"Hariç" diyecektim ondan sonra parantez olacaktı eksik olmuş
sözleşmeliye git de hoplatsınlar seni arasinin üstüne çöksünlet o 1400 lira tarım orman kayırılma ek ödemesini de bulamazsın bi yerde bunudagormedik, 8 ay önce - Alıntıya git
sözleşmeliye git de hoplatsınlar seni arasinin üstüne çöksünlet
o 1400 lira tarım orman kayırılma ek ödemesini de bulamazsın bi yerde
Ben 4/2 mühendisim sendika hariç 14500 alıyorum sen nasıl 8/1 inde 15200 alıyorsun? murataslan2014, 8 ay önce - Alıntıya git
Çalıştığım bakanlık aylık 1400 tl ek ödeme veriyor.sadece bizim bakanlığa özgü bir ek ödeme.+ doğuda olduğum için aylık 600 tl doğu tazminatı alıyorum. nasilolacakbuisler, 8 ay önce - Alıntıya git
Kadrolu öğretmen Ek ders dahil 13500 kitkanun, 8 ay önce - Alıntıya git
Kadrolu öğretmen
Ek ders dahil 13500
Ne yapıyorsunuz yangında hortum mu tutuyorsunuz The.Road.Runner, 8 ay önce - Alıntıya git
Doktorları merak ettim yeni mezun hekim 40 bin üstü uzman hekim 60 bin üstü olayı doğru mu? qwertyas, 8 ay önce - Alıntıya git
Hocam üniversite doğu da mı batı da mi orman05, 8 ay önce - Alıntıya git
İkm gardiyan maaşları nedir Gençkamucu, 8 ay önce - Alıntıya git
İkm gardiyan maaşları nedir
Branş ek dersim 3500. Maaş 10.700 civarı.
Lütfen Doktor arkadaşlarımız yine eksik aldım, yok Döner az yatmış, yok performans şöyle böyle oldu gibi başlamayın lütfen.Aldığınız maaşı yazın gidin, yazmıyorsanız lutfen yorum yapmayın.Lutfen rica ediyoruzz. Gururu65, 8 ay önce - Alıntıya git
Lütfen Doktor arkadaşlarımız yine eksik aldım, yok Döner az yatmış, yok performans şöyle böyle oldu gibi başlamayın lütfen.Aldığınız maaşı yazın gidin, yazmıyorsanız lutfen yorum yapmayın.Lutfen rica ediyoruzz.
taban maaş 14bin lira 3bin lira döner 17bin tl
yalan, artık bu gibi yalan asparagas haber paylaşanlar dikkatli olsun, artık sosyal medyadan yapan haber paylaşanlar 3 yıla kadar hapis cezası alırlar,
memurlar özellikle çok yapıyor, bu tür asparagas haberleri, hem mesleğinizden olursunuz hem de 3 yıl hapis cezası alırsınız, demedi demesin
taban maaş 14bin lira 3bin lira döner 17bin tl journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
Şehir hastanesi 3. Basamak Kemik iliği nakil ünitesi Lisans Sağlık Memuru 13250 maast+732 sabit+2350 teşvik+1536 nöbet :17.868 tl derece kademe 3/2
yalan, artık bu gibi yalan asparagas haber paylaşanlar dikkatli olsun, artık sosyal medyadan yapan haber paylaşanlar 3 yıla kadar hapis cezası alırlar, memurlar özellikle çok yapıyor, bu tür asparagas haberleri, hem mesleğinizden olursunuz hem de 3 yıl hapis cezası alırsınız, demedi demesin journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
Benim yazdigimda asparagas olan nedir tam anlamadım. Ben mevcut hekim maaşı ne kadar diye soruyorum. Internette herkes bir şey yazıyor ben hala yeni mezun hekim ve uzman hekim ne alıyor anlamadım. Tip fakültesinde olan arkadaşların hepsi ayrı bir şey diyor. qwertyas, 8 ay önce - Alıntıya git
üniversite ile eğitim araştırma hastanelerinde büyük maaş farkları var, o yüzdendir
14bin alan da(üniversite) var 30 da(şehir hastane ve eğitim araştırma) ve ikisi de aynı branş ve aynı hastanede aynı miktarda iş yapmasına rağmen
1. basamaktaki 80bin hekime de teşvik falan ve eskiden verilen döner sermaye artık yeni yönetmelikle verilmez hale geldi
20 binin altında alan pratisyen hekim neredeyse yok denecek kadar az. kubii, 8 ay önce - Alıntıya git