Editörler : crops35
07 Aralık 2015 00:41

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümüne Atama

Merhaba, ÇM mezunu ve öğrenci tüm arkadaşarlımızın yeni olan bölümümüze tüm Bakanlıklar, Üniverseteler ve Tüm Kamu Kurumlarında KPSS Merkezi atama ve açıktan atamalarda kadro açılması sesimizi yetkili makamlara iletmemiz gerekiyor...

asolan
Aday Memur
07 Aralık 2015 00:43

Tüm ÇM arkadaşlarımız kadro hakkımızı yetkil kişilere iletmekte ne kadar güçlü olursak isteklerimize o derece başarılı olabiliriz. Kendimizi fark ettirebilmek için olumlu görüş ve düşüncelerinizi bekliyoruz.. Formumuzu etkin ve güçlü kılmamız şart.. destek ...

marull
Memur
07 Aralık 2015 01:04

:Dzaten suan en ii alım sizde DEĞİLMİ

mltmkrt
Aday Memur
07 Aralık 2015 02:37

konya vhki'ne atanan kimse yokmu????? varsa lütfen bana ulaşsınn....

omer2014
Şef
07 Aralık 2015 09:15

69la kuruma atandınız zaten, daha ne kadar düşürmeyi bekliyosunuz puanları :)

marull
Memur
07 Aralık 2015 11:34

seslerini 30 - 40 puanlarla açıkta kaldık sayın yetkililer çok mağduruz diye duyuracaklar sanırım :D

omer2014, 9 yıl önce

69la kuruma atandınız zaten, daha ne kadar düşürmeyi bekliyosunuz puanları :)

asolan
Aday Memur
07 Aralık 2015 20:36

69 veya 59 puanla atanabiliriz..Bundan rahatsız olmanız anlamsız.Atanmak için en düşük puan diye bir şart olmadığına göre ..Evet rahatsız oluyorsunuz siz 80 lerde atanamıyorsunuz.ama enerjinizi alımları azaltan yetkililere talep için harcamanız daha anlamlıdır.. her pozisyona kendi bölümü atanması en adilidir...

asolan
Aday Memur
07 Aralık 2015 21:14

Çağrı Merkezi Bölümü ilk mezunlarını 2013 yılında vermesine rağmen 4 atama boynca kadro verilmedi. 2015 /1 ve 2 de kadro verilmiş bulunmaktadır..

asolan
Aday Memur
07 Aralık 2015 21:16

Çağrı merkezine verilen 2 atamadaki kadro şansı sadece kendi bölümüne eş olan 112 acil çaprı merkezidir. Bölüm eğitimimize uygun başka kadrolarda ortak kadro verilmemiştir.Böülümüz bşak bölümler gibi şanslı olmayıp.

Bölümüz tek kadro tercihin yapmak zorunda kalmıştır.

marull
Memur
07 Aralık 2015 23:03

rahatsız olmak değil herkes mücadele edebilirde sadece merak ettim nasıl sesinizi duyuracaksınız çünkü şuan bi maduriyetiniz yok alımlarınız çok iyi

asolan, 9 yıl önce

69 veya 59 puanla atanabiliriz..Bundan rahatsız olmanız anlamsız.Atanmak için en düşük puan diye bir şart olmadığına göre ..Evet rahatsız oluyorsunuz siz 80 lerde atanamıyorsunuz.ama enerjinizi alımları azaltan yetkililere talep için harcamanız daha anlamlıdır.. her pozisyona kendi bölümü atanması en adilidir...

denizlevent
Daire Başkanı
08 Aralık 2015 00:12

Hocam sen soyluyosun 2013 de ilk mezunlarini verdi diye. Zaten ilk sinaviniz 2014 te idi onada girdiniz guzel guzel ataniyorsunuz taban puaniniz baya dustu simdi durduk yere yaygara koparip antipatik olmayin.

33fatma
Memur
08 Aralık 2015 07:48

Allahdan belamı istiyorsunuz ya 30 türkçe yaparak aldığımız puanlarla yerleştiniz be daha ne istiorsunuz 30 puanla mı yerlesecksiniz.yani sınava gir adını yaz çık .he he bide kadro die bagırın.

asolan, 9 yıl önce

Çağrı merkezine verilen 2 atamadaki kadro şansı sadece kendi bölümüne eş olan 112 acil çaprı merkezidir. Bölüm eğitimimize uygun başka kadrolarda ortak kadro verilmemiştir.Böülümüz bşak bölümler gibi şanslı olmayıp.

zammazingo
Aday Memur
08 Aralık 2015 08:48

Kardeş yeter artık, bende bu bolumu okuyorum, sayende herkes bu bölümü okumaya başlıcak, daha fazla reklamını yapma bu bölümün!!!

asolan, 9 yıl önce

koç0101
Genel Müdür
08 Aralık 2015 21:00

Bölümün reklamını yapma diyen arkadaş sadece kendınımı dusunuyorsun.

bu bölum yenı bır bölum ve 50 100 kişi alsa bile puanlar 70 altına düşüyor . sen 60 70 puanla atanıp çevrendekılere memur oldum dıyorsun ama nasıl oldun kımse onu bilmiyor mılletın 80 puanları elınde patladı

zaten bu bölumun degerini az çok kpss ıle ugrasan herkes biliyor bende bu bölumu 2. önlısans olarak okuyacagım ve çevremdekılerede tavsiye edıyorum senın gıbı kımseye söylemeyın reklamını yapmayın demıyorum

eee tabı sız korkuyorsunuz 70 le atanamayız mezun çogalınca dıyee

10 Aralık 2015 10:28

Onceden akliniz nerdeydi bu bolumu okokusaydinizya bos ve gereksiz isyaninizi gidin tayyittt e yapin!!!!!!

10 Aralık 2015 10:29

Onceden akliniz nerdeydi bu bolumu okokusaydinizya bos ve gereksiz isyaninizi gidin tayyittt e yapin!!!!!!

marull
Memur
10 Aralık 2015 11:15

boş ve gereksiz çığırkanlık yapan çağrıcılar onu anlatmaya çalışıyoruz o kadar güzel alımları varki amaçlarını anlayamadık .. ben ikinci üni okuyorum gayette memnunum bölümümden kendi adıma

Aristoteles21, 9 yıl önce

Gökhannn07
Aday Memur
11 Aralık 2015 00:16

Diğer bölümlerde 84-85-86-87 puan alanlar atanmazken siz 70 puanla atanıyor sunuz daha ne istiyorsun

seda tatlıarmut
Aday Memur
12 Aralık 2015 13:13

merhaba arkadaşlar içişleri Bakanlığı konya 112 acil çağrı merkezine atanan kimler?

Gökhannn07
Aday Memur
12 Aralık 2015 14:34

Yakında cağrı bölümücüler sınavda adını soyadını yazıp atanmak istiyoruz diyecekler :)

urakay
Aday Memur
23 Aralık 2015 18:12

Merhaba arkadaslar ek atamalar hakkinda bi duyumunuz varmi bide meb onayli bilgisayar isletmenligi sertifikasi sart degil mi?

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi