Editörler : cihan27E.Kayı Han
«783784785786787788789790791792793794»

The.Road.Runner
Aday Memur
24 Ekim 2022 23:38

Bir mimarın gözünde, bir drenaj borusu bile peyzaj projesinden daha değerlidir :D
matemat344, 3 yıl önce

PEyzaj mimarlarından yana bir kuyruk acın olduğu besbelli. Senin kurumunda işler o şekilde yürüyebilir. Benim çalıştığım büyükşehir belediyesinde ve tüm belediyelerde , belediyeciliğin bel kemiği olan park bahçe ve peyzaj işleri gayet disiplinli ve verimli şekilde yürüyor çok da güzel şeyler tasarlayıp, uygulamasını yaptırıyoruz. Mimarlar çiziyormuşmuş çok komiksin, personel eksikliği var diye işi bana kitliyorlar demiyorsun da ben çiziyorum peyzajını diyosun.

Çatlasan da patlasan da mimar/mühendis cetvelindeyiz ve seninle aynı maaşı alıyoruz. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin fesat insan.

Mr.WoIf
Aday Memur
25 Ekim 2022 20:41

Şuraya maaş hariç yazı yazanlar banlansın bence

Zey006
Memur
25 Ekim 2022 21:26

Bence de
Mr.WoIf, 3 yıl önce

Gururu65
Genel Müdür
26 Ekim 2022 06:23

Ne peyzajcısı bitiyor ne Muhendisi.Hepsi maaştan çok, muhabbet yapıyor.

Teknisyen6006
Aday Memur
26 Ekim 2022 18:23

4/B Teknisyen

Bekar

Bes Yok

Sendika Yok

9181 TL

matemat344
Memur
27 Ekim 2022 11:44

Doğru yeşil alanlara gökdelenler dikilsin haklısın 20 yıl sonrayarın ekmek diye su diye gökdelenin tepesinden başlarsın kemirmeye, Millet bahçeleri de imha edilip toki ler yapılsın vizyonun bu kadar işte okuyanlar da görmüştür fazla söze gerek yok.

Peyzaj mimarı ya da mesleği peyzaj mimarı olan bir idareci biri çok yakmış canını bir kez daha emin oldum, çok geçmiş olsun sana :)))

Bu kendini mimar sanan vizyonsuz amip i insan yerine koyup maaş dışında başlığı meşgul ettiğim için de diğer arkadaşlardan ÖZÜR DİLİYORUM!!

The.Road.Runner, 3 yıl önce
Bir mimarın gözünde, bir drenaj borusu bile peyzaj projesinden daha değerlidir :D

agizvedis
Aday Memur
27 Ekim 2022 17:43

Bence biz olayı yanlış anladık. Arkadaşlar bir gün cafede toplanıp bir karar almışlar. İnsanlar burdan memur maaşlarını öğreniyor gelin burayı okunamayacak bir hale getirelim demişler.

Gruplaşmalı ve anlaşmalı saatlerde tartışıyorlar. Maaş gönderisi ile ilkokul 5 tartışma oranını da 1/100 olarak belirlemişler. 1 maaş bilgisi yazıldıysa 100 tartışma gönderisi yayınlanması yönetim kurulu kararlarında var.

Ben üye degilken arkadaslar sayesinde bu kısmı okumayı bıraktım. Gözlerim eleme yapmaktan yoruldu. 1 Maaş bilgisi almak için hele de agizvedis olması beklenirken oranlama yaparsak baya bir tartışma elemem gerekiyordu. Çabaladım ama başaramadım.

Muhteşem bir işbirliği harika bir çalışma. Katılımcı bütün arkadaşları tebrik ederim. Kendilerini atama baskısı konuları içinde çalışma yapmaya davet ediyorum.

Mr.WoIf, 3 yıl önce

The.Road.Runner
Aday Memur
27 Ekim 2022 18:37

Ben CANLI gözle kamuda çalışan peyzajcı görmedim ki iletişimim olsun ha bir de bana amirlik yapacak ahahahahaha yok artık. Bir mimarın park projesinde şef olarak çalışıp başımıza iş aşmışız. O kişi de sizin tarihinizi başlatmış ahahahaha
matemat344, 3 yıl önce

Doğru yeşil alanlara gökdelenler dikilsin haklısın 20 yıl sonrayarın ekmek diye su diye gökdelenin tepesinden başlarsın kemirmeye, Millet bahçeleri de imha edilip toki ler yapılsın vizyonun bu kadar işte okuyanlar da görmüştür fazla söze gerek yok.

Peyzaj mimarı ya da mesleği peyzaj mimarı olan bir idareci biri çok yakmış canını bir kez daha emin oldum, çok geçmiş olsun sana :)))

Bu kendini mimar sanan vizyonsuz amip i insan yerine koyup maaş dışında başlığı meşgul ettiğim için de diğer arkadaşlardan ÖZÜR DİLİYORUM!!

The.Road.Runner
Aday Memur
27 Ekim 2022 18:42

Ahahah :) YÖK Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı, İç Mimarlık ile Peyzaj Mimarlığı bölümlerinin Mimarlık programına eşdeğer olmadığına karar verdi. https://www.memurlar.net/haber/953508/yok-ten-ic-mimarlik-ve-peyzaj-mimarligi-icin-onemli-karar.html
matemat344, 3 yıl önce

The.Road.Runner
Aday Memur
27 Ekim 2022 18:43

:DfDDddDDd İptal edilen kararlar İç Mimarlık ile Peyzaj Mimarlığının Mimarlık programına eşdeğer olduğunu belirtiyordu. Yürütme Kurulu, İç Mimarlık ile Peyzaj Mimarlığı bölümlerinin Mimarlık programına eşdeğer olmadığını belirtti.
matemat344, 3 yıl önce

The.Road.Runner
Aday Memur
27 Ekim 2022 18:44

Atanmış adamlar niye atanma konusunda baskı yapsın?
agizvedis, 3 yıl önce

Bence biz olayı yanlış anladık. Arkadaşlar bir gün cafede toplanıp bir karar almışlar. İnsanlar burdan memur maaşlarını öğreniyor gelin burayı okunamayacak bir hale getirelim demişler.

Gruplaşmalı ve anlaşmalı saatlerde tartışıyorlar. Maaş gönderisi ile ilkokul 5 tartışma oranını da 1/100 olarak belirlemişler. 1 maaş bilgisi yazıldıysa 100 tartışma gönderisi yayınlanması yönetim kurulu kararlarında var.

Ben üye degilken arkadaslar sayesinde bu kısmı okumayı bıraktım. Gözlerim eleme yapmaktan yoruldu. 1 Maaş bilgisi almak için hele de agizvedis olması beklenirken oranlama yaparsak baya bir tartışma elemem gerekiyordu. Çabaladım ama başaramadım.

Muhteşem bir işbirliği harika bir çalışma. Katılımcı bütün arkadaşları tebrik ederim. Kendilerini atama baskısı konuları içinde çalışma yapmaya davet ediyorum.

matemat344
Memur
28 Ekim 2022 01:00

Cok cahilsin keşke ölsen verilen karar tamamen odamız yüzünden verilmiş siyasi bir karardir ve kararda Peyzaj mimari ve iç mimar mimardan aşağıdır demiyir eşdeğer değildir diyor. Muhendis kadrosundan alıma da müsaade ediyor mevzuat ayrıca. Bakanlıklardaki Peyzaj mimarlarından tamamı, belediyelerdeki Peyzaj mimarlarınin da %60-70 i muhendis kadrosundadir. Hadi muhendis de mimardan daha aşağıdır de göreyim yigitliginj senin :))) Bir diğer konu çevre sehirciljk ve Orman bakanlığındaki idarecilerin yuzde kaçı Peyzaj mimarıdır ,ya da mecliste kaç Peyzaj mimari vekil vardır bi araştır tek hucren musade ederse. Ekran fotolarını da aldım bahsettiğim kişilere göndereceğim bu yazışmaları, hangi bakanlıkta mimarsan defterini ona göre dürsünler senin. Bu da sana son geçerli cevabımdı. Sana daha açıklayıcı örnekler verirdim de burayı diğer arkadaşlar için daha fazla meşgul etmek istemiyorum ayıp oluyor insanlara diye yapmayacağım.

The.Road.Runner
Aday Memur
28 Ekim 2022 19:59

Vizyonsuz amip yazmışsın ben de ss aldım merak etme :) ahahaha
matemat344, 3 yıl önce

Cok cahilsin keşke ölsen verilen karar tamamen odamız yüzünden verilmiş siyasi bir karardir ve kararda Peyzaj mimari ve iç mimar mimardan aşağıdır demiyir eşdeğer değildir diyor. Muhendis kadrosundan alıma da müsaade ediyor mevzuat ayrıca. Bakanlıklardaki Peyzaj mimarlarından tamamı, belediyelerdeki Peyzaj mimarlarınin da %60-70 i muhendis kadrosundadir. Hadi muhendis de mimardan daha aşağıdır de göreyim yigitliginj senin :))) Bir diğer konu çevre sehirciljk ve Orman bakanlığındaki idarecilerin yuzde kaçı Peyzaj mimarıdır ,ya da mecliste kaç Peyzaj mimari vekil vardır bi araştır tek hucren musade ederse. Ekran fotolarını da aldım bahsettiğim kişilere göndereceğim bu yazışmaları, hangi bakanlıkta mimarsan defterini ona göre dürsünler senin. Bu da sana son geçerli cevabımdı. Sana daha açıklayıcı örnekler verirdim de burayı diğer arkadaşlar için daha fazla meşgul etmek istemiyorum ayıp oluyor insanlara diye yapmayacağım.

The.Road.Runner
Aday Memur
28 Ekim 2022 20:02

Ayrıca verilen kararda EŞ DEĞER DEĞİLDİR diyor. EŞ ve DEĞER kelimelerinin sözcük anlamına bak gel ondan sonra ahahaha
matemat344, 3 yıl önce

The.Road.Runner
Aday Memur
28 Ekim 2022 20:04

Vaayyyyy sen bir kamu personelinin defterini dürülmesinu sağlayacak birisin ve benim defterim dürülecek öyle mi? Ahaha. Hakaret +tehdit. Bence burayı terk et :D

Mr.WoIf
Aday Memur
29 Ekim 2022 12:40

Maaş hariç yazı yazanlar kulaklarınız çınlıyo mu?

Fury serkan
Aday Memur
29 Ekim 2022 17:24

DHMİ hizmetli bes yok sendika var evli

21000

Aslında toplam yatan 26000 bin ama vergilerden dolayı düşüyor baya niye bu kadar yüksek vergi alıyorlar ya zaten hayat zor geçinenemiyoruz

Ha bu arada maaşın yüksek nasıl gecinemiyorsun diyecekler için ne kadar gelirin varsa o kadar da çok giderin var arkadaş

The.Road.Runner
Aday Memur
29 Ekim 2022 18:48

Merhaba. Sizdeki bu eurocontrol gelir kalemi döviz endeksli mi?
Fury serkan, 3 yıl önce

DHMİ hizmetli bes yok sendika var evli

21000

Aslında toplam yatan 26000 bin ama vergilerden dolayı düşüyor baya niye bu kadar yüksek vergi alıyorlar ya zaten hayat zor geçinenemiyoruz

Ha bu arada maaşın yüksek nasıl gecinemiyorsun diyecekler için ne kadar gelirin varsa o kadar da çok giderin var arkadaş

Fury serkan
Aday Memur
30 Ekim 2022 12:49

Oraları tam bilmiyorum ne yattiysa çekiyoz sadece lise mezunuyum zaten aklım ermez oralara

The.Road.Runner, 3 yıl önce
Merhaba. Sizdeki bu eurocontrol gelir kalemi döviz endeksli mi?

fakir.adam
Şube Müdürü
30 Ekim 2022 19:58

dhmi 49k tl. aklım eren üni mezunuyum.
Toplam 22678 mesaj
«783784785786787788789790791792793794»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi