Editörler : cihan27E.Kayı Han
«766767768769770771772773774775776777»

bakanlık personeli
Aday Memur
19 Eylül 2022 14:03

Hacı Bill Gates şu sağlıkta ozellesme olmasaydı, böyle külhan beyi gibi milleti küçük gormezdin var ya hakikatten sen ve senin gibilere gerek yok doktor camiasında , öncelik insanlık eğitimi alın sonra insan tedavi etmeye çalışın, onda da 10 kisiden bir kişi oranlamasiyla gerçek kalifiye Hekimlik vasfına sahip doktora denk gelirse vatandaş ne ala.
Mr.BillGates, 8 ay önce
İnanılmaz mı , asıl inanılmaz olan bir hekim olarak bekçi maaşı almamdı son birkaç yıldır. Utanmadan hekimlerin hakkı olan zamma itiraz ediyorsunuz, vatandaş doktor bulamayavak devlet sağlık sistemi çöküyordu. Sizin gibi ufacık beyin kabuğu olan tipler sıeadan memur maaşına düşmüş hekim maaşlarına göz dikiyor. Allah akıl fikir beyin zeka versin. Sonra randevu bulamıyoruz diye ağlayan da sizlersiniz yine. İnanılmaz dediğin zamla daha yeni bir uzman çavuş kadar alabiliyor asistan hekimler uzman hekimler 2 bin dolar bile almıyor . Sefiller

afem10
Yasaklı
19 Eylül 2022 14:13

sınıf öğretmeniyim 12.200

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 14:17

özelleştirme kesinlikle olmamalı, hiçbir halk sağlık alamaz, bakınız amerikaya bir hastalık çıktığında vatandaş evini arabasını falan her şeyi satıyor yine ödeyemiyor

eskiye götürürsünüzi 2000 öncesi gibi oluruz, bir kalp ameliyatına 50binden az fiyat veremeyiz, şimdi beleşe oluyoruz

özelleşme sadece doktorları daha çok zengin eder o yüzden özelleşme olmamalı kesinlikle

bakanlık personeli, 8 ay önce
Hacı Bill Gates şu sağlıkta ozellesme olmasaydı, böyle külhan beyi gibi milleti küçük gormezdin var ya hakikatten sen ve senin gibilere gerek yok doktor camiasında , öncelik insanlık eğitimi alın sonra insan tedavi etmeye çalışın, onda da 10 kisiden bir kişi oranlamasiyla gerçek kalifiye Hekimlik vasfına sahip doktora denk gelirse vatandaş ne ala.

alpay1
Aday Memur
19 Eylül 2022 14:20

zor tabi birkaç gün önce de ağlıyordun doktorlar tabi zam almalı diye ne ahlaksız troller var arkadaş milletin aklıyla dalga geçen bu şahısı takmayın doktor buna kendi halinde bırakın demiş iletişim başkanlığından aylık alıyor büyük ihtimal ne yazacağını bilmiyor bari biraz yüksek zekalı birini troll yapsaydınız en kötü adamı yapmışlar.

journeykbr3223, 8 ay önce

tıp mı zor hahaha

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 14:21

mesela bir genel cerrahi günde 4 tane ameliyat yapıyor ayda 80-90 ameliyat yapıyor bir genel cerrah

eğer sağlık sistemi özelleşirse o doktor her ameliyat başı amerikadaki, avrupadaki gibi yapılan ameliyat başını belli bir kısmını alır

atıyorum safra kesesi ameliyatı olsun normal ücreti 15-20 bin tl, devlette bedava, özelleşme olsaydı doktor o ameliyat başına en az 5-10bin alırdı

80 çarpı 5 desen bile sadece ameliyattan 400 bin tl alacak, muayene olsun, diğer işlemler olsun hiç bahsetmiyorum bile

ama bir uzman hekimin maksimun alacağı ücret 50bin lira burada

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 14:22

tıp mı zor, yok daha neler

askerlik net bir şekilde daha zordur, fiziksel kuvveti kimse yapamaz ama beyin gücünü herkes yapabilir

alpay1, 8 ay önce

zor tabi birkaç gün önce de ağlıyordun doktorlar tabi zam almalı diye ne ahlaksız troller var arkadaş milletin aklıyla dalga geçen bu şahısı takmayın doktor buna kendi halinde bırakın demiş iletişim başkanlığından aylık alıyor büyük ihtimal ne yazacağını bilmiyor bari biraz yüksek zekalı birini troll yapsaydınız en kötü adamı yapmışlar.

Yunus emre89
Aday Memur
19 Eylül 2022 14:48

Belediye memur 5/1 sds , yemek parası var evli 13580

tolgperperek
Şube Müdürü
19 Eylül 2022 15:48

Ne anlattığın konusunda fikırim yok, madem hekimlikte çok yoruluyorsun, hakettiğin maddi karşılığı alamıyorsun bırak başka iş yap...burda herhangi bir memur yılda 400.000 sayfa evrak, günde 50-200 farklı vatandaş ile birerbir karşı karşıya gelip, haftada 36 ayrı kurum, yurt dışı hukuki evrak...vb ile yazışma yapıp, araştırma,netice ve dosya kapamasını gerçekleştirip, yıl sonu raporlamasını yapıp kitap gibi sunuyor yinede ağlamıyor

Mr.BillGates, 8 ay önce
Yahu nasıl bri mantığınız nasıl bri hekim çekememezliğiniz var, hekimler size ne yaptı hayatınızı iyileştirmekten başka. Bu berbat ülkede çok yoğun şartlarda günde 80 hasta bakıp ayda en az 7 tane mesai üstüne 32 saat nöbet tutup, malpraktis davadında kıyısından geçmediği geliriyle milyonlarca yl ceza ödemeye zorlanan hekimler bu berbat sistmede soradan memur maaşlarına yakın alırken neredeydi adalet hakkaniyet duygunuz. Hayatınız ne kadar kıymetliyle hekimler de o derece kazanmak zorunda , incecik beyin kabuğunuza bunu işleyin lütfen

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 15:50

o yüzden memur hekimden fazla almalı değil mi? hekim ne yapıyor ki? fdsafsdafsda

tolgperperek, 8 ay önce

Ne anlattığın konusunda fikırim yok, madem hekimlikte çok yoruluyorsun, hakettiğin maddi karşılığı alamıyorsun bırak başka iş yap...burda herhangi bir memur yılda 400.000 sayfa evrak, günde 50-200 farklı vatandaş ile birerbir karşı karşıya gelip, haftada 36 ayrı kurum, yurt dışı hukuki evrak...vb ile yazışma yapıp, araştırma,netice ve dosya kapamasını gerçekleştirip, yıl sonu raporlamasını yapıp kitap gibi sunuyor yinede ağlamıyor

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 15:54

ve hafta sonları memur çalışmıyori yılda 250 gün çalışsa, sıradan bir memur en az 400bin sayfa evrak hazırlıyormuş yani 400bin/250= 1600 sayfa

vay be memurlar günde 1600 sayfa evrak, 200 kişinin sorunlarını çözüyor + 1 haftada 36 farklı kurum ile yazışma yapıyor

bu memurun başını kaşıyacak vakti yok desene

tolgperperek, 8 ay önce

Podesta
Genel Müdür
19 Eylül 2022 16:41

Asıl senin nasil bir mantigin var.. hiç kimse ama hiç kimse doktor az maaş alsın demedi..demez.. Bu denli bir fark olmaması lazım dedi.. Ben de diyorum.. neyin havası bu anlayamıyorum.. bekçi ile aynı alırken de yanlıştı simdi de yanlış.. diğer memurlar da doktora benim 3 katim veriyorsun benim maaşımı da artır der..diyeceğiz de.. kamuda bir denge olmalı..

Mr.BillGates, 8 ay önce
Yahu nasıl bri mantığınız nasıl bri hekim çekememezliğiniz var, hekimler size ne yaptı hayatınızı iyileştirmekten başka. Bu berbat ülkede çok yoğun şartlarda günde 80 hasta bakıp ayda en az 7 tane mesai üstüne 32 saat nöbet tutup, malpraktis davadında kıyısından geçmediği geliriyle milyonlarca yl ceza ödemeye zorlanan hekimler bu berbat sistmede soradan memur maaşlarına yakın alırken neredeydi adalet hakkaniyet duygunuz. Hayatınız ne kadar kıymetliyle hekimler de o derece kazanmak zorunda , incecik beyin kabuğunuza bunu işleyin lütfen

Podesta
Genel Müdür
19 Eylül 2022 16:43

Malpraktiz mi kaldı?

Mr.BillGates, 8 ay önce

MrtrmrM
Memur
19 Eylül 2022 16:50

Arkadaşlar bu journeykbr denen kişi burada bir kaç nick kullanıyor. Wuhanlı nickini kullanan kişi yani. Bazen başka nick kullanip kendisiyle tartışıyor :) Kendisinin doktor olduğunu düşünüyorum. Fikirlerinde bir ayrışma ve uçuşma var.

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 17:01

kamuda çalışanların hepsi aynı almalı milletvekilinden, cerrahına, cerrahından memuruna herkes aynı almalı ancak bu şekilde çözülür (!)

Podesta, 8 ay önce

Asıl senin nasil bir mantigin var.. hiç kimse ama hiç kimse doktor az maaş alsın demedi..demez.. Bu denli bir fark olmaması lazım dedi.. Ben de diyorum.. neyin havası bu anlayamıyorum.. bekçi ile aynı alırken de yanlıştı simdi de yanlış.. diğer memurlar da doktora benim 3 katim veriyorsun benim maaşımı da artır der..diyeceğiz de.. kamuda bir denge olmalı..

Umut0621
Genel Müdür
19 Eylül 2022 17:07

Trol olduğunu kanıtladın tebrik ediyorum. 2 haftadır ülkelere göre doktor maaşı verileri paylaşıp doktorların tüm memurparın en az 5 katı kazanması gerektiğini belirten kişi şuan da doktora verilen zammın geri çekilmesini istiyor. Ya troldür ya da zamsızlıktan dolayı kafayı yemiş bir memur kardeşimiz olabilir. Allah şifa versin

eskiden bir polis, bir avukat, 1mühendis pratisyenden daha fazla kazanıyordu, yine aynı oranın kurulması gerek

yine pratisyenden fazla alacak şeklinde aynı oran kurulmalı yoksa tüm memurlar olarak kabul etmiyoruz

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 17:09

sizin istediğinize tercüme oluyorum.

yoksa avrupada savcı maaşları-uzman doktor maaşları 12-15bin eurodur, milletvekili maaşı 8bin eurodur, mühendis, mimar falan 3-4bin euro, öğretmen, memur maaşları falan da 2-3bin eurodır

olması gereken budur bizim ülkemizde de aynı hiyerarşi olmalı

Umut0621, 8 ay önce
Trol olduğunu kanıtladın tebrik ediyorum. 2 haftadır ülkelere göre doktor maaşı verileri paylaşıp doktorların tüm memurparın en az 5 katı kazanması gerektiğini belirten kişi şuan da doktora verilen zammın geri çekilmesini istiyor. Ya troldür ya da zamsızlıktan dolayı kafayı yemiş bir memur kardeşimiz olabilir. Allah şifa versin

Umut0621
Genel Müdür
19 Eylül 2022 17:18

Kusura bakmayın siz çok fazla kibirli birisisiniz. Sizinle tartışılmaz. Doktor olmuşsunuz ama ego tavan. Psikologları, hemşireleri, diğer sağlık çalışanlarını bile aşağılayan küçük gören birisisiniz. Yazık valla. Keşke üniversite sınavı ve tusun yanında bir de empati ve kişilerarası ilişkiler sınavıda olsaydı. Siz kesin kalırdınız. Böyle birisi hastalarına da bu gözle bakıyorsa o hastalara yazık valla. Bir kaç sayfa öncesinde psikologlarıda aşağılıyordu. Psikoloji fakülteleri uydurukmuş hemşire fakülteleri uydurukmuş. Keşke hemşire teknisyen mühendis psikolog çalışmasa bütün iş buna kalsa. Böylelerinin zihniyetine göre, doktor en değerli şey iken diğer sağlık çalığanlarını ayak takımı gibi görürler. Çoğu doktor neyseki böyle değil.
Mr.BillGates, 8 ay önce
Hakikaten akıl tutulması yaşıyorsunuz. Uzman çavuşlar bir sıralama elemeye tabi tutulmuyor asker olma fiziki kriterlerini karşılamak dışında, lise mezunu da olabilir. Öyle eğitim de almazlar, bu işi birilerinin yapması gerekiyor ve iyi de kazanmaları gerekiyor. Ama paralı askerlerle yıllarını insan canıyla uğraşmak için tıp gibi zor bir ilmi öğrenip uygulamaya vermiş insanların emeğini maaşını bir tutamazsınız. Akılsık mantıksızlık diz boyu.

Umut0621
Genel Müdür
19 Eylül 2022 17:20

Şizofreni belirtileri gördüm bu journeyde. Allah şifa versin
MrtrmrM, 8 ay önce

Arkadaşlar bu journeykbr denen kişi burada bir kaç nick kullanıyor. Wuhanlı nickini kullanan kişi yani. Bazen başka nick kullanip kendisiyle tartışıyor :) Kendisinin doktor olduğunu düşünüyorum. Fikirlerinde bir ayrışma ve uçuşma var.

journeykbr3223
Yasaklı
19 Eylül 2022 17:37

ilk olarak bir kaç bu şekilde yazılmaz, bitişik yazılır birkaç diye, bu saatten sonra dil bilgisi öğrettirmeyin bana

iki kafana göre insanlara tanı koyman ve bu şekilde hekimleri küçük görmen???

üç sana ne kardeşim, burada herkes kendi fikrini belirtir, siz arada uçuk fark var deyince sorun yok, doktor kardeşimiz gelmiş kendi sorununu dile getirince egoist mi oluyor, hadi oradan

doktor kardeşimizi yedirtmeyiz sana

Umut0621, 8 ay önce
Şizofreni belirtileri gördüm bu journeyde. Allah şifa versin

Podesta
Genel Müdür
19 Eylül 2022 18:04

Ne şekersin sen öyle

kamuda çalışanların hepsi aynı almalı milletvekilinden, cerrahına, cerrahından memuruna herkes aynı almalı ancak bu şekilde çözülür (!)

Toplam 18057 mesaj
«766767768769770771772773774775776777»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi