Editörler : cihan27E.Kayı Han
«773774775776777778779780781782783784»
26 Eylül 2022 07:53

journeykbr3223
Yasaklı

Pratisyen hekim 184 saat normal mesai (diğer memurlar gibi 135 saat değil) üstüne 120saat fazla mesai yani toplam 300saat normal memurun 2.5 katı

Aldığı maaş 13500 ve ek mesai ve ek ödeme toplamı 9bin ile toplam 23bin

İtirazı olan varsa sizin 2-3 kat fazla mesai yapılarak bu kadar kazanılıyor

26 Eylül 2022 10:15

itoker
Aday Memur
Bakanlık 8/1 mühendis.bekar,sendika yok, bes yok.15.300 tl her şey dahil.
nasilolacakbuisler, 8 ay önce - Alıntıya git

sözleşmeli mi?

26 Eylül 2022 10:33

nasilolacakbuisler
Genel Müdür

sözleşmeli mi?

itoker, 8 ay önce - Alıntıya git
8/1 yazdım bak orda.
27 Eylül 2022 06:01

M Y T H
Daire Başkanı
Uzman doktorlar düne kadar sıradan memur tekniker maaşına inanılmaz bir iş yüküyle çalışıyordu, bir nebze düzeltme oldu vibunu çekemiyorsunuz. Sizden 50 kat emek veren sizün van sorumluluğunuzu alan bu neslek grubundan ne istiyorsunuz? Neden haklarını alaraöaları zorunuza gidiyor??utanmaz hakkaniyetsizler.
Mr.BillGates, 8 ay önce - Alıntıya git

Daha 4 ay önce cerrahi uzmanı günde 13 saat mesai yapıp 13bin tl hepsi dahil eline geçiyordu.Bunu da bilmeyen yoktu. Devri lüp-lüp gibiydi herşey. Hatta hemşireler in bile doktordan fazla eline geçtiği yılın ilk 6 ayında internet sayfalarında forumlarda yazılıyor, maaş bordroları dolaşıyordu. Sağlıkta maaşta eşitlik vardı.Zabıtanın hatta hastane güvenliğinin durumu çok daha iyiydi.

Sağlıkta sosyalizm ilan edildi deniliyordu.

Yahu 1 yıl önce toplu sözleşmede doktorların dönerlerini kesip diğer personele dağıtmadılar mı? Bu sözleşmedeki. " tabip dışı personel" kelimesini Aynen hatırlatırım.

Bitti mi hayır.Doktorun Türkiye şartlarında haklarını alıyor mu? BELKİ YARISINI.

27 Eylül 2022 06:07

birtutamumut
Kapalı

ülke, saman altından milyonlar milyarlar götürenlerden geçilmiyorken ve onlara tek söz etmiyorken bin küsür dolar alan doktora mı laf ediyorsunuz ?

siz rezilsiniz

27 Eylül 2022 10:29

fakir.adam
Şube Müdürü

ülke, saman altından milyonlar milyarlar götürenlerden geçilmiyorken ve onlara tek söz etmiyorken bin küsür dolar alan doktora mı laf ediyorsunuz ?

siz rezilsiniz

birtutamumut, 8 ay önce - Alıntıya git

milyon/milyar götürenler hakedmekdedirler.

27 Eylül 2022 11:49

Gururu65
Daire Başkanı

Vallahi billahi 3 gündür bu sayfaya girmemiştim bi girdim yine DOKTOR yine DOKTOR.Yav Allah aşına yeter, bu sayfa sizin dert anlatma sayfası değilki, insanlar bakıp maaş merakı, vb.varsa bakıp gidiyor bu nedir yaa.Yok Pratisyen hekim bu kadar mesai yapmış bunu almış, yok Döner eksik yatmış, yok ülkeden gitmek şart oldu.Gidin kardeşim gidin, kalmak iayeyen kalsın.Ülkemin imkanı bu kadar ne yapalım.Biraderim taşeron şoför, aldığı maaş 5850 Tl.Elbetteki Doktorların da diğer memurlarında aldığı maaş bu ortamda ço çok düşük ama ne yapalım.Bakın sayın doktorlar mesaiden şundan bundan bahsediyonuz yaa, Dün Mersinde şehit olan Polis kardeşimiz ve diğerleri ayda 240 saatten fazla mesai yapıyor ve öyle pek cok memur gibi masa başinda oturrark değil, gün boyu ayakta, scakta, soğukta karda Çamurda.Ama hic birisi gekip burda ağlayıp zırlamıyor.Lutfen Sayın Doktor arkadaşlarımız, bu sayfayı bırakın usulüne uygun kullanalım.Lütfen Rica ediyorum.Saygılarmla

