siz abartıyorsunuz olmayan maaşları gösteriyorsunuz temel maaş ve emekliliğe yansıyan maaşta düzenlenme yok maaş robotundan bakabilirsin halen neyi anlamak istemiyorsun temel maaş halen 16bin lira pratisyenlerin de 12bin tl (çoğu memurdan daha düşük) https://www.memurlar.net/maas/ halen yalan algı yapıyorsun pes doğrusu yapılan düzenlenme ek ödeme yönetmeliğin düzenlenmesi, 100 kez sana resmi gazete atmışımdır halen inkar ediyorsun, siz böylesiniz çünkü https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/08/20220812-9.htm gelme nedeni de hekimlerin asıl maaşını bu ek ödeme oluşturur, pandemi öncesine kadar böyleydi en az maaş kadar ek ödeme alınırdı ama pandemiden sonra hastanenin giderleri gelirden fazla olduğundan çoğu hastane ek ödeme ödeyemez hale geldi ve maaşlar taban seviyeye geldi yapılan düzenlenme bu ek ödemedeki mahsuplaşmayı kaldırmak ve sut ücretlerine gelen düzenlenme yani hastanenin gelirlerini artırmak ve eskisi gibi ek ödemelerin normal seviyeye çıkarmak (ESKİSİ GİBİ) KISACASI TABAN MAAŞ AYNI DURUYOR BİR YERE GİTMEDİ, EK ÖDEMELERDEKİ MAHSUPLAŞMA KALKTI VE SUT YANİ SAĞLIKTA UYGULAMA TEBLİĞİNDE DÜZENLEME OLDU O DA ENFLASYON ORANINDA %40 OLDU journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
siz abartıyorsunuz olmayan maaşları gösteriyorsunuz
temel maaş ve emekliliğe yansıyan maaşta düzenlenme yok maaş robotundan bakabilirsin halen neyi anlamak istemiyorsun
temel maaş halen 16bin lira pratisyenlerin de 12bin tl (çoğu memurdan daha düşük)
https://www.memurlar.net/maas/ halen yalan algı yapıyorsun pes doğrusu
yapılan düzenlenme ek ödeme yönetmeliğin düzenlenmesi, 100 kez sana resmi gazete atmışımdır halen inkar ediyorsun, siz böylesiniz çünkü
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/08/20220812-9.htm
gelme nedeni de hekimlerin asıl maaşını bu ek ödeme oluşturur, pandemi öncesine kadar böyleydi en az maaş kadar ek ödeme alınırdı ama pandemiden sonra hastanenin giderleri gelirden fazla olduğundan çoğu hastane ek ödeme ödeyemez hale geldi ve maaşlar taban seviyeye geldi
yapılan düzenlenme bu ek ödemedeki mahsuplaşmayı kaldırmak ve sut ücretlerine gelen düzenlenme yani hastanenin gelirlerini artırmak ve eskisi gibi ek ödemelerin normal seviyeye çıkarmak (ESKİSİ GİBİ)
KISACASI TABAN MAAŞ AYNI DURUYOR BİR YERE GİTMEDİ, EK ÖDEMELERDEKİ MAHSUPLAŞMA KALKTI VE SUT YANİ SAĞLIKTA UYGULAMA TEBLİĞİNDE DÜZENLEME OLDU O DA ENFLASYON ORANINDA %40 OLDU
mesela bir uzman hekim hastanesinde önceden 2020de pandemi öncesi atıyorum 5-6 maaş alırken 5-6 da ek ödeme alırdı
pandemide covid ek ödemelerle bu sağlandı
yıl 2022 herkesin enflasyonla gelirleri arttı ama uzman hekimin maaşı baharda 6-7 maaş 0 ek ödemeydi, maaşı düşmüştü
ek ödemeyi tekrar işlevli hale getirildi bu düzenlenme ile
yani taban maaşlar falan artmadı, algı yapmayın, insanları kışkırtmayın
mesela bir uzman hekim hastanesinde önceden 2020de pandemi öncesi atıyorum 5-6 maaş alırken 5-6 da ek ödeme alırdı pandemide covid ek ödemelerle bu sağlandı yıl 2022 herkesin enflasyonla gelirleri arttı ama uzman hekimin maaşı baharda 6-7 maaş 0 ek ödemeydi, maaşı düşmüştü ek ödemeyi tekrar işlevli hale getirildi bu düzenlenme ile yani taban maaşlar falan artmadı, algı yapmayın, insanları kışkırtmayın journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
Taban maaşa zam geldiğini söyleyen kim hanımefendi? Benim taban maaşa zam geldiğini söylediğim bir tane cümlemi bulun söz veriyorum gidip kendi kendimi en yakın sulh hukuk mahkemesine şikayet edecem. Ek ödemelere gelen zamdan tüm memurlar faydalansın dedim ben. Ortalama bir memurun ek ödemesi sadece 2.600 tl farkında mısınız? Neden bunu tartışmıyorsunuz? Çünkü umrunuzda bile değil. Yani empati yeteneğiniz yok. Hep kendi mesleğinizi düşünüyorsunuz ama asla bir mühendisin ek ödemesi niye azdır, bir büro memuru, tekniker, hemşire, psikolog, polis, teknisyen ya da hizmetliye bu ağır enflasyon şartlarında iyileştirme yapılmıyor diye düşünmüyorsunuz. Neyse ben pes ediyorum. Sen kazandın. Umarım artık yazıp forumu rahatsız etmezsin. Ya da yaz banane cevap vermeyeceğim. Kahvehane gibi oldu burası sayeenizde Umut0621, 8 ay önce - Alıntıya git
peki sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anla
Journeykbr, oyun şirketinde çalışıyorum demişsin bahsettiğin yatırıma göre tek bir şirket var ve orada çukurova üniversitesi mezunu çalışan yok nasıl olacak bu iş, ayrıca mobile developer ım diyorsun oyun şirketleri genelde hep game developer alır :)
Journeykbr, oyun şirketinde çalışıyorum demişsin bahsettiğin yatırıma göre tek bir şirket var ve orada çukurova üniversitesi mezunu çalışan yok nasıl olacak bu iş, ayrıca mobile developer ım diyorsun oyun şirketleri genelde hep game developer alır :) cictatanga, 8 ay önce - Alıntıya git
peak ı kastediyorsan o değil, artık çok yaygın baya yatırımlar alan startup temelli oyun şirketleri var
https://www.memurlar.net/haber/1010964/bakan-varank-tan-55-milyon-dolarlik-yatirim-alan-turk-oyun-firmasina-tebrik.html
https://www.memurlar.net/haber/982707/abd-den-turk-oyununa-60-milyon-dolar-span-class-keyword-yatirim-span.html
https://mobidictum.biz/tr/yatirim-alan-turk-oyun-firmalari-2021/
orada olmayan çok daha fazla şirket bulunmakta, milyon dolar üzerinde yatırım yapılıyor
Yıne Doktorlar basmış bu sayfayı.Gidip kendinize başka bir sayfa açın, bu sayfa amacına uygun olarak kalsın.Lütfen yeter, rica ediyoruz yeter...
Sağlık bakanlığı Mühendis her şey içinde 16.770( yüzde 27 lik vergi dilimi deyim) sorusu olan özelden yazabilir, sağlıcakla kalın.
pratisyen hekim maaş 12 maaş 2 de döner toplamda 14
Yıne Doktorlar basmış bu sayfayı.Gidip kendinize başka bir sayfa açın, bu sayfa amacına uygun olarak kalsın.Lütfen yeter, rica ediyoruz yeter... Gururu65, 8 ay önce - Alıntıya git
haklısın kardeşim bıktık bu doktor ve öğretmenlerin ağlamalarından.
özellikle kamudaki en yüksek maaşları almalarına rağmen en çok sesleri çıkan yine doktorlar.
zaten forumda trolden geçilmiyor. bu uzun tartışmaları yapanların çoğunun kamu çalışanı olduğunu zannetmiyorum.
Havaalanı memur lisans 3/2 maaş 27 bin Nadir65, 8 ay önce - Alıntıya git
çok.düşer inş.
Birisi doktor arkadaşlara tüm memurların taban maaşının düşük olduğunu, sadece kendilerine has bir durum olmadığını anlatsın!
dhmi şoför vergı kesıntısi yuzde 27 18450 tl
dhmi şoför vergı kesıntısi yuzde 27 18450 tl memurdayı16, 8 ay önce - Alıntıya git
düşer inş.
düşer inş. fakir.adam, 8 ay önce - Alıntıya git
ahahaha
haklısın kardeşim bıktık bu doktor ve öğretmenlerin ağlamalarından. özellikle kamudaki en yüksek maaşları almalarına rağmen en çok sesleri çıkan yine doktorlar. zaten forumda trolden geçilmiyor. bu uzun tartışmaları yapanların çoğunun kamu çalışanı olduğunu zannetmiyorum. izzetpasa, 8 ay önce - Alıntıya git
Uzman doktorlar düne kadar sıradan memur tekniker maaşına inanılmaz bir iş yüküyle çalışıyordu, bir nebze düzeltme oldu vibunu çekemiyorsunuz. Sizden 50 kat emek veren sizün van sorumluluğunuzu alan bu neslek grubundan ne istiyorsunuz? Neden haklarını alaraöaları zorunuza gidiyor??utanmaz hakkaniyetsizler. Mr.BillGates, 8 ay önce - Alıntıya git
Engineer 3147 baya baya abartmışsin. Bir memurun, muhendisin kamuda doktordan fazla yıpranmasi vs vs safsatadan ibaret.
Belediyede memurluk yaptim, şimdi bakanlıkta daha üst bir pozisyonda çalışıyorum. Şunu yaşayarak çok iyi anladim ki kamu kurumlarinda altta çalışan memurlar, muhendisler vs daha rahati yok. Sorumluluklari yok, beyin kullanma desen hiç yok. Yan gel yat. Sorumluluk babinda neden mülki idare amirinin sorumluluğu ile kiyasliyorsun, doktorun ki başka, onlarinki başka. Al eline neşteri, gir ameliyata, görürsün farkıni. Herkes tıp okuyamaz. Çok gördük ben sürekli ders calisamam diyip muhendislik yazani.
Hakedene hakkini vermek lazim. Doktorlara güzel bir iyileştirme yapıldı, Helali hoş olsun.