Pratisyen hekim 184 saat normal mesai (diğer memurlar gibi 135 saat değil) üstüne 120saat fazla mesai yani toplam 300saat normal memurun 2.5 katı
Aldığı maaş 13500 ve ek mesai ve ek ödeme toplamı 9bin ile toplam 23bin
İtirazı olan varsa sizin 2-3 kat fazla mesai yapılarak bu kadar kazanılıyor
Bakanlık 8/1 mühendis.bekar,sendika yok, bes yok.15.300 tl her şey dahil. nasilolacakbuisler, 8 ay önce - Alıntıya git
sözleşmeli mi?
sözleşmeli mi? itoker, 8 ay önce - Alıntıya git
Uzman doktorlar düne kadar sıradan memur tekniker maaşına inanılmaz bir iş yüküyle çalışıyordu, bir nebze düzeltme oldu vibunu çekemiyorsunuz. Sizden 50 kat emek veren sizün van sorumluluğunuzu alan bu neslek grubundan ne istiyorsunuz? Neden haklarını alaraöaları zorunuza gidiyor??utanmaz hakkaniyetsizler. Mr.BillGates, 8 ay önce - Alıntıya git
Daha 4 ay önce cerrahi uzmanı günde 13 saat mesai yapıp 13bin tl hepsi dahil eline geçiyordu.Bunu da bilmeyen yoktu. Devri lüp-lüp gibiydi herşey. Hatta hemşireler in bile doktordan fazla eline geçtiği yılın ilk 6 ayında internet sayfalarında forumlarda yazılıyor, maaş bordroları dolaşıyordu. Sağlıkta maaşta eşitlik vardı.Zabıtanın hatta hastane güvenliğinin durumu çok daha iyiydi.
Sağlıkta sosyalizm ilan edildi deniliyordu.
Yahu 1 yıl önce toplu sözleşmede doktorların dönerlerini kesip diğer personele dağıtmadılar mı? Bu sözleşmedeki. " tabip dışı personel" kelimesini Aynen hatırlatırım.
Bitti mi hayır.Doktorun Türkiye şartlarında haklarını alıyor mu? BELKİ YARISINI.
ülke, saman altından milyonlar milyarlar götürenlerden geçilmiyorken ve onlara tek söz etmiyorken bin küsür dolar alan doktora mı laf ediyorsunuz ?
siz rezilsiniz
ülke, saman altından milyonlar milyarlar götürenlerden geçilmiyorken ve onlara tek söz etmiyorken bin küsür dolar alan doktora mı laf ediyorsunuz ? siz rezilsiniz birtutamumut, 8 ay önce - Alıntıya git
milyon/milyar götürenler hakedmekdedirler.
Vallahi billahi 3 gündür bu sayfaya girmemiştim bi girdim yine DOKTOR yine DOKTOR.Yav Allah aşına yeter, bu sayfa sizin dert anlatma sayfası değilki, insanlar bakıp maaş merakı, vb.varsa bakıp gidiyor bu nedir yaa.Yok Pratisyen hekim bu kadar mesai yapmış bunu almış, yok Döner eksik yatmış, yok ülkeden gitmek şart oldu.Gidin kardeşim gidin, kalmak iayeyen kalsın.Ülkemin imkanı bu kadar ne yapalım.Biraderim taşeron şoför, aldığı maaş 5850 Tl.Elbetteki Doktorların da diğer memurlarında aldığı maaş bu ortamda ço çok düşük ama ne yapalım.Bakın sayın doktorlar mesaiden şundan bundan bahsediyonuz yaa, Dün Mersinde şehit olan Polis kardeşimiz ve diğerleri ayda 240 saatten fazla mesai yapıyor ve öyle pek cok memur gibi masa başinda oturrark değil, gün boyu ayakta, scakta, soğukta karda Çamurda.Ama hic birisi gekip burda ağlayıp zırlamıyor.Lutfen Sayın Doktor arkadaşlarımız, bu sayfayı bırakın usulüne uygun kullanalım.Lütfen Rica ediyorum.Saygılarmla
Vallahi billahi 3 gündür bu sayfaya girmemiştim bi girdim yine DOKTOR yine DOKTOR.Yav Allah aşına yeter, bu sayfa sizin dert anlatma sayfası değilki, insanlar bakıp maaş merakı, vb.varsa bakıp gidiyor bu nedir yaa.Yok Pratisyen hekim bu kadar mesai yapmış bunu almış, yok Döner eksik yatmış, yok ülkeden gitmek şart oldu.Gidin kardeşim gidin, kalmak iayeyen kalsın.Ülkemin imkanı bu kadar ne yapalım.Biraderim taşeron şoför, aldığı maaş 5850 Tl.Elbetteki Doktorların da diğer memurlarında aldığı maaş bu ortamda ço çok düşük ama ne yapalım.Bakın sayın doktorlar mesaiden şundan bundan bahsediyonuz yaa, Dün Mersinde şehit olan Polis kardeşimiz ve diğerleri ayda 240 saatten fazla mesai yapıyor ve öyle pek cok memur gibi masa başinda oturrark değil, gün boyu ayakta, scakta, soğukta karda Çamurda.Ama hic birisi gekip burda ağlayıp zırlamıyor.Lutfen Sayın Doktor arkadaşlarımız, bu sayfayı bırakın usulüne uygun kullanalım.Lütfen Rica ediyorum.Saygılarmla Gururu65, 8 ay önce - Alıntıya git
Doktorların bir şey soyledigi yok. Ve hiçbir doktor da yorum yapmıyor. Asıl yorum yapan hekimlerin fazla aldıklarını soyleyenler, mühendis nick'li sahi skendini öğretmen diye tanıtan başka şahıslar tarafından hekimlerin maaşları eleştiriyorlar.
Tek soyledikleri 5-6 ay önceki gibi olsun umzan hekim, öğretmen, mühendis maaşları esitlensin diyorlar çünkü devlet memurları eşit maaş almaları gerekliymiş gibi lanse ediyorlar
Ve hep de söylerim en düşük asker polis maaşı uzman doktorun maaşını eşit olmali acilen. Onlar bizim için canlarını feda ediyorlar. Onlar gibi başka meslek grubu yok.
Öff maaşlara bak be. 15 binler 20 binler havada uçuşuyor. Milyonluk evleri kapış kapış alırsınız artık! Birde bu meteliklerle birilerine hava atmaya çalışanlar var şaka gibi.
Merhaba. Kamuda endüstri mühendisi olarak çalışan var mı? Endüstri mühendisi güncel maaşı ne kadar acaba net olarak?
Merhaba. Kamuda endüstri mühendisi olarak çalışan var mı? Endüstri mühendisi güncel maaşı ne kadar acaba net olarak? hkaya9174, 8 ay önce - Alıntıya git
6k-7k arası maaşı var.dolgun.
tek emek veren siz değilsiniz sözlerini sana iade ediyorum
tek emek veren siz değilsiniz sözlerini sana iade ediyorum izzetpasa, 8 ay önce - Alıntıya git
https://twitter.com/tibbiyelisozluk/status/1575201459309662208
zaten yeni yönetmelikteki dönerlerde de büyük sorunlar var deniliyor, hekimlerin aldıkları üniversite hastanelerinde daha çok düşmüş diye iddialar var
forumdaki bu başlığın kapatılması gerekiyor. her yer troll dolu birileri kendi çalıp kendi oynuyor.
Kamuda hangi mühendis olduğunun önemi yok muhendissen aynı maaş alırsın sadece çalıştığın kuruma göre maaş değişir.
ülkede ne çok doktor düşmanı varmış be ulan sende tıp okusaydın elini mi tuttular
Pratisyen hekim 184 saat normal mesai (diğer memurlar gibi 135 saat değil) üstüne 120saat fazla mesai yani toplam 300saat normal memurun 2.5 katı Aldığı maaş 13500 ve ek mesai ve ek ödeme toplamı 9bin ile toplam 23bin İtirazı olan varsa sizin 2-3 kat fazla mesai yapılarak bu kadar kazanılıyor journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
dhmi şoför vergı kesıntısi yuzde 27 18450 tl memurdayı16, 8 ay önce - Alıntıya git
dhmi şoför vergı kesıntısi yuzde 27 18450 tl
ziraat bankası servis görevlisi için alım varmış sınava girmeyi düşünüyorum maaşlar nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi