yazılımcı olarak hekimleri desteklemenin nesini yanlış buluyorsun, anlam veremiyorum hekimlerimiz bizim düşmanlarımız değil bu şekilde lanse etmen ne kadar kötü
yazılım konusunda da iyice saçmaladın, yok israilin bir projesiymiş sen böyle devam et, sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz,
bizim yaptığımız oyun sektöründe millete silah ve savunma anlamında katkı verememiş olabiliriz, ama ülkemize döviz olarak çok büyük katkısı var ve çok fazla da istihdam oluştuk, oyun sektörüne küçük olarak bakmayın, bulunduğum şirket yakın zamanda 250milyon dolar yatırım aldı öyle senin sandığın küçük şeylerle ilgilenmiyoruz
yazılımcı olarak hekimleri desteklemenin nesini yanlış buluyorsun, anlam veremiyorum hekimlerimiz bizim düşmanlarımız değil bu şekilde lanse etmen ne kadar kötü
yazılım konusunda da iyice saçmaladın, yok israilin bir projesiymiş sen böyle devam et, sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz,
bizim yaptığımız oyun sektöründe millete silah ve savunma anlamında katkı verememiş olabiliriz, ama ülkemize döviz olarak çok büyük katkısı var ve çok fazla da istihdam oluştuk, oyun sektörüne küçük olarak bakmayın, bulunduğum şirket yakın zamanda 250milyon dolar yatırım aldı öyle senin sandığın küçük şeylerle ilgilenmiyoruz
tolgperperek , 3 yıl önce
Ben zaten yazılım ürün uzmanlığı ve yazılım firmasında bir çok görevde yer aldım buna müdürlük dahil; müşterilerde havelsan, aselsan, tai vb. ne anlattığını halada anlamıyorum, gayette güzel özelde paramı kazandım. Yazılımcıyım deyip hekimlerimi savunuyorsun....nasıl bir alakadır hala çözemedim.Artı yazılımcı bu ülkeye nasıl parayı kazandırıyormuş onuda yaz hepberaber gülelim....kodları yazdığın yazılım firması Amerika kökenli ama merkezi israil firmasımıdır. Büyük işler buna silah sanayii dahil malesef ürün yazılımı tamamlanmak zorunda olduğu yazılımlar yurtdışı dır....mühendiislik grupları roketi, uçağı, jeti, silahı, içindeki sensorün programlasını dahi onlarla yapar.