Tekniker üniversite- bekar maaşı (1/2) 2 çocuk 16.000 + 2500 ek ödeme mesai =18.500
Üniversite tekniker 13 bin
1600 den 2200 e ek göstergesi çıkan varmı aranızda.farklar yattımı.102 tl fark yatmış emekli şefim
Tekniker üniversite- bekar maaşı (1/2) 2 çocuk 16.000 + 2500 ek ödeme mesai =18.500 tknkk, 4 ay önce - Alıntıya git
Düz memur 11370
2200 ek göstergeden emekli yokmu aranızda arkadaşlar .
2200 ek göstergeden emekli yokmu aranızda arkadaşlar . necat kapukaya, 4 ay önce - Alıntıya git
Şunlara artık maaş demesek mi? Maaş kavramına hakaret.
Babam 2007'de lise mezunu haliyle kamuda 4 asgari ücret(1700 TL) alırken ben mühendis halimle 2 asgari ücret alıyorum. Anası babasıyla arası iyi olan hariç şu saatten sonra kimse sıfırdan bir şey yapamaz .Ailenin sevilmeyen çocukları olarak sürünmeye devam...
Şunlara artık maaş demesek mi? Maaş kavramına hakaret. Babam 2007'de lise mezunu haliyle kamuda 4 asgari ücret(1700 TL) alırken ben mühendis halimle 2 asgari ücret alıyorum. Anası babasıyla arası iyi olan hariç şu saatten sonra kimse sıfırdan bir şey yapamaz .Ailenin sevilmeyen çocukları olarak sürünmeye devam... bunudagormedik, 4 ay önce - Alıntıya git
ne güzel işte asgari ücretle mühendis maaşı eşitlenme noktasına geldi keşke her maaş bu seviyede olsa
bunun neresi kötü
Ptt buro ve gise memuru lisans mezunu bekar çocuksuz ne kadar aliyor arkadaslar
TBMM Kamu Denetçiliği Sözleşmeli Bilişim Personeli 57000 TL
Orman Genel Müdürlüğü 3/1 Tekniker (Mühendislik Bitirdim), 0-6 yaş çocuk var, eş çalışıyor, %2'den büyük sendika net maaş: 19655 TL.
Başlık herkes maaşını yazın demişler ama ne kadar geyik dönmüş yahu. Maaşını yaz geç arkadaş bu tartışmanın alemi nedir ?
TBMM Kamu Denetçiliği Sözleşmeli Bilişim Personeli 57000 TL secarettin, 4 ay önce - Alıntıya git
4 kat sanırım hocam.
Doguda tegmen maasinin 40 50 bin olmasi
Doguda tegmen maasinin 40 50 bin olmasi Almila26, 4 ay önce - Alıntıya git
Ülkenin geliri asker ,hakim savcı, sağlıkci , öğretmen e akıyor diğer memurlar avucunu yalasin
Ülkenin geliri asker ,hakim savcı, sağlıkci , öğretmen e akıyor diğer memurlar avucunu yalasin soforadayi11, 4 ay önce - Alıntıya git
Yok bende düz memurum vhki yıl gelirimden memnunum fasfakir.adam, 4 ay önce - Alıntıya git
Ne ogretmeni ne pratisyeni doguda 50 bin aliyor tegmene ustegemen veriliyor bu para
mühendisler niye o zaman ağlıyor doktor kadar alacağız diye