TBMM Hizmetli 24500+yemek+ikramiye +kumanya ve yol bedava Ramis bey, 8 ay önce - Alıntıya git
üniversite ile eğitim araştırma hastanelerinde büyük maaş farkları var, o yüzdendir 14bin alan da(üniversite) var 30 da(şehir hastane ve eğitim araştırma) ve ikisi de aynı branş ve aynı hastanede aynı miktarda iş yapmasına rağmen 1. basamaktaki 80bin hekime de teşvik falan ve eskiden verilen döner sermaye artık yeni yönetmelikle verilmez hale geldi journeykbr3223, 8 ay önce - Alıntıya git
üniversite ile eğitim araştırma hastanelerinde büyük maaş farkları var, o yüzdendir
14bin alan da(üniversite) var 30 da(şehir hastane ve eğitim araştırma) ve ikisi de aynı branş ve aynı hastanede aynı miktarda iş yapmasına rağmen
1. basamaktaki 80bin hekime de teşvik falan ve eskiden verilen döner sermaye artık yeni yönetmelikle verilmez hale geldi
Bende bunu soruyorum işte bu olay nasıl oldu. Her arkadaşım başka bir şey diyor bende anlamadım. Az alanlar sonradan ödenir diye bekliyor. Çok alan yanlışlık mı yapıldı diyor. 1-2 bin fark etse neyse 10-20 bin fark var. Bende merak ettim Hekim maaşı ne oldu burayada yazan olur diye yazdım. qwertyas, 8 ay önce - Alıntıya git
uzman doktor maaşı 16bin lira temel maaş 4bin döner sermaye
https://twitter.com/nihat_madak/status/1581175317804118017
pratisyen hekim temel maaş 12-13bin tl döner sermaye de verilirse
yok sizin iddia ettiği gibi 100-200bin tl gibi maaşlar yok, tamamen yalan iddialar
Yine Doktorlar bu sayfayı bastı.Farkındaysanız sadece aç olanlar hep bu Doktorlar.Aldıkları yetmiyor sanki.Yetr dedik sadece aldığınız Maaşı yazıp susun sedik, ama nerdeee.Yine performansları, Döner sermayeleri, Üniversite farlkı vb.Susmazlar artık.Yav sayın Doktor arkadaşlar, gidip kendinize özel sayfa açın, millet mecburmu sizin Sorunlarınizı dinlemeye.Susun artık susunnnnn
Yine Doktorlar bu sayfayı bastı.Farkındaysanız sadece aç olanlar hep bu Doktorlar.Aldıkları yetmiyor sanki.Yetr dedik sadece aldığınız Maaşı yazıp susun sedik, ama nerdeee.Yine performansları, Döner sermayeleri, Üniversite farlkı vb.Susmazlar artık.Yav sayın Doktor arkadaşlar, gidip kendinize özel sayfa açın, millet mecburmu sizin Sorunlarınizı dinlemeye.Susun artık susunnnnn Gururu65, 7 ay önce - Alıntıya git
aynaya bakarak konuşma birader
önceki sayfada hekimler en az 60bin tl alıyor yaz, sonra biri sana gerçek bordroyu ödemeyi atınca burada tepki göster, oldu canım
başka ne istiyorsun,? paşamızın isteği bitmez şimdi
paşam hekimlerin maaşlarını istemiş, ne yapacaksa artık, hekimlerin maaşlarını sadece yaz demiş, oldu paşam yazıyorum
ayda 10 nöbet tutan intern hekim 1200-1500 tl alıyor
pratisyen hekim: 12bin tl maaş yatarsa 2-3bin döner
uzman hekim 16bin maaş yatarsa 3-4bin döner
https://www.memurlar.net/maas/ buradan da teyit edebilrisiniz
az mı sallasan acaba :)
Hangi kurum? murataslan2014, 8 ay önce - Alıntıya git
Ben 4/2 mühendisim sendika hariç 14500 alıyorum sen nasıl 8/1 inde 15200 alıyorsun? murataslan2014, 8 ay önce - Alıntıya git
O yeni atandığı için vergi diliminde değil. Sen muhtemelen %27 vergi dilimindesin. o yüzden öyle.
%27 var sendika kesintisi bes yok
12100 maaş 476 fark 250 vardiya
Yeni geçeceğim kurumda yılın 8 ayı aylık 4 bin tl ek ödeme alacağım.araziye çıkmak istemiyorum keşke çıkmasam da arazi parası falan almasam.masa başı seviyorum. nasilolacakbuisler, 8 ay önce - Alıntıya git
Hangi kuruma geçeceksiniz ve kurumlararası geçiş yoluyla mı geçeceksiniz hocam ?
paşam hekimlerin maaşlarını istemiş, ne yapacaksa artık, hekimlerin maaşlarını sadece yaz demiş, oldu paşam yazıyorum ayda 10 nöbet tutan intern hekim 1200-1500 tl alıyor pratisyen hekim: 12bin tl maaş yatarsa 2-3bin döner uzman hekim 16bin maaş yatarsa 3-4bin döner https://www.memurlar.net/maas/ buradan da teyit edebilrisiniz journeykbr3223, 7 ay önce - Alıntıya git
Din Hizmetleri Uzmanı, 30 yıllık görevli eş ve çocuk yardımı dahil, 13400 dir. Diyanet en yüksek maaşı aıyor, hükümet Diyanete çalışoyor diyenlere kapak olsun.
Din Hizmetleri Uzmanı, 30 yıllık görevli eş ve çocuk yardımı dahil, 13400 dir. Diyanet en yüksek maaşı aıyor, hükümet Diyanete çalışoyor diyenlere kapak olsun. Uzman.RD, 7 ay önce - Alıntıya git
Hangi kuruma geçeceksiniz ve kurumlararası geçiş yoluyla mı geçeceksiniz hocam ? Efrasiyap00, 7 ay önce - Alıntıya git
DHMİ güvenlik 21.000 maaş+yıllık 15000 kıyafet yardımı emir mehmet, 7 ay önce - Alıntıya git
3/1 Sinif Öğretmeni 10900 Maaş (Sendika ücreti
dahil) 2900 ek ders 30 saat full 13800
Doktor arkadaşlar size saygımız sonsuz ama 12,13 bin maaşımız var olayını lütfen bırakın Hemşireler 15,16 bini geçiyor nöbetleri varsa. Çok komik duruma düşüyorsunuz Uzman doktor kuzenim var Çok rahat 25-30 bin maaşı var (Kamu da) Allah daha çok versin gözümüz yok Sonuna kadar hakkınız