Ne ogretmeni ne pratisyeni doguda 50 bin aliyor tegmene ustegemen veriliyor bu para Almila26, 4 ay önce - Alıntıya git
Ne ogretmeni ne pratisyeni doguda 50 bin aliyor tegmene ustegemen veriliyor bu para
8/3 ınfaz koruma memuru eş çalışıyor 1 cocuk var 3 yaş maas:13,400
Teknik öğretmen net maaş 15400 Ekders 7ile 9 bin arasında değişiyor azzzzzzzzz, 4 ay önce - Alıntıya git
Teknik öğretmen net maaş 15400
Ekders 7ile 9 bin arasında değişiyor
hocam kaç yıllık öğretmensiniz
Doguda tegmen maasinin 40 50 bin olmasi Almila26, 4 ay önce - Alıntıya git
Doguda tegmen maasinin 40 50 bin olmasi
vakıf üniversitesi araştırma görevlisi (istanbul) net 17.254 tl maaş + 1000 tl setcard (yemek kartı) - bes yok.
devlet üniversiteleri kadrolarına geçmeye çalışıyorum. pazartesi bandırma üniversitesi açıklanacak. oranın maaşı 19.000 tl civarında.
şırnak üniversitesinde de tek adayım, atanmam kesin. maaş 27.700 tl.
farklılıkların olma sebebi, geliştirme ödeneği kalemi. doğu üniversitelerinde maaşlar baya yüksek ama şırnaka atanmam kesin olsa bile gitmeme kararı aldım. akademik personelde tayin vs. diye bir şey de yok, 35. madde görevlendirmeleri de kalktı yani oraya gidersem kalacağım o sebepten gitmiyorum. umarım bandırma olur.
vakıf üniversitesi araştırma görevlisi (istanbul) net 17.254 tl maaş + 1000 tl setcard (yemek kartı) - bes yok. devlet üniversiteleri kadrolarına geçmeye çalışıyorum. pazartesi bandırma üniversitesi açıklanacak. oranın maaşı 19.000 tl civarında. şırnak üniversitesinde de tek adayım, atanmam kesin. maaş 27.700 tl. farklılıkların olma sebebi, geliştirme ödeneği kalemi. doğu üniversitelerinde maaşlar baya yüksek ama şırnaka atanmam kesin olsa bile gitmeme kararı aldım. akademik personelde tayin vs. diye bir şey de yok, 35. madde görevlendirmeleri de kalktı yani oraya gidersem kalacağım o sebepten gitmiyorum. umarım bandırma olur. arastirmagorevlisiii, 4 ay önce - Alıntıya git
İNONU UNV. DEN BANDIRMA 17 EYLULE GECEN BIR AKADEMISYEN VAR 35. MADDE NEZAMAN KALKTI KALKTIYSA BU KISI NASIL GITTI(BIRILERININ VASITASIYLAMI) Destekpersoneli, 4 ay önce - Alıntıya git
35. madde yeni kalktı hocam daha 2 hafta oldu. önceden verilen 35'ler iptal olmadı ama bundan sonra 35 verilemeyecek.
eskiden şöyleydi, araştırma görevlisinin çalıştığı yerde doktora yapacak program yoktu adam ben şu şu üniversitede doktoraya başladım beni buraya gönder diyrodu 35. maddeye dayanarak. kadrosunun bulunduğu üniversite bu talebi reddetse bile, adam yöke yazarak yök onayıyla 35. madde kapsamında görevlendirilebiliyordu. şimdi bu kalktı. yök yazısıyla görevlendirme yapılamayacak. adamın calıstığı üniversite kabul etmiyorsa 35. maddeyle başka üniversiteye gidemeyecek.
o yüzden ben şırnaka gitsem bile, görevlendirme alamayacağım için kalırım orda. o sebepten dolayı gitmiyorum. hatta bandırmadaki hocalar da kadoryu kazanan adayın doktorası için "35 veremeyeceğiz ama günlük izinler veririz, yakın bir şehirde dr'a başlarsınız (izmir vs) gider gelirsiniz" dediler. açıkcası o da gözümü korkutuyor ama şırnaktan her türlü iyidir. bekar olsam kalkar giderim de evli olunca istanbuldan şırnaka taşınmak olmayacak haliyle.
ben anlamıyorum mühendisi en fazla 13bin alıyoruz diye ağlıyorlar siz 20bin yazıyorsunuz ya büyük algı yapıyorlar ya da kötü niyetliler wuhanlı, 4 ay önce - Alıntıya git
ben anlamıyorum mühendisi en fazla 13bin alıyoruz diye ağlıyorlar siz 20bin yazıyorsunuz
ya büyük algı yapıyorlar ya da kötü niyetliler
o 13 bin ocak zammı öncesi kamudaki ortalama mühendis maaşı idi Kamu Mühendisleri Platformu o rakamı ocak zammı ile 17.000 tl ye güncelledi araştırma yapmadan ,son verileri bilmeden boş yorum yapmayın lütfen.
Ptt buro ve gise memuru lisans mezunu bekar çocuksuz ne kadar aliyor arkadaslar Denizbuglem, 4 ay önce - Alıntıya git
Ptt buro ve gise memuru lisans mezunu bekar çocuksuz ne kadar aliyor arkadaslar
Neden merak ediyorsunuz?
Hemsire olmasam neyse diycem,emekli olmak uzereyim,lisans mezunu,1/4,bugun yatan maas 16700,temel 1100,tesvik kac olur bilmiyorum,kisaca yazdigin yalan
3 1 ogretmen 15860 yatmis
4100 ek ders
2 yıllık doktor maaşı 7/2
temel maaş: 17500 tl
temel: 7000 tl
teşvik belli değil 2-3 olur gibi
2 yıllık doktor maaşı 7/2 temel maaş: 17500 tl temel: 7000 tl teşvik belli değil 2-3 olur gibi aliesmer, 4 ay önce - Alıntıya git
Pratisyen doktor 1. Basamakta mı çalışıyotsunuz İssiz dyt, 4 ay önce - Alıntıya git
CTE Teknisyen 4/B
Bekar
Bes Yok
Sendika Yok
12.233,85 TL