Editörler : **sude**

11 Aralık 2015 22:05

Üniversitede çalışmak çok mu kötü?

Herkes kötülemiş

memuriyeti bırakmayı göze alarak istifa etmiş

Bizde yeni atandık

Daha çalışmadan soğumaya başladım

yok mu üniversite çalışma ortamı hakkında iyi birşey söyleyecek olan ?

mehmet bayrık
Aday Memur
11 Aralık 2015 22:53

yapacak birAYey atanamayan birsuru insan var sukret isini sev

ben kaybetmem
Kapalı
12 Aralık 2015 13:59

şükür edilir o ayrı birşey

ama çalışma koşulları ve ortamında iyiyi aramak ile bahsettiğini yapmak arasında ne gibi bir ilişki var kuramadım

mehmet bayrık, 7 yıl önce
yapacak birAYey atanamayan birsuru insan var sukret isini sev

mehmet bayrık
Aday Memur
12 Aralık 2015 16:27

bende unve atandim gittim gArdA¼m gayet iyiydi

sylvinho
Aday Memur
12 Aralık 2015 17:50

Arkadaşlar merhaba. Takdir edersiniz ki memurluk mesai arkadaşlarınıza, amirlerinize ve biriminize göre değişkenlik gösterebiliyor. Aynı kurum içinde olup memnun olan ve olmayanlar var. Şahsi fikrim birime göre farklılık gösterse de üniversite memurluğunun sosyal ve rahat olduğu yönünde. Daha yeni başladınız hocam umarım yakın zamanda düzene girer her şey..

trk777
Memur
12 Ocak 2016 14:33

çalışma yönünden mi sordun maaş yönünden mi diğer kurumlarla karşılaştırma yönünden mi?

1)çalışma yönünden akademik kadrolularla ilişki olayını zamanla anlarsan hepsi bir değil genellemede yapmayım. tam kadrolu üniversite ise yoğun bölümler (öğrenci işleri vs.)birde sorumluluğu olan bölümler (strateji vs.)hariç rahattır. Kadrosu eksik ise(üniversiten için) ilave görevler yoğun iş temposu seni bekler.

2)maaş yönünden benzer kamu çalışanları arasında en düşük maaşlı sen olursun.

3)Diğer kurumlar bizden farklı değildir dedikodu işten kaytarma vs. ama maaş bize göre iyidir. görevde yükselme ünvan değişikliği sınavları sık olur bizde en son 10 yıl sonra ilk defa açılmıştı mesela.

SON:nereye gidersen git amirin iyiyse ve ezdirmezse adalet duygusuda varsa süpersin görevini iyi yaparsın mutlu yaşarsın yoksa...

Nicko
Şube Müdürü
13 Ocak 2016 09:28

Üniversitesine göre değişir kötülük oranı ama her üniversitede kast sistemi vardır memur her zaman 3. sıradadır, maaş anlamında ise en kötü kurumdur üniversiteler, hakkınızda hayırlısı.

nurks
Aday Memur
01 Şubat 2016 14:52

Hocaların kaprisleri , egoları iş yükünü ve stresi beş altı kat arttıran sebepler

ahmetmulla
Aday Memur
24 Şubat 2016 15:36

Kıytırık öğretim görevlisi gider yapar torpille biryerlere gelenler gider yapar bok gibi yani

burdurspor
Memur
06 Ocak 2023 14:26

ben kaçtım kurtuldum. allah kalanlara sabır versin

betülde
Aday Memur
09 Ocak 2023 11:09

düzen değişecek, üniversitede çalışmak daha cazip olacak, az kaldı

agayedirewan
Aday Memur
09 Ocak 2023 13:41

Tayin yok. Yer değiştirme sıkıntılı. Amir sayısı çok fazla. Çalışma konusunda diğer kurumlarla hemen hemen aynıdır fakat kendi üniversite adına konuşursam; yöneticilerde adalet yok. Makamlara atananlarda liyakat yok.

fatihg1
Aday Memur
10 Ocak 2023 14:23

7 yıl üniversitede çalışmış biri olarak söyleyeyim kurumlar arasında en güzel yerlerden birisi üniversitedir. Beğenmeyen arkadaşları sgk'ya tapu'ya nüfus müdürlüğü'ne bekleriz. Maddi olarak zaten diğer kurumlardaki aynı derecede aynı ünvandakilerle aynı maaşı alıyorsun. İstisnalar hariç.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
10 Ocak 2023 17:39

burdurspor seni linçler dikkat et

fatihg1, 5 ay önce

7 yıl üniversitede çalışmış biri olarak söyleyeyim kurumlar arasında en güzel yerlerden birisi üniversitedir. Beğenmeyen arkadaşları sgk'ya tapu'ya nüfus müdürlüğü'ne bekleriz. Maddi olarak zaten diğer kurumlardaki aynı derecede aynı ünvandakilerle aynı maaşı alıyorsun. İstisnalar hariç.

Guler1212
Aday Memur
10 Ocak 2023 19:25

++
fatihg1, 5 ay önce

resul68
Aday Memur
10 Ocak 2023 21:36

Arkadaslar üniversite tıp fakültesi gibi yerlerde düz memur olarak görev yapanlar döner sermaye alıyorlar mı

enstante34
Aday Memur
11 Ocak 2023 22:05

Benim gördüklerim 1 karış sakalla kot pantolon tişörtle sabah 9 da işe gelip akşam 4 de çıkıyorlar dı,yaptıkları işte günde toplasan yarım saat yoktu kötü derken nesi kötü onu anlamadım, sana kim ne anllatı :)

12 Ocak 2023 10:56

tayin derdiniz yoksa çok iyi aslında hiç ağır işin olduğu yorulduğunuz bir gün olmaz işler hep hafiftir. bulunduğunuz yerde ben dururum diyosanız iyi aslında yer değiştirmesi zordur üniversitede

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi