tcdd tekniker 4100 ( arzi vs.. dahil net elime geçen ) 7 aylık memurum
eğitim araştırma hastanesi yani devletin,1/2 lisans mezunu hemşire,mayıs ayı için maaş 1914 döner sabiti 860 hastane döneri 113 nöbet 8 saat için 37 tl..21. yılımı çalışıyorum
polis memuru bekarım 7/2 2870 tl alıyorum
4/1 infaz ve koruma memurum.2665 eş yardımı var.Çocuk yok.
Öğretim Görevlisi
Evli 1 çocuk + Yabancı dil tazminatı, ek ders hariç net: 3520
polis memuru bekarım 7/2 2870 tl alıyorum turkolog24, 8 yıl önce - Alıntıya git
Dünya size güzel
Dünya size güzel badwuluu, 8 yıl önce - Alıntıya git
bu kadar adam maaşını yazmış sesini çıkarmamışın kelle koltukta gece gündüz çalışan polisin
maaşı battı galiba sana.. bu öğretmenlerin karın ağrısı nedir polisin maaşıyla anlamadım.
dün sabah 8 akşam 8. bugün sabah 8 gece 10.. sana çok şey yazardım da neyse..
önce şükretmeyi öğren.
dsi evli çocuklu memur maaşı ne kadar?
bu kadar adam maaşını yazmış sesini çıkarmamışın kelle koltukta gece gündüz çalışan polisin maaşı battı galiba sana.. bu öğretmenlerin karın ağrısı nedir polisin maaşıyla anlamadım. dün sabah 8 akşam 8. bugün sabah 8 gece 10.. sana çok şey yazardım da neyse.. önce şükretmeyi öğren. omelyuss, 8 yıl önce - Alıntıya git
Arkadaş senin zor şartlarda çalıştığıın yerlerin sayısı iki elin parmağını geçmez.Öğretmenlerin sizle derdi yok.Şimdi bana diyeceksin ben doğuda görev yapıyorum.Arkadaş doğuda sizin gitmediğinin yerlere biz gidiyoruz.
Arkadaş senin zor şartlarda çalıştığıın yerlerin sayısı iki elin parmağını geçmez.Öğretmenlerin sizle derdi yok.Şimdi bana diyeceksin ben doğuda görev yapıyorum.Arkadaş doğuda sizin gitmediğinin yerlere biz gidiyoruz. badwuluu, 8 yıl önce - Alıntıya git
tam tersi. rahat çalıştığımız yerlerin sayısı iki elin parmağını geçmez. ayrıca ne kadar rahat
çalışırsanız çalışın ek görevler, mitingler, maçlar, bunlar bile yeter. kaç tane polisin 2000 lira
maaşa razı olup nüfus memurluğuna veya başka kurumlara geçmeye çalıştığını ben çok iyi biliyorum.
öğretmenlerin de çok fazla sıkıntısı var. biz bi tane çocukla baş edemiyoruz. benim rahatsız olduğum konu bu kadar adam maaşını yazmış. sadece kelle koltukta çalışan polise yorum
yapmışsınız. onu anlamıyorum.
tam tersi. rahat çalıştığımız yerlerin sayısı iki elin parmağını geçmez. ayrıca ne kadar rahat çalışırsanız çalışın ek görevler, mitingler, maçlar, bunlar bile yeter. kaç tane polisin 2000 lira maaşa razı olup nüfus memurluğuna veya başka kurumlara geçmeye çalıştığını ben çok iyi biliyorum. öğretmenlerin de çok fazla sıkıntısı var. biz bi tane çocukla baş edemiyoruz. benim rahatsız olduğum konu bu kadar adam maaşını yazmış. sadece kelle koltukta çalışan polise yorum yapmışsınız. onu anlamıyorum. omelyuss, 8 yıl önce - Alıntıya git
Ben size verilen maaşa kızmıyorum, ALLAH daha çok versin.Öğretmenlerin maaşının düşüklüğünden yakınıyorumm .Saygılarımla
Ben size verilen maaşa kızmıyorum, ALLAH daha çok versin.Öğretmenlerin maaşının düşüklüğünden yakınıyorumm .Saygılarımla badwuluu, 8 yıl önce - Alıntıya git
Öğretmenler bi sussun artık!
3 ay tatil, kar-kış tatili, ek ders, yarım gün mesai, hafta sonu kurs ücreti, eğitim yılı başında ilave para vs.
ne iş yaptığınızı da biliyoruz.
Biraz da şükredin!
bende öğretmenlik mezunu bir polisim. türkiye şartları atanamadık. ama en som lalf edeceğiniz kurum polisler olsun. zamanında ücretli öğretmenlikte yaptım. her iki kurumuda biliyorum. 5 yılda hayatım mahvoldu. polis olmak istteyenlere kesinlikle geleceğiniz en son yer olsun diyorum. bence öğretmenlerin şuanki maaşları fazla bile. ek ders almayanlara lafım yok. ama ek ders kurslarla 3.500 civarı maaş alan öğretmenlere fazla diyorum.. onun dışında en çok maaş sınıf öğretmenlerinin hakkı.
bizde ona gore oy verelim arkadaslar huseyin_03, 8 yıl önce - Alıntıya git
sana 10.000 maaş verseler, sen yine kullanacağın oyu para ile satma!
Arkadaşlar başlığın adı itibariyle sadece bulunduğunuz kurum,ünvan, maaş ve çalışma şartları gibi konular dışında kendinizi diğer mesleklerle kıyaslayacak cümlelerden sakınınız.
Öğretmenlere laf atanlar aslında öğretmenliği kazanamayan insanlardır.Gidin kazanın ve atnın kolay bir meslek mi o zaman anlarsınız.
Öğretmenler bi sussun artık! 3 ay tatil, kar-kış tatili, ek ders, yarım gün mesai, hafta sonu kurs ücreti, eğitim yılı başında ilave para vs. ne iş yaptığınızı da biliyoruz. Biraz da şükredin! ne çektin be GIDACI, 8 yıl önce - Alıntıya git
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
:)
Tıbbi Sekreter, ön lisans mezunu 1680 maaş + 672 sabit ek ödeme + 90-130 arası ek ödeme toplam 2450 tl serpilerol, 8 yıl önce - Alıntıya git
Tıbbi Sekreter, ön lisans mezunu 1680 maaş + 672 sabit ek ödeme + 90-130 arası ek ödeme toplam 2450 tl
cevabınız için teşekkürler. eş yardımı yok galiba.
devlet hastanesi, halk sağlığı kurumu yada araştırma hastaneleri gibi kurumlardan hangisi maaş, çalışma koşulları ve iş yoğunluğu yönünden daha avantajlı ?