Sözleşmeli öğretmen. Sendika ikramiyesiyle 10.260 TL maaş. braveheart1234, 8 ay önce - Alıntıya git
Ek dersle kaç oluyor hocam bir de branş nedir ?
Ek dersle kaç oluyor hocam bir de branş nedir ? alperstain, 8 ay önce - Alıntıya git
Branş Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik. Ek ders ücreti tam alırsak 2400 civarı. Genelde tam alamıyoruz. Tatil dönemi vs girince ciddi manada düşüyor.
6/3 kadrolu öğretmen sendika var 10.700 civarında.
6/3 kadrolu öğretmen sendika var 10.700 civarında. Nbaharr, 8 ay önce - Alıntıya git
doktorun maaşına nazar değdirdiniz
ağustosta 15 alınan teşvik eylülde 8bine ekimde 3bine düştü, teşvik vermeyeceksiniz hiç vermeyin daha iyi
hekimler ona göre planlamasını yapıyor,
Lütfen Doktor arkadaşlarımız yine eksik aldım, yok Döner az yatmış, yok performans şöyle böyle oldu gibi başlamayın lütfen.Aldığınız maaşı yazın gidin, yazmıyorsanız lutfen yorum yapmayın.Lutfen rica ediyoruzz.
Devlette yabanci diller yuksekokulunda calisiyorum, net 14.500 aliyorum. 48 saat gunduz lisans dersi, 32 saat ikinci ogretim lisans dersiyle de 6762 ek ders aliyorum bu ay icerisinde.
Geliştirme ödeneği vs. Hepsi dahil mi? murataslan2014, 8 ay önce - Alıntıya git
J.kom uzm erbas .22bin vanda. 0101Mustafa, 8 ay önce - Alıntıya git
0101Mustafa van merkez mi ?? bide batı da mesela samsun merkezde ne kadar alınır?
Kadrolu öğretmen
Ek ders dahil 13500
8/1 mühendis bekar.bes yok sendika yok.15232 maaş + 1841 arazi, toplam 17073 tl. nasilolacakbuisler, 8 ay önce - Alıntıya git
8/1 mühendis bekar.bes yok sendika yok.15232 maaş + 1841 arazi, toplam 17073 tl.
sözleşmeliye git de hoplatsınlar seni arasinin üstüne çöksünlet
o 1400 lira tarım orman kayırılma ek ödemesini de bulamazsın bi yerde
Hakim maaşları ve sayıştay denetçi maaşları ne kadar arkadaşlar
8/3 avukat 12500 bu ne rezilliktir ya, herkes çok alsın o niye çok alıyor demiyorum asla. Görüyorum neredeyse unvansiz (mühendis, mimar, ek dersli öğretmen vb) memura yakın para alıyoruz. Ve hayır vekalet ücreti yok denecek kadar az. Bu gidişle ek derssiz uzman öğretmen maaşı da bizi geçecek ocakta. Artık zabit katibiyle (onlar da daha çok kazansın) aynı parayı alırız güzel güzel.
5/3 İcra Müdürü Yardımcısı , BES yok, 1 çocuk , bu ay sendika ile birlikte 14.215 TL
Devlette yabanci diller yuksekokulunda calisiyorum, net 14.500 aliyorum. 48 saat gunduz lisans dersi, 32 saat ikinci ogretim lisans dersiyle de 6762 ek ders aliyorum bu ay icerisinde. cumbul123, 8 ay önce - Alıntıya git
Doc.dr. ekders yok. 21300 Hipokampüs, 8 ay önce - Alıntıya git
8/3 avukat 12500 bu ne rezilliktir ya, herkes çok alsın o niye çok alıyor demiyorum asla. Görüyorum neredeyse unvansiz (mühendis, mimar, ek dersli öğretmen vb) memura yakın para alıyoruz. Ve hayır vekalet ücreti yok denecek kadar az. Bu gidişle ek derssiz uzman öğretmen maaşı da bizi geçecek ocakta. Artık zabit katibiyle (onlar da daha çok kazansın) aynı parayı alırız güzel güzel. impostor, 8 ay önce - Alıntıya git