27 Eylül 2022 12:05

journeykbr3223
Yasaklı

Vallahi billahi 3 gündür bu sayfaya girmemiştim bi girdim yine DOKTOR yine DOKTOR.Yav Allah aşına yeter, bu sayfa sizin dert anlatma sayfası değilki, insanlar bakıp maaş merakı, vb.varsa bakıp gidiyor bu nedir yaa.Yok Pratisyen hekim bu kadar mesai yapmış bunu almış, yok Döner eksik yatmış, yok ülkeden gitmek şart oldu.Gidin kardeşim gidin, kalmak iayeyen kalsın.Ülkemin imkanı bu kadar ne yapalım.Biraderim taşeron şoför, aldığı maaş 5850 Tl.Elbetteki Doktorların da diğer memurlarında aldığı maaş bu ortamda ço çok düşük ama ne yapalım.Bakın sayın doktorlar mesaiden şundan bundan bahsediyonuz yaa, Dün Mersinde şehit olan Polis kardeşimiz ve diğerleri ayda 240 saatten fazla mesai yapıyor ve öyle pek cok memur gibi masa başinda oturrark değil, gün boyu ayakta, scakta, soğukta karda Çamurda.Ama hic birisi gekip burda ağlayıp zırlamıyor.Lutfen Sayın Doktor arkadaşlarımız, bu sayfayı bırakın usulüne uygun kullanalım.Lütfen Rica ediyorum.Saygılarmla

Gururu65, 8 ay önce - Alıntıya git

Doktorların bir şey soyledigi yok. Ve hiçbir doktor da yorum yapmıyor. Asıl yorum yapan hekimlerin fazla aldıklarını soyleyenler, mühendis nick'li sahi skendini öğretmen diye tanıtan başka şahıslar tarafından hekimlerin maaşları eleştiriyorlar.

Tek soyledikleri 5-6 ay önceki gibi olsun umzan hekim, öğretmen, mühendis maaşları esitlensin diyorlar çünkü devlet memurları eşit maaş almaları gerekliymiş gibi lanse ediyorlar

27 Eylül 2022 12:07

journeykbr3223
Yasaklı

Ve hep de söylerim en düşük asker polis maaşı uzman doktorun maaşını eşit olmali acilen. Onlar bizim için canlarını feda ediyorlar. Onlar gibi başka meslek grubu yok.

27 Eylül 2022 18:53

doks
Daire Başkanı

Öff maaşlara bak be. 15 binler 20 binler havada uçuşuyor. Milyonluk evleri kapış kapış alırsınız artık! Birde bu meteliklerle birilerine hava atmaya çalışanlar var şaka gibi.

28 Eylül 2022 10:17

hkaya9174
Aday Memur

Merhaba. Kamuda endüstri mühendisi olarak çalışan var mı? Endüstri mühendisi güncel maaşı ne kadar acaba net olarak?

28 Eylül 2022 10:59

fakir.adam
Şube Müdürü

Merhaba. Kamuda endüstri mühendisi olarak çalışan var mı? Endüstri mühendisi güncel maaşı ne kadar acaba net olarak?

hkaya9174, 8 ay önce - Alıntıya git

6k-7k arası maaşı var.dolgun.

28 Eylül 2022 12:35

izzetpasa
Aday Memur
Uzman doktorlar düne kadar sıradan memur tekniker maaşına inanılmaz bir iş yüküyle çalışıyordu, bir nebze düzeltme oldu vibunu çekemiyorsunuz. Sizden 50 kat emek veren sizün van sorumluluğunuzu alan bu neslek grubundan ne istiyorsunuz? Neden haklarını alaraöaları zorunuza gidiyor??utanmaz hakkaniyetsizler.
Mr.BillGates, 8 ay önce - Alıntıya git

tek emek veren siz değilsiniz sözlerini sana iade ediyorum

29 Eylül 2022 00:24

journeykbr3223
Yasaklı

tek emek veren siz değilsiniz sözlerini sana iade ediyorum

izzetpasa, 8 ay önce - Alıntıya git

https://twitter.com/tibbiyelisozluk/status/1575201459309662208

zaten yeni yönetmelikteki dönerlerde de büyük sorunlar var deniliyor, hekimlerin aldıkları üniversite hastanelerinde daha çok düşmüş diye iddialar var

29 Eylül 2022 12:49

izzetpasa
Aday Memur

forumdaki bu başlığın kapatılması gerekiyor. her yer troll dolu birileri kendi çalıp kendi oynuyor.

01 Ekim 2022 07:27

breze06
Genel Müdür

hkaya9174, 8 ay önce - Alıntıya git

Kamuda hangi mühendis olduğunun önemi yok muhendissen aynı maaş alırsın sadece çalıştığın kuruma göre maaş değişir.

02 Ekim 2022 15:15

alemsefam
Şef

ülkede ne çok doktor düşmanı varmış be ulan sende tıp okusaydın elini mi tuttular

03 Ekim 2022 00:48

Krtrmzn
Aday Memur

Pratisyen hekim 184 saat normal mesai (diğer memurlar gibi 135 saat değil) üstüne 120saat fazla mesai yani toplam 300saat normal memurun 2.5 katı

Aldığı maaş 13500 ve ek mesai ve ek ödeme toplamı 9bin ile toplam 23bin

İtirazı olan varsa sizin 2-3 kat fazla mesai yapılarak bu kadar kazanılıyor

journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
Bizden azmış :)
03 Ekim 2022 00:50

Krtrmzn
Aday Memur

dhmi şoför vergı kesıntısi yuzde 27 18450 tl

memurdayı16, 8 ay önce - Alıntıya git
Vay anam biz boşa çalışıyoruz
04 Ekim 2022 17:21

ismailyas

ziraat bankası servis görevlisi için alım varmış sınava girmeyi düşünüyorum maaşlar nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi

Toplam 18057 mesaj
«773774775776777778779780781782783784»