Teknik öğretmen net maaş 15400
Ekders 7ile 9 bin arasında değişiyor
Teşvik taban ödeme dahil mi acaba İssiz dyt, 4 ay önce - Alıntıya git
evet
yeni atanan tıbbi sekreter maaşı ne kadar??
Şu ülkede alacağı maaşı bilmeyen tek meslek grubu sağlık çalışmaları galiba. Maaş 5 tane kalemden oluşuyor, ay başından beri 4 kere para yattı, hangisi ne için belli değil. Az yatırsalar, para kaçırsalar haberimiz olmaz.
İçişleri Bakanlığı 3/1 Mühendis Bes Yok Eş çalışıyor 72 Aydan küçük 1 Çocuk var
20.100 tl (%30 Zam)
İçişleri Bakanlığı 3/1 Mühendis Bes Yok Eş çalışıyor 72 Aydan küçük 1 Çocuk var 20.100 tl (%30 Zam) xlante, 4 ay önce - Alıntıya git
ben anlamıyorum mühendisi en fazla 13bin alıyoruz diye ağlıyorlar siz 20bin yazıyorsunuz
ya büyük algı yapıyorlar ya da kötü niyetliler
Özel sektör Tüvtürk İstasyon Amiri 2022 yılı temmuz ayından sonra 7800+750 yemek = 8550 , 2023 için de ocak sonunda belirlenecek.
Bilgisayar İşletmeni 8 yıllık 11890 Şubat 2023 maaşım
Bilgisayar İşletmeni 8 yıllık 11890 Şubat 2023 maaşım Memuruzabi, 4 ay önce - Alıntıya git
iyi para.güle güle harca.
Teknik öğretmen net maaş 15400 Ekders 7ile 9 bin arasında değişiyor azzzzzzzzz, 4 ay önce - Alıntıya git
Sözde teknik hizmetlerin en üst rütbesi mühendislik gözüküyor .
Mühendisler 18-20 bine tamah etsin.Çünkü hiçbir yan ek ödemesi yok.
bu düzen elbet değişecek.
Mühendis maaşı asgari 25 bin olacak..
hemşirelerden bahsedeyim aylık üniversite mezunu bir hemşire yeni işe giren 21.000 başlıyor eğer acil serviste çalışısıyorsa yogun bakımda 27.000 28.000 maaş alıyor uzungagalıkusgeldi, 4 ay önce - Alıntıya git
hemşirelerden bahsedeyim aylık üniversite mezunu bir hemşire yeni işe giren 21.000 başlıyor eğer acil serviste çalışısıyorsa yogun bakımda 27.000 28.000 maaş alıyor
Arkadaşım eşim hemsire. Yalan söyleyip insanları yanlış yönlendirmeyin.
iyi para.güle güle harca. fakir.adam, 4 ay önce - Alıntıya git
Adamlar 25 bin yazmışlar 18 bin demişler iyi demiyorsun benim 11900 e iyi diyorsun. Evet iyi para eğer 2021 ocakta olsaydı. Şuan en az neyse boşver
Va mühendisler vay öğretmenler vay Doktorlar, siz neymişsiniz yaa.Dünya sizin etrafınizda dönuyorrrr.Yetmezmi tartışmalarınız, ne laıyorsanız alıyorsunuz, bi bitmediniz gitti bee. Gururu65, 4 ay önce - Alıntıya git
Va mühendisler vay öğretmenler vay Doktorlar, siz neymişsiniz yaa.Dünya sizin etrafınizda dönuyorrrr.Yetmezmi tartışmalarınız, ne laıyorsanız alıyorsunuz, bi bitmediniz gitti bee.
wuhanlı denen trolün oyununa düşüp kendilerini yiyorlar işte. Gül geç.
Adamlar 25 bin yazmışlar 18 bin demişler iyi demiyorsun benim 11900 e iyi diyorsun. Evet iyi para eğer 2021 ocakta olsaydı. Şuan en az neyse boşver Memuruzabi, 4 ay önce - Alıntıya git
Arkadaş kurumumuzda kadrolu tröll. Ona bakma.
Umarım yolun açık olur. Bu maaşlarla yaşamak gerçekten çok zor.
Yurt Yönetim personeli sözleşmeli. Ocak 15'te 11.033 TL yattı. 1 hafta sonra 2352 TL daha fark yattı. Allah herkese bol kazançlar versin. MaşaAllah ne maaşlar varmış okudukça yüreğim hopladı :)
sözleşmeli psikolog 13432+2600 yattı bu ay toplam
Uzman yardımcısı varmı aranızda arkadaşlar. Yeni başlayacak uzman yardımcısı maaşı ne kadar acaca bilen varmı selmgney35, 4 ay önce - Alıntıya git
8506 tl den az değildir. fasfakir.adam, 4 ay önce - Alıntıya git
Fakir.adam, nickinin başına fas'ı da ekleyip yeniden trollüğe mi geldin foruma Türkçü07, 4 ay önce - Alıntıya git