Editörler : cihan27E.Kayı Han
«849850851852853854855856857858859860»

bosseczaci
Kapalı
22 Şubat 2023 17:54

Statik, termodinamik dersi gördük diye ne ağladınız be okumasaydınız o zaman ben de eczacılık okudum akşama kadar bomboş oturuyorum kendi işlerimi hallediyorum 30bin tl maaş alıyorum gidip de asla kbb, ftr uzmanının 70,80bin lira olan maaşını kıskanmıyorum çünkü sizin gibi hazımsız değilim

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 17:55

Oha 80bin lira mı onun da eşi aynı meslekten olsa o da 80bin kazansa 160 bin lira. Bir mühendis 17bin lira alıyor arada 10 kat fark olması hiç adil değil

bosseczaci, 2 yıl önce
Statik, termodinamik dersi gördük diye ne ağladınız be okumasaydınız o zaman ben de eczacılık okudum akşama kadar bomboş oturuyorum kendi işlerimi hallediyorum 30bin tl maaş alıyorum gidip de asla kbb, ftr uzmanının 70,80bin lira olan maaşını kıskanmıyorum çünkü sizin gibi hazımsız değilim

bosseczaci
Kapalı
22 Şubat 2023 17:59

Bu rakamlar gayet alınabilir, pratisyen hekim 50 bin alıyor şu anda
kazm14, 2 yıl önce

Oha 80bin lira mı onun da eşi aynı meslekten olsa o da 80bin kazansa 160 bin lira. Bir mühendis 17bin lira alıyor arada 10 kat fark olması hiç adil değil

Demci
Kapalı
22 Şubat 2023 18:01

Journeykbr, wuhanlı, ulkucu38, aliesmer..

Veeee daha nice nickli eleman;

Şimdi de kazm14 nickini kullanıp ortalığı karıştırmaya devam..

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:05

ne diyon be ya. mühendisler sizin düşmanınız muı oldu biz hakkımız olanı istiyoruz. sen ortalığı karıştırma. mühendislerin hak aramasına çomak sokma doktor. sağlık bakanlığı size vermiş

geliyor burada daha 2 yıllık üniversite ile mezun olan adam 23bin alıyor ama bir mühendis 17 vbin almıyor. koskocaman mühendis sekreterin altında alıyor buna ses mi çıkarmayacağız. twiter etkinlikleri yakında başlayacak ve somut adımlara atılacak kamu mühendisleri hazırlıklarını yapıyor sen takip et doktor bey hanım her neysen

Demci, 2 yıl önce

Journeykbr, wuhanlı, ulkucu38, aliesmer..

Veeee daha nice nickli eleman;

Şimdi de kazm14 nickini kullanıp ortalığı karıştırmaya devam..

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:08

bu rakamları görünce delirmemek mümkün değil. 30 yıl kamuda hizmet vermiş bir mühendis 20bini zor alıyor ama tıp fakültesinden yeni mezun olmuş bir doktor sizin tabirinizle pratisyen hekim 50 alırsa aradaki fark adil mi olur.

bosseczaci, 2 yıl önce
Bu rakamlar gayet alınabilir, pratisyen hekim 50 bin alıyor şu anda

Demci
Kapalı
22 Şubat 2023 18:27

Sana bordrolarımı atarsam delirebilirsin:))

Şimdi git ötede oyna

kazm14, 2 yıl önce

bu rakamları görünce delirmemek mümkün değil. 30 yıl kamuda hizmet vermiş bir mühendis 20bini zor alıyor ama tıp fakültesinden yeni mezun olmuş bir doktor sizin tabirinizle pratisyen hekim 50 alırsa aradaki fark adil mi olur.

22 Şubat 2023 18:28

Pratisyen hekim çıplak maaşı 19 bin lira. 5 bin lira ortak ek ödemesi var. Ayda 9 defa 24 saat acilde çalışırsa alacağı maaş 25 bin lira oluyor. Eğer 24 saat çalıştıktan sonra evine gitmeyip 12 saat daha çalışırsa işte onun için saatlik 50 lira falan bir para alıyor. Onu da maaşa katmak ağır saçmalık. Zaten nöbet tutmak isteyen doktor yok. İnsanlar ailelerini göremedikleri geceler için gecelik 600 lira ek bir para alarak 30 u devirebiliyorlar. 50 alan hiç duymadım. Varsa da eğer kamuda çalışıp 40 alan mühendis de var. Aynı kategoriye giriyor. Ha hak olan bu mu dersen değil tabi ki. Bir doktorun hakkı bir büro elemanının en az 3 katı bence.

kazm14, 2 yıl önce

bosseczaci
Kapalı
22 Şubat 2023 18:32

9 kere gelmez 7 kez gelir
Monoklonalgammopati, 2 yıl önce

Pratisyen hekim çıplak maaşı 19 bin lira. 5 bin lira ortak ek ödemesi var. Ayda 9 defa 24 saat acilde çalışırsa alacağı maaş 25 bin lira oluyor. Eğer 24 saat çalıştıktan sonra evine gitmeyip 12 saat daha çalışırsa işte onun için saatlik 50 lira falan bir para alıyor. Onu da maaşa katmak ağır saçmalık. Zaten nöbet tutmak isteyen doktor yok. İnsanlar ailelerini göremedikleri geceler için gecelik 600 lira ek bir para alarak 30 u devirebiliyorlar. 50 alan hiç duymadım. Varsa da eğer kamuda çalışıp 40 alan mühendis de var. Aynı kategoriye giriyor. Ha hak olan bu mu dersen değil tabi ki. Bir doktorun hakkı bir büro elemanının en az 3 katı bence.

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:35

@bosseczaci eczacı en az 50 alır dedi, eczacı sen ne diyorsun bu duruma senin hekimden fazla alman doğru mu 30bin çok fazla değil mi mühendisi geçtim doktordan da fazla alıyorsun. doktor adam açıkladı maaşları

xqrsx
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:36

Tıbbi sekreterin 23-24 aldığı yerde kusura bakma da sen az alıyosun arkadaşım, eczacılık da kolay kazanılmıyo senin en az 40-45 alman lazım bu durumda,

Ben valla diğer maaşları yeni öğreniyorum o kadar izole yaşamışım.

bosseczaci, 2 yıl önce

bosseczaci
Kapalı
22 Şubat 2023 18:36

Eczacı 50 alır demedim ben 30 bin lira tuttuğumuz nöbetlerle alıyoruz
kazm14, 2 yıl önce

@bosseczaci eczacı en az 50 alır dedi, eczacı sen ne diyorsun bu duruma senin hekimden fazla alman doğru mu 30bin çok fazla değil mi mühendisi geçtim doktordan da fazla alıyorsun. doktor adam açıkladı maaşları

22 Şubat 2023 18:38

Ben tıp okurken mühendislik okuyan (ülkenin sayılı okullarından biri) bir oda arkadaşım vardı. Üniversite sınavında benden 30-40 soru eksik yapmıştı. Geceleri ışığı açıyorum diye hep tartışıyorduk. Onların senede üç tane falan sınav haftası oluyordu. Ben bütün sene ders çalışıyorum her akşam iki üçte uyuyorum diye beni okul birincisi sanıyordu. Bir ara agnomun o kadar arşta olmadığını bu çabanın sınıf geçirdiğini duyunca şok geçirmişti. Neyse o mezun oldu atandı, ben iki sene daha üniversite okudum. Ara sıra buluşurduk benim son sınıfımda evlenmişti. Her gece bir yerlerden gelip Allah kurtarsın der uyurdu :) düşünüyorum da şimdi karşımdaki herifle aynı yerde çalışsa verdiğim emeği gören biri olarak direk kendisi de tartışırdı herhalde. Ne zaman gezme tozma planı yapılsa o gelmez derlerdi. Hahaha aslında hep satış koyardım. Hep çalışmak gereken bir şeyler olurdu. Anılarım geldi aklıma. Termodinamikmiş hsjsjjdjd 2 gün kala notları çıkarıp bakıp geçiyorlardı. Bunlar bizim aldığımızı eğitimin sadece +2 sene olduğunu saniyorlar. İlk dört senede de canımız çıkardı.. her şeye rağmen iyi ki... İyi ki verdik ömrümüzü bu işe.. her zorluğu ile, her emeği ile

bosseczaci, 2 yıl önce
Hahahaha ulan hadi oradan 4 yıllık mühendislik fakültesini götümle yata yata bitiririm

bosseczaci
Kapalı
22 Şubat 2023 18:38

23,24 alma şansı yok kardeşim kim uyduruyor bunları ya her söylenilene inanmayın 14 bin lira ham maaşı olur 500,600 taban alır- 500 de teşvik alır budur yani başka da bir şey almaz ha nöbet tutar belki 2 bin civarı da oradan alır 17 bin anca olur bu da ciddi bir mesai ister yani normalde 15 anca işte
xqrsx, 2 yıl önce

Tıbbi sekreterin 23-24 aldığı yerde kusura bakma da sen az alıyosun arkadaşım, eczacılık da kolay kazanılmıyo senin en az 40-45 alman lazım bu durumda,

bosseczaci
Kapalı
22 Şubat 2023 18:42

Sen baya zor bir okulda okumuşsun bence çoğu anadolu şehirlerinde tıp daha rahat biter diye düşünüyorum ben eczacılığı okurken mesela çok fazla zorlanmamıştım rahat rahat bitirmiştim

Ben tıp okurken mühendislik okuyan (ülkenin sayılı okullarından biri) bir oda arkadaşım vardı. Üniversite sınavında benden 30-40 soru eksik yapmıştı. Geceleri ışığı açıyorum diye hep tartışıyorduk. Onların senede üç tane falan sınav haftası oluyordu. Ben bütün sene ders çalışıyorum her akşam iki üçte uyuyorum diye beni okul birincisi sanıyordu. Bir ara agnomun o kadar arşta olmadığını bu çabanın sınıf geçirdiğini duyunca şok geçirmişti. Neyse o mezun oldu atandı, ben iki sene daha üniversite okudum. Ara sıra buluşurduk benim son sınıfımda evlenmişti. Her gece bir yerlerden gelip Allah kurtarsın der uyurdu :) düşünüyorum da şimdi karşımdaki herifle aynı yerde çalışsa verdiğim emeği gören biri olarak direk kendisi de tartışırdı herhalde. Ne zaman gezme tozma planı yapılsa o gelmez derlerdi. Hahaha aslında hep satış koyardım. Hep çalışmak gereken bir şeyler olurdu. Anılarım geldi aklıma. Termodinamikmiş hsjsjjdjd 2 gün kala notları çıkarıp bakıp geçiyorlardı. Bunlar bizim aldığımızı eğitimin sadece +2 sene olduğunu saniyorlar. İlk dört senede de canımız çıkardı.. her şeye rağmen iyi ki... İyi ki verdik ömrümüzü bu işe.. her zorluğu ile, her emeği ile

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:47

Ortalığı karıştırma journey

xqrsx, 2 yıl önce

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:49

boş yapma, mühendislikte insanlar tüm saçlarını döküyorlar, 4 yıllık okul hazırlıkla beraber 10 yılda bitmiyor daha sen burada ne anlatıyorsun, ezber yaptığınız bölümlerle mi karşılaştırıyorsunuz

bosseczaci, 2 yıl önce
Hahahaha ulan hadi oradan 4 yıllık mühendislik fakültesini götümle yata yata bitiririm

kazm14
Aday Memur
22 Şubat 2023 18:52

@Tıbbi-Sekreter16 borodonu buraya at da kanıtla onlara, senin 22 almana yalan söylüyor diyor eczacı, ne diyorsun bu işe

bosseczaci, 2 yıl önce
23,24 alma şansı yok kardeşim kim uyduruyor bunları ya her söylenilene inanmayın 14 bin lira ham maaşı olur 500,600 taban alır- 500 de teşvik alır budur yani başka da bir şey almaz ha nöbet tutar belki 2 bin civarı da oradan alır 17 bin anca olur bu da ciddi bir mesai ister yani normalde 15 anca işte
22 Şubat 2023 19:10

Ahahaha baktı doktorlarla eğitimi denk değil bir süre eczacılar ile uğraştı sonra baktı o da olmayacak hemşire maaşlarına taktı şimdi de tıbbi sekreterleri darlıyor jdhdjdjdjd Bence bu akşam işin sonunda çocuklarını azarlayacak ders çalışın diye hdhshdhdhd e tabi doğrusu o..

kazm14, 2 yıl önce

@Tıbbi-Sekreter16 borodonu buraya at da kanıtla onlara, senin 22 almana yalan söylüyor diyor eczacı, ne diyorsun bu işe

kubii
Genel Müdür
22 Şubat 2023 19:37

Hastanede çalışmadığiniz belli. Bi tibbi sekreter tüm şartlar müsaitse 30 bin lira ücret alabilir. 1/4 ü, eşi çalışmayan, doğuda görev yaparsa, hastanesi iyi teşvik dağıtıyorsa ve özellikli birimde çalışıyorsa, 130 saat nöbet tutarsa 30 bin lira alır. 25 bin alan tanıdıklarim var ordan biliyorum.
bosseczaci, 2 yıl önce
Toplam 21384 mesaj
«849850851852853854855856857858859860»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi