Editörler : cihan27E.Kayı Han
«836837838839840841842843844845846847»

aktasonlıne
Şube Müdürü
21 Ocak 2023 23:09

Polisin maaşı az mı çok yorumu yapmıyorum. Fakat maaş bordosunda polislere maktu mesai ödenir.

vakıfgureba, 2 yıl önce

Memur, 657'ye göre 160 saatten fazla çalışmaz çalışırsa mesai ücreti ödenir ama polisler ortalama her ay 240 saat çalışıyor, herhangi bir mesai ücreti de almıyor. Herhalde bunun hakkını isteyecek, burada boş boş konuşma. Hem 240 saat çalışacaklar hem de bunun hakkını istediklerinde de '' Mağdur edebiyatı yapmayın yaooov.'' diyen bir şahısa laf anlatmaya calışacaklar. Haydi yallah evine dön!

engineer 3147
Yasaklı
22 Ocak 2023 00:46

Hadi be oradan. Ozelde 200 alırmış. Kim veriyor 200 ü hangi doktora veriyor. Turkiyede kendi hastanesi olmayıpta ozel hastanede calisan doktorlardan 200 alan bir elin parmağını gecmez. O parayı alan doktoru da gece gündüz kırpacı vurup çałıştırırlar.son birkac aydir ozelden devlete donen binlerce uzman doktor var. Devlet 50-60 veriyor madem ozelde daha fazla aliyorsa neden devlete donuyor bu kadar doktor. Ozel hastanede harıl harıl çalışıp aldığı 50-60 bin. Devlette ozel hastane ile aynı maaşı verdigi icin devlete dönüyorlar. Ozelde köle gibi çalışıp aldığı para bu kadar. Azinligi ornek gosterip devlette verilen maasi az gibi göstermekten vazgeçin. Ozelde 500 bin alan muhendîste var o zaman devlet muhendisine 90-100 vermeli diyelim. Zaten ozelde calissa 500 kazanir. Kim inanir bu tür söylemlere. Ayda 1 milyon kazanan avukat var ama devlette avukat aralik ayinda 13 bin alıyordu.

doktor-işyeri hekimi, 2 yıl önce
60 alman icin gunde 10 ameliyata girmen gerek.. ozele gecsen 200 alirsin bu ameliyat sayısıyla. Dua etki devletde kalıyor. Yoksa gider 50 bin tl ameliyata para bayilirsin

engineer 3147
Yasaklı
22 Ocak 2023 00:52

Adam hakłı. Niye şiştin. Asistan 50 alıyorsa ben azalsın demiyorum ama muhendise de 50 vereceksin o zaman. Doktorluk muhendislikten degerli degildir. Esit meslekler. Doktor mühendis hakim savci esdeger meslekler. 10 yil oncesine kadar da esit maaslar alıyordu. Ama seyyanen zamlarla dengeyi bozdu bu hukumet

whedr, 2 yıl önce

1 yıllık asistan hekim , aday memur , ortalama 50 bin tl. Git şimdi ötede ağla troll

kubii
Genel Müdür
22 Ocak 2023 06:17

Bunlar nasıl mühendis olmuş hakikaten?? En yakın devlet hastanesine git bakalım hekim nasıl çalışiyormuş gör bakalım. Acilde, yoğun bakimda, ameliyathanelerde bi gözlemle. Onu da geç polikliniklerin önüne git bak. Sonra hastanedeki mühendisin yanına git bak nasıl çalışiyor? Derece yapan çocuklar bu iş yogunlugunu gözlemledigi ve tıp fakültelerinin 6+4 yıl hatta +3 yıl olduğu için başka fakülte yazıyorlar. Arkadaşın oğlu daha 3. Sınıfta,bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Part time iş yaparak 25 yıllık memur babasından çok kazanıyor. Bunlar birer tercih. Adam 750 bininci olmuş ziraat bilmem ne fakültesi mezunu. Ben mühendisim ben mühendisim diye ortalarda dolanıyor. Normal bir eğitim sisteminde senin liseyi bitirememen lazım ama neyse işte. Şimdi bu 200 bininci veya 750 bininci mühendis (!) Arkadaş kendini cerrahla denk görüyor. Allah akıl izan versin size. Derece yaparak mühendis olan çocuğun kamuda ne işi var?? Velev ki şartlar onu kamuda çalışmaya itti. O zaman kendini sorgulayacak. Yine de memurların cogundan yüksek maaş alacak. Yine de hekimlerin yarısı kadar çalismayacak. Yine de cahiliyle, hapçısıyla, psikopatı ile uğraşmayacak. Ciddi ciddi kendini kalp cerrahı ile bir tutan kamu mühendisi var mı gerçekten??

Sterlino
Aday Memur
22 Ocak 2023 09:27

Herkes yazmış bende yazayım dedim. Öyle herkesin abarttığı gibi değil maaşım. 8/3 Uzman Çavuşum batıda görev yapıyorum. %16 zamlı maaşım 14.888 Not: 1 yıllık personelde 20 yıllık personelde aynı maaşı alıyor. Derece kademe önemli değil yani....

kuzey001
Aday Memur
22 Ocak 2023 09:43

Sizin sanirim biraz bilgi eksikliğiniz var ,bilgi dağarciğinizini genişletmek isterim; Mimar ve mühendis kişiler insanliğin yaşamlarini kolaylaştiran,daha kaliteli yaşamasini sağlayan v.b durumlari çözen insandir.burda dr vs karsilastitma yapmak mantiksizdir.cunki doktorun ameliyat yaptigi mekani binayi mimar ,kullandigi aletleri muhendislerin tasarim ve buluslariyla gerceklestirir o yuzden ikisi bir butundur.devletimiz kariyer meslek grubuna doktor hakim savci mimar muhendis bosuna ayirmamistir.her meslegin zorlugu vardir .ben kurumfa 50 milyonun altina imza atiyorum sen atmiyosun ....insanlar 1000tl nin altina imza atmaktan cekinirlen biz buyuk bir risk alarak bunu gerceklestiriyoruz.oyuzden biraz bilginizi genisletiniz benim nacizane tavsiyem...ayrica doktorluk ayri bir dal olup insan sagligi ile ilgili branstir mimar muhendis maaslari en az 30 35 bin bandinda olmalidir ki devletimiz calisma baslatmis bu konuda ulastirma bakanimiz acikladi .herkeze saygilar dilerim
kubii, 2 yıl önce
Bunlar nasıl mühendis olmuş hakikaten?? En yakın devlet hastanesine git bakalım hekim nasıl çalışiyormuş gör bakalım. Acilde, yoğun bakimda, ameliyathanelerde bi gözlemle. Onu da geç polikliniklerin önüne git bak. Sonra hastanedeki mühendisin yanına git bak nasıl çalışiyor? Derece yapan çocuklar bu iş yogunlugunu gözlemledigi ve tıp fakültelerinin 6+4 yıl hatta +3 yıl olduğu için başka fakülte yazıyorlar. Arkadaşın oğlu daha 3. Sınıfta,bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Part time iş yaparak 25 yıllık memur babasından çok kazanıyor. Bunlar birer tercih. Adam 750 bininci olmuş ziraat bilmem ne fakültesi mezunu. Ben mühendisim ben mühendisim diye ortalarda dolanıyor. Normal bir eğitim sisteminde senin liseyi bitirememen lazım ama neyse işte. Şimdi bu 200 bininci veya 750 bininci mühendis (!) Arkadaş kendini cerrahla denk görüyor. Allah akıl izan versin size. Derece yaparak mühendis olan çocuğun kamuda ne işi var?? Velev ki şartlar onu kamuda çalışmaya itti. O zaman kendini sorgulayacak. Yine de memurların cogundan yüksek maaş alacak. Yine de hekimlerin yarısı kadar çalismayacak. Yine de cahiliyle, hapçısıyla, psikopatı ile uğraşmayacak. Ciddi ciddi kendini kalp cerrahı ile bir tutan kamu mühendisi var mı gerçekten??

Mühendisss007
Aday Memur
22 Ocak 2023 09:56

Evet bir tutuyoruz. Sana mı soracağız.
kubii, 2 yıl önce

keskesizadam
Kapalı
22 Ocak 2023 12:22

yıpranma payı var erken emeklilik var onlar ek mesai ücretinden daha önemli haklar

vakıfgureba, 2 yıl önce

Memur, 657'ye göre 160 saatten fazla çalışmaz çalışırsa mesai ücreti ödenir ama polisler ortalama her ay 240 saat çalışıyor, herhangi bir mesai ücreti de almıyor. Herhalde bunun hakkını isteyecek, burada boş boş konuşma. Hem 240 saat çalışacaklar hem de bunun hakkını istediklerinde de '' Mağdur edebiyatı yapmayın yaooov.'' diyen bir şahısa laf anlatmaya calışacaklar. Haydi yallah evine dön!

slkslk54
Şef
22 Ocak 2023 14:17

Wuhanli bi psikiyatriye basvursa adamı kapatıp birdaha hastaneden çıkarmazlar tehlikeli bir şizofren kendisi

Demci, 2 yıl önce

Kendi kendine cevap yazıyor:))

22 Ocak 2023 16:16

Asgari ucret 5500 TL idi 2022 de neden bu kadar az yazılıyor anlamadım gitti şaka mı yapıyor acaba insanlar

Gururu65
Genel Müdür
22 Ocak 2023 16:25

Eline geçtiği her fırsatta maaşını Bekçiler ve Polislerle kıyaslayan değerli öğretmenlerim bitmek bilmeyen tatillerinizden biri başladı nasıl gidiyor? Sahlepinizi içerek kışın tadını çıkarırken yaz tatili için planlarınız da neresi var?

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
22 Ocak 2023 18:51

uzman hemşire kendi dengi olan uzman hekimlerle eş aldığı zaman da bu şekilde konuşacak mısın bakalım merak ediyorum.

Hepsen sendikasının sayesinde alacağız tüm hemşireler hepsen sendikasına üye olun.

Uzman hemşire 4 sayısı

hemşire 2 kat sayısı ile güncellenecek

slkslk54, 2 yıl önce

Wuhanli bi psikiyatriye basvursa adamı kapatıp birdaha hastaneden çıkarmazlar tehlikeli bir şizofren kendisi

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
22 Ocak 2023 18:53

Ya daktır sus la

Mühendis uzman hekimle denk bir meslektır bunu kafana sok. Keza uzman hemşirelerin de dengi uzman hekimlerdir bunu da kafana sok

kubii, 2 yıl önce

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
22 Ocak 2023 18:54

eş falan değil

mühendislikdoktorluk, uzman hekim

uzman hemşire=uzman doktor

mühendislik=cerrahlıkla

bu böyle bilinecek

engineer 3147, 2 yıl önce

Adam hakłı. Niye şiştin. Asistan 50 alıyorsa ben azalsın demiyorum ama muhendise de 50 vereceksin o zaman. Doktorluk muhendislikten degerli degildir. Esit meslekler. Doktor mühendis hakim savci esdeger meslekler. 10 yil oncesine kadar da esit maaslar alıyordu. Ama seyyanen zamlarla dengeyi bozdu bu hukumet

MLS000
Şef
22 Ocak 2023 19:07

Yoksa da olmalı , yaşarken aldığın hizmetlerde / günlük hayatta kullandığın yol, trafik lambası , metro, marmaray, köprüler vs. Hepsinin altında imzaları var. Süreçta yapılan hata insan hayatı ile oynayabilir. Aynı sizin meslekteki gibi !!! Bir zahmet eşdeğer görmeyen varsa görmeye başlasın. Viraj hesabı , toprak kayması hesabı yapanlar , lütfen işinizi yapabildiğiniz için küçük görmeyin kendinizi , gayet de ciddiyim
kubii, 2 yıl önce

journeykbr3223
Yasaklı
22 Ocak 2023 19:11

ne imzaymış be

arkadaşım kimse inşaat mühendisi olmak istemiyor halen kendinizi hekimlikten üstün görüyorsunuz komik misiniz laa

barajı geçen inşaat mühendisi oluyor daha bizim imzamı var altta sanki sen yapıyorsun projeyi özel sektöre yaptırıyorlar

al bak, odtü ytü, itü gibi ünilerin puanları yerlerde sürünüyor 200 puan alsan bile gireceğin yerler, gözün kapalı çözseniz bile girersiniz

ama tıp öyle değil 500 puan altı yapanı almıyor, nasıl denkler anlamıyorum

https://www.hizliresim.com/qahuurj

MLS000, 2 yıl önce
Yoksa da olmalı , yaşarken aldığın hizmetlerde / günlük hayatta kullandığın yol, trafik lambası , metro, marmaray, köprüler vs. Hepsinin altında imzaları var. Süreçta yapılan hata insan hayatı ile oynayabilir. Aynı sizin meslekteki gibi !!! Bir zahmet eşdeğer görmeyen varsa görmeye başlasın. Viraj hesabı , toprak kayması hesabı yapanlar , lütfen işinizi yapabildiğiniz için küçük görmeyin kendinizi , gayet de ciddiyim

kbulut06
Aday Memur
22 Ocak 2023 19:12

Tcdd işci maası nedir.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
22 Ocak 2023 19:15

Eşit olmadığını anlamak icin sadece üniversite taban puanlarına baksan yeter. Ayrıca tıp 6 sene müh 4 sene, bu da ayrı bir fark.

engineer 3147, 2 yıl önce

journeykbr3223
Yasaklı
22 Ocak 2023 19:17

yok onlar anlamazlar, herkesin eşit almasını savunurlar

öss puanları bile yeter inşaat mühendisi olmak için birkaç Türkçe çözsen yeterli ve bu şekilde doktorla aynı maaşı almak istiyorlar

doktor bu parayı fazla mesai ve ameliyatlara girerek ek ödeme ile alıyorlar ama barajı geçen mühendisler doktorla aynı ücreti almak istiyorlar

ve alamayacaklar onlar da çok iyi biliyorlar 30bin üstüne zam mı verecekler sanki

Kpsbirincisi, 2 yıl önce

Eşit olmadığını anlamak icin sadece üniversite taban puanlarına baksan yeter. Ayrıca tıp 6 sene müh 4 sene, bu da ayrı bir fark.

journeykbr3223
Yasaklı
22 Ocak 2023 19:19

ve halen eskiden yok eşitmiş de yok şu meslek öndeymiş de artık eski mi kaldı

eskiye takılı kaldılar

Toplam 21384 mesaj
«836837838839840841842843844845846847»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi