi sekreterlere dolusunuz bence. Devletin yaptığı yanlış bi atama planıydı.Doğru değildi bence .EMEK VEREN İNSANLAR ATANMALIYDI.

79 küsür ham maaş alıyorum her kuruşu annemin ak sütü kadar helal hakkediyorum. Okul okumuş kpss den yüksek puan almış insanları İşçi sınıfıyla aynı görmeniz komik gerçekten. Bir derdiniz varsa bence öncelik nerden geldikleri ne yaptıkları belli olmayan ve üstüne yüksek maaş alan işçiler olmalı. Hayretle izliyorum zihniyetinizi.

Ruser2119, 1 ay önce

gusssen
Aday Memur
05 Şubat 2026 23:37

sanada cvp yazayım hazır hasta yok boş boş oturmuşken:) Küçük bir ilçede olduğum için işim rahat şükür

ama Poliklinik ve büyük hastanelerde çalışan Tıbbi Sekreterlerin işi sorumluluğu bence her meslek gibi zor stresli bundan kuşkun olmasın. AMA BEN ÇOK RAHATIM VE 79 550 HAM MAAŞ ALIYORUM FAZLA MESAİ YOK

85 BİN OLUYOR EN AZ YAN ÖDEMELERLE ŞİMDİ OTUR BUNUDA KENDİNE DERT YAP:)

Silvergulf, 1 ay önce

Yok artık karşılaştırdığın şeylere bak taşeron işçilerle Psikoloğu diyetisyeni karşılaştırıyorsun. Hadi Tıbbi sekreterlere dediğine hak veririm GİH de değil SH sınıfında göründüğünden maaşı öyle fazla ama Psikolog ve Diyetisyen gibi uzman sağlık branşlarına bu yorumu yapmadan önce biraz bilgi sahibi olsaydın o insanlar kamudaki memurların %80 inden daha fazla ve daha önemli işler yapıyor merak etme birisi toplumun ve halkın ruh sağlığı üzerine çalışıyor diğeride beslenmesi üzerine bunlar genel olarak söylediğim şeyler görev tanımlarına bakarsın. Birşeyi yazmadan önce hakkında bilgi sahibi ol bilmiyorsan da fikir belirtme.

seroglu1306
Aday Memur
06 Şubat 2026 10:14

Ne kadar yaratıcı bir cevap tebrik ederim nasıl aklınıza geldi. Halbuki "neye göre değişiyor?" şeklinde de sorabilirdiniz normal insanlar gibi. Neyse...

Kısa cevap ekle kısmında yazmıştım, açıklamayı o yüzden sığdıramadım. Döner performansa çalışma gününe kademe-dereceye göre değişir, katsayı oranı değişir, değişir de değişir. Ortalama mühendisler ocak zammıyla 20k-30k arası döner alıyor.

fakir.adam, 1 ay önce

tavuk döner ya da et döner olarak değişiyor sanırım. teşekkürler bilgilendirme için.

Aslantasx2
Memur
06 Şubat 2026 10:58

Dostlar bırakın tatışmayı daha dün taşerondan kadroya geçen geçici işçilerin şubat ayı maaşları bekar 71.000TL oldu yeni hesapladık şubat 15te alacakları maaş...

maaşı yapan memur 65bin evli iki çocuklu maaş çocuk maaş çocuk yardımı ve eş yardımını çık maaş 61-62bin TL... Bu saadece çıplak maaş ikramiye ve tediye hariç.. yıllık ortalama maaş farkı 25 bin TL yi bulur.

Yazık vallahi burada tatışacağınıza sosyal medyada dile getirip sendiklara ve makamlara baskı yapın bu adaletsizliğe son verilsin adamla aramda masalar arası 2metre fark var yapılan iş aynı maaş farkı aylık 22-25bin arası böyle bir düzen olabilir mi Allah aşkına.

baykuş123
Şef
06 Şubat 2026 20:51

Diyetisyen ,psikolog ne işe yaryor felan demiş.ya babus bir kendine bak . düşündüğün kadara vasfin olsa kafan caslissa memur olmazdin ahahahahhahahah

Ruser2119, 1 ay önce

AleksandırDelPiero
Aday Memur
06 Şubat 2026 21:10

Arkadaş, burası sohbet yeri mi? Sayfaya gireyim maaşlara bakayım dedim, maaş dışında her şey var. Sizin sohbetinizi görmek zorunda mıyım?

baykuş123
Şef
07 Şubat 2026 00:07

Değilsin kapı orada.

AleksandırDelPiero, 1 ay önce
Arkadaş, burası sohbet yeri mi? Sayfaya gireyim maaşlara bakayım dedim, maaş dışında her şey var. Sizin sohbetinizi görmek zorunda mıyım?

AleksandırDelPiero
Aday Memur
07 Şubat 2026 07:58

Cevap yazmaya değmezsin.
baykuş123, 1 ay önce

Değilsin kapı orada.

baykuş123
Şef
07 Şubat 2026 11:37

O zaman alıntı yapmayınız.Zeka durumunuz oraya çıkmasın

Cevap yazmaya değmezsin.

AleksandırDelPiero
Aday Memur
07 Şubat 2026 12:06

Birincisi; alıntı yapmadım, yorum yaptım. İkincisi; başkalarının zekasına laf etmeden önce aynaya bakmanı öneriyorum.
baykuş123, 1 ay önce

O zaman alıntı yapmayınız.Zeka durumunuz oraya çıkmasın

seroglu1306
Aday Memur
07 Şubat 2026 23:13

O kadar haklısın ki. Mühendis maaşlarına bakayım dedim her sayfada 1 maaş yorumu 10 boş tartışma

Podesta
Kapalı
08 Şubat 2026 18:47

O kadar haksız ki. Ne kadar zaman kaybı yaşamış olabilir bu arkadaş. Yetişmesi gereken uluslararası bir toplantısına mi gecikti bizim mesajları okurken.. baktın mesajda maaş harici yorum var okuma geç.. Ne kadar zor olabilir. Bu kadar da insanlara onu yazma bunu yazma diye karışmayın lütfen.

seroglu1306, 1 ay önce

O kadar haklısın ki. Mühendis maaşlarına bakayım dedim her sayfada 1 maaş yorumu 10 boş tartışma

seroglu1306
Aday Memur
08 Şubat 2026 20:49

Nerde ne konuşacağını bilmemek ahmaklıktır. Konu başlığında sorulan soru belli.

Podesta, 1 ay önce

O kadar haksız ki. Ne kadar zaman kaybı yaşamış olabilir bu arkadaş. Yetişmesi gereken uluslararası bir toplantısına mi gecikti bizim mesajları okurken.. baktın mesajda maaş harici yorum var okuma geç.. Ne kadar zor olabilir. Bu kadar da insanlara onu yazma bunu yazma diye karışmayın lütfen.

baykuş123
Şef
09 Şubat 2026 21:00

Yorum yapmaya degmezsin diyip hale laf yetiştirme çabasında olma .evet aynaya baktım çoluk çocukla uğraşmama kararı aldım.

Birincisi; alıntı yapmadım, yorum yaptım. İkincisi; başkalarının zekasına laf etmeden önce aynaya bakmanı öneriyorum.
Toplam 23810 mesaj
«1179118011811182118311841185118611871188118911901191

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi