Editörler : Pangaea
15 Şubat 2016 11:05   

Staj İli Tercih Sonuçları Paylaşımları

http://atama.meb.gov.tr/?islemID=189

http://www.memurlar.net/haber/566137/

MEB Müsteşarı'nın twitter üzerinden attığı mesajlar:

Değerli arkadaşlar, bugün stajyer öğretmenlerimizin adaylık sürecinin ilk aşamasını tamamlayacakları iller ilan edilecek. Hemen hemen bütün arkadaşlarımız ilk tercih ettikleri illere yerleştirildi.

İl müdürlerimiz hizmet içi eğitim sürecini tamamlayan danışmanlarımızdan stajyer arkadaşlarımıza danışman tayin edecekler. Değerli arkadaşlar bu sürecin iki temel hedefi var. Birincisi stajyer arkadaşlarımızın sağlıklı ve verimli bir oryantasyon süreci geçirip mesleki hayatlarına özgüvenleri yüksek ve daha donanımlı, bakanlığı ve kurumlarımızı daha iyi tanıyan bir biçimde başlayabilmeleri.

İkincisi mesleklerindeki başarılarıyla tebarüz etmiş, duayen arkadaşlarımızın, meslek büyüklerimizin birikimlerini paylaşabilecekleri bir zemini onlara sunmak. Birikimlerinden bakanlığımız ve yeni öğretmenlerimiz olarak müstefid olmak. Niyetimiz hayır, akibet de hayır olur inşallah. Hepimize başarılar...

ikgm nin ilk başvuru sayfasından giriliyor.

15 Şubat 2016 11:06

wessaurtr
Yasaklı

okul olarak mı il olarak mı hocam ekran?

15 Şubat 2016 11:07

masam
Şef

https://ilkatama.meb.gov.tr/OryGiris.aspx

sadece il seçebiliyoruz hocam.

15 Şubat 2016 11:16

fatihyuksel1234
Aday Memur

kontanjan toplamı ile atama uyuşmuyor ne demek oluyor bu anlayan var mı

15 Şubat 2016 11:20

ini1989
Memur

BRANŞIM EDEBİYAT ANKARA 459 GÖZÜKÜYOR BRANŞI FARKLI OLUP FARKLI BİR SAY GÖREN VAR MI ANKARA İÇİN YOKSA BU SAYI TÜM BRANŞLAR İÇİN Mİ GEÇERLİ

15 Şubat 2016 11:21

BaLKeS266
Aday Memur

her branşın ayrı sayı

15 Şubat 2016 11:22

fatihyuksel1234
Aday Memur

bende hiç ankara yok

15 Şubat 2016 11:23

masam
Şef

her branşın farklı gözüküyor. benim branş fen bilimleri ve ankara kontenjan gözükmüyor sıfır.

15 Şubat 2016 11:23

arı1192
Aday Memur

açıktan yeniden atamaya başvuran var mı ? sayfa açıl dı mı?

15 Şubat 2016 11:24

Pukut
Aday Memur

Aynen ben de bu sayıları soracaktım. Farklı olması ne anlama geliyor acaba tam olarak. Ne çıkarabiliriz bundan.

15 Şubat 2016 11:25

masam
Şef

hocalarım sayıların sürekli değiştiği söyleniyor doğru mu? ne demek bu

15 Şubat 2016 11:27

kimyagerhoca
Aday Memur

başvurumu yaptım ve yaptıktan sonra sayılar değişti.ve branş branş ayrılmış durumda.birde başvuruyu kaydettik sadece bu kadar mı? onay için mem'lere gidilecek mi?

15 Şubat 2016 11:28

angel1983
Aday Memur

tahminim il için açılan belli kontejyan varsa tüm branşlarda yığılma var aynı ile

15 Şubat 2016 11:45

cengiz_beymen
Şube Müdürü

böyle saçmalık mı? olur..tüm tv programlarına çık biz atanan öğretmenlere hangi ilde staj yapacaklarını kendilerine bırakıyoruz..madem hangi ilde staj yapacağımız bize bırakılmış.ne diye 10 il seçiyoruz.bir tek il seçilir gidip stajımızı yapardık..şimdi ben evliyim bir düzenim var..x ilinde ikamet ediyom y ilini kazandım .ben staj tercihi yapttığımda z ili gelirse meb benim mağduriyetimi nasıl çözecek..

15 Şubat 2016 11:46

ro-we-na
Şef

böyle saçmalık mı? olur..tüm tv programlarına çık biz atanan öğretmenlere hangi ilde staj yapacaklarını kendilerine bırakıyoruz..madem hangi ilde staj yapacağımız bize bırakılmış.ne diye 10 il seçiyoruz.bir tek il seçilir gidip stajımızı yapardık..şimdi ben evliyim bir düzenim var..x ilinde ikamet ediyom y ilini kazandım .ben staj tercihi yapttığımda z ili gelirse meb benim mağduriyetimi nasıl çözecek..

cengiz_beymen, 7 yıl önce - Alıntıya git

aynı durumu düüşünüyorum şu anda nasıl olacak acaba bu iş ? Madem danışman öğretmen sıkıntısı olacaktı teşvik edici önlemler neden alınmıyor? Daha net olması gerekirdi sayfanın.

15 Şubat 2016 11:49

cengiz_beymen
Şube Müdürü

her branşın farklı gözüküyor. benim branş fen bilimleri ve ankara kontenjan gözükmüyor sıfır.

masam, 7 yıl önce - Alıntıya git

olur mu gözükmüyor hocam..299 ankara var bende bende fen bilgisi öğretmenliği

15 Şubat 2016 11:50

ini1989
Memur

çok saçma cidden sayı azalıyor , bakkal işi yapmışlar .

15 Şubat 2016 11:50

cengiz_beymen
Şube Müdürü

hocalarım sayıların sürekli değiştiği söyleniyor doğru mu? ne demek bu

masam, 7 yıl önce - Alıntıya git

hocam buarada sizde diyarbakır kaç kontenjan gösteriyor

15 Şubat 2016 11:53

ini1989
Memur

Kaydınızı yapın , kayıt yapmadan önce 459 gözüküyordu ankara kayıt yaptıktan sonra 140'a düştü.

15 Şubat 2016 11:53

stark90
Aday Memur

bende diyarbakır 22 görünüyor (görsel sanatlar)

15 Şubat 2016 11:59

biotechnolog86
Aday Memur

kontenjankarda tercih yaptıktan sonra neden azalma oluo acaba

Toplam 212 mesaj